Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fistin
nem szükséges mert minden statisztikán ugyanazt írják 😊
mindenesetre 4 év múlva szép lesz elõhozni ezt az összefoglalót 😊 már csak a gólzápor maradt el -.-

fernando torres
gondoltam számolok, de nincs kedvem

[Jakuza]
Nem mondod . 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

fistin
most volt a meccs 😄

jbal
hoop ez csúnya mondta volt

fernando torres
nézzétek összefoglalót

Serpa
megy az összefoglaló.

fistin
utóbbihoz kis angol tudás szükséges, de megoldható :]]
és többet ne légyszives!!

gabber_saviola
nahvégre, akkor a probléma megoldva

köfi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

[Jakuza]
Nem latjatok, hogy kaptam ?
Pedig aztan en csak az igazat mondtam.
Ti meg flameltek. 😛
Amugy sem szamit, az osszes modi bekaphassa. <#hehe>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gabber_saviola
nem gyengén 😊

de nem offolok 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nemlátod, hogy kapott?

jAsOn VoOrHeEs
Aham, nézem a német RTL-t most, és ott is mondják, hogy neue weltrekord 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

gabber_saviola
lemaradt a szmájlim sry

jbal
ja télleg<#banplz>

fistin
na ezt 1általán nem kellett volna senkinek se hiányzott 😄DD

nem csíptek a szúnyogok?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jbal
az se rossz😄

BEAST
miért is?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

fistin
biztos protekciós <#idiota> (megjegyzem -halkan, nehogy meghallja vki- hogy szerintem tuti 😊 )

jbal
na tisztázzuk
16 sárga+4 piros ami összesen 24 sárga

gabber_saviola
projektor

Serpa
rekord?

Kit--Kat
Állítólag Lippi VB elõtt megmondta, Alexre a kieséses szakasztól számít komoylan. Ha tényleg így van nagy zseni az öreg, mert Alex toppos formában van, az eddzéseken ontja a gólokat, és friss.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gabber_saviola
kérsz Te is?

jbal
kertben?kivetítõ?:AS:AD:S::A😄:S:

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Sárga: van Bommel (2.), Boulahrouz (7., 62.), Maniche (20.), Costinha (31., 46.), Petit (50.), van Bronckhorst (59., 95.), Figo (60.), Deco (72., 77.), Sneijder (72.), van der Vaart (72.), Ricardo (76.), Nuno Valente (76.)
Piros: Costinha (46.), Boulahrouz (62.), Deco (77.), van Bronckhorst (95.)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

fistin
pontosna így van... van nistelroy kellett volna ide játszadozni a 16oson.. de van basten tudja :F

BEAST
vicc hogy te nem kapsz , nah mindegy...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gabber_saviola
havároméknál meccset néztünk a kertben

Barni
holnap Delpesz kezdõ lesz?

Avanti Italia!

jbal
na vége.nem bírok olvasni

fernando torres
én nem .. ki kellett volna használni az emberfölényt nem ívelgetni felfelé a labdát eszetlenül

Kit--Kat
Azt vegyétek hozzá az olasz meccshez, hogy van 1 friss Del Piero akire kieséses rendszertõl számítanak....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Barni
komoly meccs volt, azért sajnálom a hollandokat...

Avanti Italia!

fernando torres
ááhh ez nem jött be 😊) (Y)(Y)

jbal
te meg hol voltál?:ðððððð

[Jakuza]
Joejt neked.
Huzd nyakig a pizsidet. 😛

fistin
2 DARABOT????????????
<#banplz><#banplz><#banplz>

gabber_saviola
nemtudom 😊

[Jakuza]
Ja jo kis mecs volt, bar egy kicsit elszabadultak az indulatok, mert a biro bar osztotta a lapokat, de nem volt eleg erelyes.

fistin
aki tényleg ilyen buta vagy csak tetteti, ne itt postoljon már, senki nem kíváncsi elolvasni a hülyeségeiteket, menjetek máshová bye........

fernando torres
hány sárga meg piros volt mester?<#ravasz1><#idiota><#zavart2>

FaithMeN
az már 28 sárga<#taps>

MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata

gabber_saviola
amúgy asszem ezen a vébén ez volt a legjobb meccs

sajnálom a Hollandokat, és minden tisztetem a Portugáloknak

SLICK
mármeg itt mi van? :o

chalezlopez
LOL!!!

Vamos Argentina!

[Jakuza]
Persze hogy nem ertem, ha hulyeseget ir valaki. 😛

zaki - VIP ma 23:02 | #11786

20 sárga, 4 piros, nem rossz... 😄
Nem lesz beloled matektanar, az mar tisztan latszik. 😛PPPP