19716
Világbajnok: Olaszország
-
#19716 erről már beszéltem gabberral, de akkor záratom most!
-
G_ArchAngel #19715 igazából a topicot is lelehet zárni... -
Unreal1942 #19714 Oda is írta a postja végére, hogy nem ide való. -
#19713 ezt itt akár le is lehet zárni. Nézd meg a topik nevét!
-
#19712 Ezt az akkori magyar kormany cseszte el de nagyon. Talan nem kellett volna haboruba vonulni a nemetek oldalan, sot egyaltalan nem is kellett volna haboruba vonulni. De szerintem ne beszeljunk itt politikarol, ez a FOCI VB 2006 TOPIC. -
Laceee #19711 román francia produkció -
#19710 Érdekes, nekem inkább a Románok jutnak eszembe... -
#19709 ez elég hihetetlen. Pont a testvérét. A terroristás érthetőbb.. -
Unreal1942 #19708 Felejtsd már ezt el. Nem ők tehetnek erről hanem az akkori Magyar politika baszta el.
Ettől még fájó,de nem a Franciákban keresd a bűnöst. -
Unreal1942 #19707 Abban biztos lehetsz, hogy nem a valóságot fogja majd nyilatkozni hanem valami semmiséget és játsza az ártatlant. -
G_ArchAngel #19706 volt előzménye, nem?
nem csak kitalálták, hogy szopassuk meg a jó magyarokat...
mélyen tisztelt honatyáink ezt a maradék földet is tönkreteszik, akkorában már szédültek volna a hatalomtól... -
Laceee #19705 és a franciákról mi a véleményed ... trianon -
G_ArchAngel #19704 Zolikám, azért mert az olaszokból én mindent kinézek csak jót nem...
Lehet, hogy pár tucat ember után ítélek meg helytelenül egy népet, de az a nép a történelemben sem a gerincességéről volt híres, akár a társadalmukat, akár a politikájukat nézed - a jelenkori nemzeti labdarúgásukról meg nem is mondok semmit... -
#19703 egy agyontetovált f*sz ne mondja már, hogy nem mondott semmi rosszat... -
G_ArchAngel #19702 az a poén, hogy kérdezték, de nem akar nyilatkozni...
lehet meghúzta Zidane kedvesét:) -
#19701 vedd mar eszre hogy mar most legalabb 3 verzio van napvilágon mit mondott és még lesz 5 minimum. Te hiszel barmelyiknek is? Találomra a terrorista volt szimpi? Grat hozza komolyan kezdek benned csalódni... Mit kell csinalni a fesztivalt majd nyilatkoznak es akkor leszűrjük a lényeget. -
#19700 Kíváncsi lennék annak a Matarazzi (vagy hogy írják) nyilatkozatára, vajon mit is mondhatod... nyilván azzal nem jöhet, hogy "hát ő nem érti, mert csak békésen sétálgatott".. -
#19699 Na innen latszik hogy senkinek nincs foggalma sem rola hogy mit mondott Materazzi. -
G_ArchAngel #19698 زين الدين زيدان - aki így hívnak, azt könnyű leterroristázni...
a lényeg, hogy fejelt és kiállították - a baj, hogy csak fejelt... -
#19697 hehe mondom en lesz egy anyázós verzió is :DD -
#19696 nem is nyilatkoztak de vki mar tudja haggyálmár...
http://inforadio.hu/hir/sport/vb2006/hir-56545/rss
itt van leirva akit erdekel egy portál véli ugy hogy terroristázott az olasz.
Akkor en meg ugy vélem anyázott na kinek hisztek? Röhej. -
G_ArchAngel #19695 Wikipedia-n már benne van, Makit lefejelte... -
Unreal1942 #19694 Kösz a linket. Jó, hogy nem héberűl van :) kb annyira értem a szöveget :D -
#19693 Marcan azt írják, hogy a lánytestvérét inzultálta (magyarán mondva lek*rvázta) (klikk) -
G_ArchAngel #19692 ha a fotósokat agyonverik és lefújják a rendőrök meló közben, akkor ebben a világban már mindegy mire számítasz... -
Unreal1942 #19691 Meg lehet érteni Zidant -
#19690 Hmm....azert akkor sem ertem miert fejetle le. Terroristanak hivta vagy nem, ilyet normalis ember nem csinal egy VB donton meg plane nem. Bar ez is szemelyiseg fuggvenye, van aki egy rossz szora mar utlegel a viperaval. -
G_ArchAngel #19689 www.hirkereso.hu oldalon több sporthírben van, de elég sok külföldi újság websiteján is megtalálod... -
#19688 hát nem tom de ilyen után nem érdemelte meg!
egy nagy parizer -
#19687 Ezt hol olvastad? -
G_ArchAngel #19686 nos, úgy tűnik megvan Zidane fejelésének oka: Maki, Zidane származására utalva, terroristának nevezte a francia labdarúgót...
azt hiszem, az olasz IQ-ja a 0-t sem éri el, ha ez igaz... -
#19685 Hol lehet megnézni, hogy melyik játékosok nyerték a különböző címeket? -
#19684 sztem ennek a vitának nincs értelme na vége
topikot lehet zárni -
#19683 Ez jo. -
#19682 Ah minek flameltek? Kesz ez tortent ezen a VB-n, ilyen a foci. Majd 2010-ben ujra megmutathatjak a Brazilok is hogy mit tudnak. -
Unreal1942 #19681 Kemény :)
Ebből is kultusz lesz :) -
#19680 -
#19679 Ez kimaradt.
-
#19678 örülj a győzelemnek, az olasz bundafoci győzelmének és qssolj -
#19677 engem 1561 várt:|