Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma Pesten voltam, szétforrtam a klíma nélküli koc siban, persze annyi eszem volt, hogy az ablakot letekerem😄D
Szerintem nem kell minden esetnél elmondani, töröld a hozzászólást ha nem hagyja abba, vagy szólj egy moderátornak.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Puhl Sándor mondta, ha jól emlékszem: A támadó foci támogatásának szellemében, hogyha érintkezik a testük oldalról nézve, akkor nem les. TEhát nem les.
Hát igen jó lenne, de ezek a bírók a VB szégyenei... Bennük lehet a legnagyobbat csalódni.
1. ez nem igaz, bár jól játszanak
2. a bíró téves erre is arra is nem fúj a brazilok javára
3. te melyik meccset nézed? A barzilok ötlettelenül játszanak? nevetséges vagy, nagyon is szépen játszanak...
4. les volt.. de ennek ellenére jogos gól az elözõ tévedés miatt 😉
2. a bíró téves erre is arra is nem fúj a brazilok javára
3. te melyik meccset nézed? A barzilok ötlettelenül játszanak? nevetséges vagy, nagyon is szépen játszanak...
4. les volt.. de ennek ellenére jogos gól az elözõ tévedés miatt 😉
mekkora primitiv vagy!
A trágár beszédet, és egy-egy ország válogatottjának szidását MELLÕZD a topikban!
Nagy piros keretben van, nem látod?
Mellesleg ebben semmi mák nincs.
A trágár beszédet, és egy-egy ország válogatottjának szidását MELLÕZD a topikban!
Nagy piros keretben van, nem látod?
Mellesleg ebben semmi mák nincs.
ez az, egyértelmû, hogy nyernek a dél-amerikaiak, nem tudom miért kell a bírói tévedésekkel nehezíteni az esélytelenebb afrikaiak dolgát...
nyerjenek a brazílok egy élvezetes meccsen 5-3-ra és kész...
nyerjenek a brazílok egy élvezetes meccsen 5-3-ra és kész...
http://gaborszantai.co.uk/
Még ha igazad is van😛
Még ha igazad is van😛
Most nem értem miért jöttök a "kinek kell a meccset/vbt nyerni szöveggel", mert jó van amikor a Ghánaiak kárára tévednek de van a mikor a Brazilokéra, amúgy nálam a bírófavorit csapat az Olasz... De errõl ne vitázzunk.
<#eljen>#eljen>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Faszt kell egy Brazília-Ghána meccsen a braziloknak fújni. Úgy is megverik õket, ezzel csak azt érik el, hogy végig fütyülik majd Brazíliát ...
A medve nem játék.
Hehe, én Brazil drukker vagyok, de egy nagy lófaszt járt ott 11-es. Jó döntés volt a lap, faszt fetreng egy Brazil csatár. Támadjon, ne színészkedjen!
hát igen, a játékvezetõi hármas inkább ne utazzon nyaralni Ghánába - könnyû ott eltûnni😊))
Nem játszanak olyan jól a Brazilok, de viszont sokkal nagyobb százalékban használják ki a helyzeteiket, és most nekik ez is elég...
1. Ghana sokkal jobb, sokkal tüzesebb!
2. A bíró a Braziloknak fúj! (világbajnok védelme?)
3. A Brazilok lélektelenül, ötlettelenül játszanak.
3. Ez pedig szerintem nem volt les, mert a testük egyvonalban volt, eddig mindig azért voltam mérges, mert az ilyet állandóan befújták lesnek...
2. A bíró a Braziloknak fúj! (világbajnok védelme?)
3. A Brazilok lélektelenül, ötlettelenül játszanak.
3. Ez pedig szerintem nem volt les, mert a testük egyvonalban volt, eddig mindig azért voltam mérges, mert az ilyet állandóan befújták lesnek...
Ugye nyilvánvaló kinek kell továbbjutni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"A trágár beszédet, és egy-egy ország válogatottjának szidását MELLÕZD a topikban!" Plz.
Lehet, hogy az volt, viszont most egál, mert Adrianónal mikor sárgát kapott 11est kellett volna adni.
Mondjuk ha a mostani les szabályt vesszük akkor nem biztos, mert egyvonalnak lehet mondani. Bár nem tudom erre lenne jó egy olyan Stadion feletti kamera
les...😞
Most gondoljatok bele ha Léderer van itt...
2:0 <#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
AAADDDDRRRRIIIIAAAANNNNOOOO
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
2:0 Adriano!