Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Hajrá Ukrának de csak azért mert rájuk fogadtam!!!!<#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck>
Forca Barca
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az legalább izgis.
Bár ma semmi sem úgy alakul meccs-ügyileg, ahogy szeretném.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
http://gaborszantai.co.uk/
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
--::REAL MADRID 4EVER!!!::--
<#gun>#gun><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Kapura veszélytelen mind a kettö.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
írjunk már az rtl nek emilt, hogy nem elég hogy fizetõs sport klubra akartátok rakni a vb-t, ráadásul még ilyen riporterekkel gyalázzátok a magyar népet... -.-
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||