Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Sose lehet tudni,pl. egy brazil kiállitás egy meccsen és pápá!
Bármi lehet még a vb-n!
Én hoiszem, hogy legjobbak a Brazilok, és mondom megint, hogy nekik szurkolok. De ettõl függetlenül tárgyilagos tudok maradni, és bizony az elsõ félidõ a Ghanaiaké volt nálam!
De õk lesznek a Harmadikok😞
Vamos Argentina!
Ott tartunk hogy nem egy-egy csapat fikázása lett a divat hanem azé amelyik éppen vezet/megnyerte a meccset/jobb.
A lesnél pl:volt kb 3 játékos adriano és a partjelzõ között,csodálkoztok hogy azt sem tudta hogy hol van a játékos+a labda
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
csak az eredmény igazol itt bárkit is, márpedig az a brazilokat 4 éve is, a konföderácios kupán is igazolta. Majd meglátjuk most kit igazol, kár vitatkozni errõl
Az olaszoknak nagy mákjuk van, simán elmehetnek a döntõbe, és így nem lesz spanyol gyõzelem, azt be kell vallani, hogy a Brazilok jók:|
(nagytudású Bocskai Birtalan)
Én Brazil drukker vagyok, de az elsõ félidõben nyújtottak alapján egy Mexikó vagy egy Argentína szanaszét szedné õket.
Nem szeretem ha valaki szemellemzõs fanatikus...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Nostradamus megjósolta : Spanyolország nyeri a VB-t!!
A jóslatot egy spanyol újságíró ásta elõ Nostradamus lassan már kimeríthetetlennek tûnõ életmûvébõl. A hagyományosan négysoros látomást õ maga próbálta értelmezni. Nostradamus 1555-ben úgy vélte, a hatodik év hatodik hónapjában (igaz, a vb a hetedik hónap, vagyis július elsõ napjaiban ér véget) a spanyol király és csapata átkel a Pireneusokon. A király megvív Belzebúbbal Európa közepén, és csapatai elhozzák a Szent Grált Spanyolországba. Az újságíró szerint a spanyol király nem más, mint a válogatott edzõje, Luis Aragones, csapata persze maga a nemzeti válogatott, az Európa közepén terpeszkedõ csataterek Németország stadionjai, a Szent Grál pedig maga a világbajnoki kupa, amit a 2006-os vébén Spanyolország nyer el.