Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
(spanyoloknak szurkoltam, mert tesóm f. torrest szereti...mondjuk zidane annyiban riszpekt hogy ütik-vágják õ felkel és fut tovább...)
akarsz róla beszélni? A:SDasdasdas
amúgy grat a Franciáknak
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Szép volt Franciaország! <#worship>#worship>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
pedig a papírforma nem ezt mutatta...:l vajon hány tipp(mix) úszott el?
Aragones meg már a cseréivel is mutatta hogy egy kaki edzõ!2csatárt is levitt!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
http://gaborszantai.co.uk/
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
baszkok az Athleticbe
katalánok a Barcába
spanyolok a Realba
ez így volt, mint látjuk így van, és így is lesz
Zidane BRAVO!!
Ilyen alapon USA meg Ausztrália is kamu... ott is sok olasz, meg egyéb európai volt.
de nem kell csak a volt gyarmatokat nézni...
pl anno Lizarazu(baszk)soha nem mondta magát franciának! vagy Djorkaeff, Boghossian(örmények)ez nem gond, csak régen is, és mai is a francia válogatottban volt a legtöbb volt gyarmati és egyéb országban született.
Nem véletlen az sem hogy franciaországban kifütyülik a francia himnuszt a "franciák"