61
-
#61 Na ezt szépen elcsesztem -
Gratulálok fx-nek! Nagyot játszott ma.
Rajtam kívül volt valaki ma a Gödörben innen sg-ről? -
#59 ja és a srác majdnem megtudja csinálni a PATW-t amit csak 7 ember tud a világon! ippenhogy nem sikerül neki! nézzétek meg a vidit! jól "tolja" a srác -
#58 Jó kis dolgok ezek.....bár én is tudnék
de egyenlőre marad a dekázgatás egy-két ATW- ez az egyetlen "trükk" amit tudok -
#57 Ezt nézzétek meg! Haver videója! Sztem elég jól tolja...
The Freestyler of Őrbottyán :) -
#56 vagy ezek:http://www.youtube.com/watch?v=mFrZXKWKJVg&NR -
OPM #55 remélem neked ezek akkor már simán mennek, ha van érzéked hozzá
http://youtube.com/watch?v=QWyztBMZVUM
ő is 13 éves -
#54 Igen, lerí a stílusodról a korod, szóval annyira még nem vagy csoda bogár ;) -
#53 de inkább focizok mint cselezgetek dekázgatok.
mert nagyon jól Lövök koromhoz képest!
ami nem megy az a labdaátvétel le tudom kezelni meg minden csak nem szeretem mert nem mindig sikerül jól:S
Cselezésben nagyon jó vagyok.
Passzban nem:D önzözök 1 kicsikét:)
szal imádok focizni és sztem nagyon jól is tudok koromhoz képest 13 éves vagyok. -
#52 én szeretek monjuk ugy Freestyle-olni
tok 1 párat meg érzékem is van hozzá szerintem.
majd mutatok videót. -
#51 Én is tanulgatom a dolgokat.
-
#50 én próbálkozok vele -
#49 Mindig jobban szerettem játszani a labdával, mint futni futni futni, persze nagyon szeretem a focit, de a labdát mégjobban. Ezt nekem találták ki. :)
Csakhát nekem vastagabb - és nem olyan mozgékony a lábam, ehhez pedig vékonyabb lábak kellenek, de majd próbálkozom.
-ezt találtam :D
Csaj labdaérzékkel -
#48 Ki az, aki űzi a fórumozók közül ezt a műfajt? -
F1re #47 thx -
#46 nem rossz -
F1re #45 mi is csinaltunk 1 ien videot regen eleg gigyigagyi de azert nem rossz :D irjatok mien sztem eleg rovid de azert nezetek meg Link -
#44 hát nézd:labdákból minden labdából van kétfajta:van egy replika,meg egy meccslabda("eredeti").namost.a meccslabdákat rendesen megcsinálják fainra,így pattan,úgy pattan,nem csúszik,így gyorsul,úgy gyorsul,stb.viszont a replika csak össze van dobálva,mint a többi,úgyh attól ne számíts sokat.10 alatt csak replikák vannak. -
#43 na ez lenne az -
#42 http://www.lionsport.hu/catalog/images/mercurial_l.jpg -
#41 sziasztok! tapasztalatok érdekelnének egy bizonyos nike labdával kapcsolatban /amivel a streetet szokták rendezvényeken játszani... keresek képet ha találok/ hogy miben különbözik a hagyományostól /ha egyáltalán különbözik/ jobban birja a strapát?...na szóval ilyesmik. válaszotokat előre is köszönöm -
#40 ejha,adam182,te tudsz vmit =) nekem is van egy ismerősöm,aki így nagyon szeret trükközgetni,és elég jól is tud! -
Monoton #39 uhh hogyhogy erre a topicra még csak most találtam rá :DDDD
-
adam182 #38 www.freestylefoci.hu -
#37 Respect. -
R9 #36 -
OPM #35 na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#34 én nem fejlődtem viszont Horvátországban (tegnap jöttem haza) megmutattam az ottaniaknak mit tud egy magyar freestyle-er és sokat "dobré"ztak meg "nice"oltak. Ezt pozitív jelként veszem. -
adam182 #33
Uj linkek a honlapon
Bővultek a videok..ezentul freestyleos reklamok is vannak a kinalatban! -
#32 csobi neked kus. -
#31 enyhe kifejezés :| -
#30 ^de en nemtok focizni oan jol ·^ .(( -
#29 katan pozolunk ^^ -
#28 de jó hogy találtam ezt a topikot ;]
most keménykedek én is :DDD -
adam182 #27 Elkészült ez elsőmagyar Freestyle-Football oldal. Látogass el, gyönyörködj a videókban, tanulj új trükköket, társalogj magyar freestylerekkel!!
-
#26 ezt most mind magyarul: -
#25 de jau h talaltam ezt a topikt ;]
pozolok énish -
DePreSsZYo #24 hát már nem vaok oan mint régen :s
volt egy balesetem, elszakadt a combomban egy izom...azóta picit visszafogtam magam. :) -
#23 jövőre minden valószínűség szerint megyek fel Pestre, kíváncsi vagyok mit tudsz... -
DePreSsZYo #22 hát ez velem is igy van...mivel én a 8.kerben lakom nem igazán szoktam lejárkáli a közeli térre rugdosni :D inkább ha a haverokkal elmeünk focizni, amugy meg suliban de ott naon :D