19716
Világbajnok: Olaszország
-
#12685 Akkor majd holnap!!
Itt az msn-em
[email protected] -
#12684 Nem lenne jóóóóóóóóóóóóóóó -
fradista91 #12683 Okés. Bocsánat mindenkitől :) -
fradista91 #12682 Na megyek aludni :D Mindenkinek jó pihenést, jó éjszakát :D
Szervusztok. -
#12681 Én benne vagyok de akkor valahol mindig dumálni kéne nem a topikot szétkurni ezzel!!
Sztem msn-en vagy skypon!!
Mert ahogy látom nem mindenkinek van kedve ezeket olvasgatni!! -
fradista91 #12680 Tekkk :DD Jóreggelt mindenkinek :D -
fradista91 #12679 Nem vagyok naív, de itt nem biztos hogy csak 10-20 emberről van szó, hanem több fórumról... Egy próbát megérne de mondtam ez csak egy feltételezés volt, hátha valamit elérnénk vele, nem sok mindent de legalább mégjobban észrevennék: nem tetszik a népnek a közvetítésük. ;-) -
#12678 hát legalább egy sztárt hidegre tesznek szerintem is..
amúgy rájöttem hogy Emerson a brazilok Pisont Istije -
#12677 biztos sok (stopli)benyomást fognak okozni a braziloknak -
#12676 hát jó lenne. -
Gabe18 #12675 Most nem azért de gondolod hogy egy 10-20 ember által "aláirt" vagy elküldött levél miatt itt bármilyen változás is lesz?Azért ennyire ne legyünk már naivak.
A magyar internetes sport oldalak,fórumok,a VB kezdete óta forrnak a közvetitést szidalmazó véleményektől.Gondolod erröl az RTL nem tud?Dehogynem.Annyi eredmény lett hogy hogy a himnuszokat mutatják,a többi egy percig nem érdekli őket. -
#12674 Te nézted a meccseket egyáltalán?
Sorra dolgozták ki a helyzeteket az olaszok, egészen a kiállításokig.
Szerintem lesz ebből még meglepi, ami eddig nem jött össze...pl. Toni!
De ennyi erővel nézd meg az angolokat...
vagy a franciák! Szégyen amit az a csapat művel! -
#12673 én nem tudom, az rtl egy szemét banda, nem fogják ugyse lecserélni. A faragot se voltak hajlandoak megvenni, de talán van értelme, a vb elején nem nyomatták a himnuszokat, lehet hogy rájuk szoltak.. -
#12672 szerintem holnap a ghánaiak meglepetést fognak okozni -
fradista91 #12671 OK, de bátraké a szerencse :D Amúgy ha nincs kedvetek nem muszály írni csak egy felvetés volt, hogyan tudnánk noszogatni őket. -
#12670 holland? a viking barbárok? anglia? ecuadort 1 góllal verték meg, grat..a nagy vb esélyesek . Esetleg Ghána? akik taszítják a sárgalapokat?? -
#12669 Ahogy azt tették az amcsikkal, ausztrálokkal is? :D Max 1:0 lesz az is :P -
#12668 marad az amugy is -
#12667 jóleszaz...fél ACMilan Seva ellen -
fradista91 #12666 Aki vállakozik #12550re az írjon privátot nekem, de mondom csak akkor fog menni ha segítetek. Ha nem akkor marad a Léderer :DDDD -
#12665 Egy ilyen impotens ukrán csapatot a rossz formában levő olasz csapat rommá fog alázni
Olaszo. miért kamugép? Te is túl sok internetes beszámolót olvastál. -
#12664 Hát ebben az esetben legalább a két jobban játszó csapat játszana, nem pedig a két kamugép :) -
#12663 az alig használt ukrán nőket ne felejtsd:) -
#12662 Ukránok max arra jók h hamis cuccot lehessen behozni.de Vb-n negyeddöntő áááá -
#12661 Hát ne haragudj, de ennyire nem izgat a dolog. :) -
#12660 Óóóó az lett volna a mindenem! :-) -
#12659 nem értelek titeket, svájc-ausztrália jobb lett volna?! -
fradista91 #12658 Hát figyu, valakinek lépnie kell, de segítségre lesz szükség az biztos :D Nem tudom pl. Grenzjager, gabber_saviola, jbal, I.C.ram... lenne kedvetek vállalkozni ilyenre? Plz segítsetek. -
#12657 majd rádcáfolnak:) -
#12656 banplz -
#12655 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ukrán-olasz mekkora meccs lesz... -
Gabe18 #12654 lol...
Koko: "A Svájciak talán egy 11-est rugtak be...vagy egyet sem?" -
#12653 hát ez qurva jó :DDDDD -
#12652 Megvan rá az esély. Olaszok is elég szar focit nyomnak. Eddig szerintem egyedül a spanyolok, németek, argentínok mutattak fel valamit. Többiák vagy hozták a kötelezőt, vagy még azt se... VB-t meg törvényszerűen a németek fogják nyerni.. -
Grenzjager #12651 de rohadt ronda feje van, minek ilyen közelről mutatni..... -
#12650 Én nem szurkoltam az ukránoknak, de a mai események után nagyon remélem, hogy kiütik az olaszokat. -
#12649 ájjjj.Ukrajna.a hamis cuccosok -
#12648 pf, bátor vállalkozás :] -
Grenzjager #12647 Timoscsuk bal alsó 3as foga lyukas !!!!!!!!!!!! -
oliverspy #12646 Áhhh. Buktam egy ezrest. Arra fogadtam bár, hogy az ukránok nyernek, de mivel a 90. percben 0-0 volt ezért döntetlennek számít! Áhhhhhhh. Mostantól csak a döntőre fogadok!