Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Keveri a ghánai neveket. Hamarosan Kovács Kálmánt szólítja játékra ...

A medve nem játék.

a.carkey
Az edzõ nem bírta elviselni a gaz bírói döntéseket, ezért lemondott. Léderer Ákost látni a pálya szélén. Már feketére festi az arcát, sötét melegítõt húz és elindul a kispad felé ...

A medve nem játék.

De aztán ki tudja....

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

De most akkor mi történt? Hol lehet a Ghánai kapitány? Szerintem nem mondott le, talán valami egészségügyi problémája lehet...

The FlashBack
Nem maradtál le sokról
szokásos bírói dolgok:|

The FlashBack
dehogyis

SLICK
msot tudtam bekapcsolódni a meccsbe... eddig milyen?

The FlashBack
nyugi

fsgh
szvsz Adriano lesz a gólkirály a vb-n😊))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

reaper4
mert te igen 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

DjDano
nem vagyok szemellenzõs de amit leírtál annak nagy része hülyeség... akármilyen drukker vagy is a focihoz nem értesz 😉

Serpa
ki mondott le?
a ghánai keptön?

Oziris666
Majd meglátjuk,addig még van pár meccs!
Sose lehet tudni,pl. egy brazil kiállitás egy meccsen és pápá!
Bármi lehet még a vb-n!

chalezlopez
ok vágom... csak remélek... <#hawaii>

Vamos Argentina!

Hát mondjuk ez azért szerintem túlzás, hiába rúga el a labdát, mérlegelnie kéne Lubos Michelnek.

NeoMaN
Te télleg fanatikus vagy...
Én hoiszem, hogy legjobbak a Brazilok, és mondom megint, hogy nekik szurkolok. De ettõl függetlenül tárgyilagos tudok maradni, és bizony az elsõ félidõ a Ghanaiaké volt nálam!

Heh, ahhoz még a Braziloknak, Németeknek, Portugáloknak is lesz 1-2 szavuk 😛

backer
pedig van mitõl
<#mf1>

Már tudom: nincs más...

Mindkét csatornán adni fogják a negyeddöntõket élõben. Sok értelme van. Kinek nincs RTL Klubja? Minek akkor még a Sportklubbon is azt nyomatni.

Oziris666
Dehogy félek!ilyen Brazil játéktól???
Ne viccelj!<#wave>

chalezlopez
aztán remélem döntõben Argentina - Spanyolország...

Vamos Argentina!

The FlashBack
igazad legyen

NeoMaN
Pont ez volt a fejemben!!

Ghana-Olasz meccs kellett volna....

The FlashBack
Hát, én is spanyol drukker lettem, mióta a csehek otthon vannak:| De olaszország nagyon könnyen döntõbe mehet, ahogy már azt mondtam, nagyon nagy csoda kellene
De õk lesznek a Harmadikok😞

chalezlopez
reménykedem benne, hogy a ghánaiak megfordítják ezt a mérkõzést. ha meg nem, akkor a spanyolok (sztem) ellen fel kell kötniük az alsónacit szvsz...

Vamos Argentina!

backer
malti félsz? angoloknak viszlát 😄 😄
más:
Argentínok ellen valoszínûleg nem így állnának ki

ProGabe
Ez már tényleg nem lehet igaz,minden egyes bírói tévedést egybõl lebundáztok?!
Ott tartunk hogy nem egy-egy csapat fikázása lett a divat hanem azé amelyik éppen vezet/megnyerte a meccset/jobb.
A lesnél pl:volt kb 3 játékos adriano és a partjelzõ között,csodálkoztok hogy azt sem tudta hogy hol van a játékos+a labda

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

The FlashBack
pls a spembe, ott gyûjtjük az aranyköpéseket, egy helyen legyenek már:-)

Oziris666
Nah ez az igazi hozzáállás!<#worship>

fernando torres
nekem mind1 milyen csak spanyol gyõzelem legyen

BADE
az biztos,de csak a fele érdemelt sárgát

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

grizzly21
te is az vagy.
csak az eredmény igazol itt bárkit is, márpedig az a brazilokat 4 éve is, a konföderácios kupán is igazolta. Majd meglátjuk most kit igazol, kár vitatkozni errõl

The FlashBack
Így van
Az olaszoknak nagy mákjuk van, simán elmehetnek a döntõbe, és így nem lesz spanyol gyõzelem, azt be kell vallani, hogy a Brazilok jók:|

"Hát nem úgy nézki...hát úgy néz ki, hogy"
(nagytudású Bocskai Birtalan)

The FlashBack
durván is játszanak szvsz:-)

Szerintem ha olaszokkal összekerültek volna, sima Ghána továbbjutás.

NeoMaN
Hát brátom, most bizonyítsz télleg.
Én Brazil drukker vagyok, de az elsõ félidõben nyújtottak alapján egy Mexikó vagy egy Argentína szanaszét szedné õket.
Nem szeretem ha valaki szemellemzõs fanatikus...

BADE
úgy nem lehet játszani,hogy minden szabálytalanság után sárgát kapnak a ghánaiak

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

The FlashBack
Így van:-) <#eljen>

The FlashBack
Így van, d elátom angol drukker vagy szvsz:-) Majd meglátjuk a következõ meccsen hogy muzsikál az angol gépezet😄D

Nostradamus megjósolta : Spanyolország nyeri a VB-t!!

A jóslatot egy spanyol újságíró ásta elõ Nostradamus lassan már kimeríthetetlennek tûnõ életmûvébõl. A hagyományosan négysoros látomást õ maga próbálta értelmezni. Nostradamus 1555-ben úgy vélte, a hatodik év hatodik hónapjában (igaz, a vb a hetedik hónap, vagyis július elsõ napjaiban ér véget) a spanyol király és csapata átkel a Pireneusokon. A király megvív Belzebúbbal Európa közepén, és csapatai elhozzák a Szent Grált Spanyolországba. Az újságíró szerint a spanyol király nem más, mint a válogatott edzõje, Luis Aragones, csapata persze maga a nemzeti válogatott, az Európa közepén terpeszkedõ csataterek Németország stadionjai, a Szent Grál pedig maga a világbajnoki kupa, amit a 2006-os vébén Spanyolország nyer el.
Elhiszem, én csak bicikliztem egy 10-15 percet (boltba mentem) és már kezdtem izzadni... Nagyon meleg van öreg 😄 Ide csak az jó ha iszunk mint a ló 😄DDDD

DjDano
ok nekem mindegy, lényeg hogy nagyon szép támadás végén gól született 😉

The FlashBack
hasonlóképpen

Annyira feltûnõen nem fújnak a braziloknak. Ha nekik fújnának, akkor megadták volna a 11-est, nem pedig sárga lett volna. Jogos volt a sárga, de akár 11-es is lehetett volna és senki nem lett volna annyira felháborodva, mint most a lesnél. Meg ha megnézitek akkor a braziloknak sokkal több kis szabálytalanságot fújnak be, mint a ghánaiaknak. Ghána amúgy nagyon szimpatikusan játszik és sajnálom is õket, hogy a brazilokkal kerûltek össze. Sokkal jobban megérdemelnék, hogy tovább jussanak, mint mondjuk az olaszok.

b4rc4
Esti emccs is nagyon jólesz szvsz

The FlashBack
Már töröltem, de igazad van<#eljen>

DjDano
na húzzanak el innen a divat brazilia fikázók, ha itt valamelyik csapattal Vb-t akarnak nyeretni az olaszország!!! szóval csitt!!

grizzly21
igy van