Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
!!!TIZENEGYESEK!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

R10
!!!TIZENEGYESEK!!!

!!!Hajrá Brazília!!!

buldozer99
Nah 11-esek!!!!
Hajrá Ukrának de csak azért mert rájuk fogadtam!!!!<#buck><#buck><#buck><#buck>

Forca Barca

Na mostmár jöjjenek azok a 11-esek!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Hát írunk egy olyan e-mailt amiben összefoglaljuk a problémáinkat az rtlklubbal kapcsolatban, persze ebben segíteni kellene (egyedül nem tudok mindent 😊 ellenõrizzük majd itt hogy minden bennt van-e, nyelvtanilag helyes... és akkor elküldöm a többi fórumra véleményezzék, írják alá és ha körbe ért, akkor pedig elküldjük az rtlklubbnak 😊 Jelentkezõket kérnék, mert 2en nem tudjuk megvalósítani, ez mindannyiunk közös érdeke 😊

fistin
énis, de ez majdnem bent volt 😄

Na mostmár ne rugjanak gólt,11-eseket akarok...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fistin
ha vki elmondja hogy mit kell tenni, és nem sok idõ+gondolkodás kell hozzá (amibõl már elegem van :] ), akkor én mondom benn vagyok!

Bandew
Na most már remélem 11-esek jönnek.
Az legalább izgis.
Bár ma semmi sem úgy alakul meccs-ügyileg, ahogy szeretném.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Okés szólunk Nemzeti Sporton, Origon, Indexen... Minden nagyobb fórumon ahol ez téma, és aláíratjuk velük is elküldjük a netcímet és meglátjuk, de azért valaki segíthetne.

ha sok helyen publikálod (index, origo, stb...), akkor kénytelenek lesznek reagálni...

http://gaborszantai.co.uk/

Milyen játék?

fsgh
óóó én már az eleje óta nem nézem...váro a tiziket^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ki van benne hogy küldünk egy e-mailt az RTL Klubnak amit többen "aláírunk"? Egy szépen megfogalmazott levéllel talán foglalkoznának. Bár úgysem tennének semmit.De próba szerencse.

fistin
1es hangerõn felkelnek a szomszédok rá..

aki szeretne neten játszani és elválalja a szerverséget az adjon ip címet

utána röhöghetek a léderer sikoltásain

--::REAL MADRID 4EVER!!!::--

na még 16 perc szemvedés

fistin
annyira kakkantás a meccs hogy már nem is nézem 😄

tizenegyeseket nem várom meg...addig elalszom....lédererre meg talán majd felébredek...

fistin
ha vki megcsinálja én benne vok..

Hát nem a legjobb, de gondolj csak a 11-esekre majd ott lesz mit izgulnunk, meg szenvednünk Léderer kiabálásainál...

Úgynézem ma éjszakázunk 😊 Mindjárt kimegyek valami kajáért/piáért 😊

Mintha egy másod(harmad)-osztályos meccset néznék......<#falbav>

Na ez a bíró sem tartja kezében a meccset...

Nekem éjszakás ezért dolgozni ment :S De majd felhív mennyi lett az eredmény 😊

Ez egy rakás S..r!! Mi a fenét keresnek ezek a legjobb 16 között. Én esküszöm lepetézek azon, hogy ezek milyen nyugodtan jáccadoznak.
<#gun><#gun><#violent><#violent>

gabber_saviola
😄dddddddddddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

R10
hehe nekem fater bealudt a meccsen -.-

!!!Hajrá Brazília!!!

fernando torres
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zaki
Fater majdnem megvert, hogy mit keresnek ezek a VB-n, mondom nem tehetek róla... 😄

Matthew Prosac
szerintem nefolytassák, essen ki mindkét csapat, a negyeddöntõben meg játsszanak az olaszok egy visszavágót a socceroos ellen.. még mindig jobban járnánk

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

R10
hát nagyon fos télleg -.-

!!!Hajrá Brazília!!!

zaki
Ilyen fos meccset... <#sniffles>

😄DDDD "folytatása következik"

minden meccsen hosszabításért fogok szurkolni, hogy egy csomó reklámpénz bukjon el a RetekKlub 😊😊😊😊

Hát az Olaszok áldhatják a sorsot hogy ebbõl a 2 szerencsétlen csapatból kap ellenfelet...
Kapura veszélytelen mind a kettö.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Én írok nekik, de akkor ne csak én, ok? Sokan és a végén írjuk oda hol olvashatnak arról milyen szuperül közvetítenek, tehát fórum címeket meg ilyesmiket.

buldozer99
Na az nem lenne rossz!!!!

Forca Barca

fistin
neki mi nem?? 😄DD
írjunk már az rtl nek emilt, hogy nem elég hogy fizetõs sport klubra akartátok rakni a vb-t, ráadásul még ilyen riporterekkel gyalázzátok a magyar népet... -.-

Neki akkor van izgalom ha ordibálhat...

reaper4
léderernek abszolút izgalmas a mérkõzés 😛

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

R10
az kellen ide de télleg 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

Remélem 😄

fernando torres
majd a büntetõpárbaj a végén feldobja a meccset.<#ravasz1><#vigyor1>

Matthew Prosac
ezt nagyon benézted, azóta a tv-ben és minden újságban 16, azaz 16 sárgáról beszélnek, max 20 sárga lehetett, mert a 16 sárgába beleszámolták a piroslapok elsõ sárgáit, tehát 24 sárga nemlehetett, de mindegy, távolodj a matektól és a foci szabályaitól is.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

tigeroo
nyerjenek csak az ukránok...legalább jönne valami hírnév + elismerés ide kelet európába
tigeroo
jó benne a dob..😛
R10
hát elég easy meccs :\\\

!!!Hajrá Brazília!!!

fistin
dede 😊