938
Mit hogyan tegyek benne?
-
#55 vedd meg normális helyen, benne van kézikönyvében is..
de amugy is www.nokia.hu
kb 8 óra ha játszol zenélsz, meg mindne csinálsz rajta -
Tomi08 #54 Szevasztok.
Meddig bírja ennek a telcsinek az aksija?
Köszöntem szépen a választ. -
#53 Basszus:( Még a legfrissebb szoftverrel is? -
#52 MAX 128-sal megy hiba nélkül! -
#51 Jah...ha van valakinek új szoftvere, akkor keressen már meg priviben mert szeptemberi a tecsim.
Thx -
#50 Amúgy kinek, milyen mmc kártyája van benn? Mert én most vettem a gyári 32-esével, de úgy hallottam, hogy ha mondjuk egy 256-ost teszek bele, és mp3-mat állítok be csengőhangnak akkor fagy.:) Tapasztalt valaki ilyesmit már? -
#49 Hát igen...elöször azt kellett volna átfutni!..:)) -
#48 thx
közben elolvastam a kézikönyvet... onnan tudom
sry
-
#47 győkérbe tedd a memókártyán....
ne egy könyvtárba
a legujabb soft kezeli ezt a problémát -
#46 Ha a mem.kártyára fel vannak másolva zenék, a zenelejátszó miért mondja azt, hogy nincsenek zenefájlok? Playlist kéne neki? Mivel szerkesszem? Hogyan adjam be neki?
pls help! -
#45 nem -
#44 DKU2 adatkábelt akarok telepíteni... És beszól hogy legalább 1-es szervízcsomag kell hozzá..
Most mi legyen?
Nincs SP1-em és nem is érzem szükségét.
Meg lehet vhogy trükközni??? -
#43 6230i VÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#42 X-micro nekem feketén 5ropi volt...
ami annyt jelent hogy 5-8 ezer körül
[remélem jól gondolom] -
The Sims 2 fan #41 és mennyi a Bt ára?
-
#40 infra a leglassúb
bluetooth gyorsabb
kábel leggyorsabb
nekem a bt nagyon kényelmes én maradok annál... :) -
The Sims 2 fan #39 Melyik a gyorsabb az infra kapcs. vagy kábelen átvinni az adatokat vagy a bluetooth a leggyorsabb.Gondolom árban a bluetooth csaplakozó a legdrágább. -
#38 Dku-2.
nemtom, nekem nem gyári van, és nekem ez is simán jó..
lehet a gyárihoz mellékelik a cd-t is -
The Sims 2 fan #37 Nekem 6230-am van ahoz DKU 2 vagy DKU 5 kell?(Egyébként mi a különbség a kettő között?
Az utángyártott rosszabb minőségű/élettartamú mint a gyári? -
#36 nincs több fajta, DKU van, , tipustól függő, 2 illetve 5.
azon belül, gyári 7e, vagy bolti 2-3 ezerért... -
The Sims 2 fan #35 Adatkábelekből is gondolom van több fajta ehez a mobilhoz milyet ajánlanátok -
#34 Függetlenül 84999-ért van az Elektropontban. -
#33 Hi!
Tud valaki olyan helyet, ahonnan tudnék letölteni a telefonra angol-magyar vagy magyar-angol szótárat?
Vagy van egyáltalán ilyen? -
#32 szvsz sehogy...
itt_kérdezd -
#31 Hi
Most szereztem egy 6220-ast. Tudom.. ez a 6230-a oldala, de 20-as oldalt nem találtam. SEGÍTSÉG KELLENE. Infrán töltöttem fel 1 rakat játékot. Működnek is, csak 1 gondom van. Az alkalmazások közé rakta fel, és nem tudom a játékok közé pakolni őket. Ezt vajon hogyan, milyen programmal, vagy mivel lehet átrakni. Ha valaki tudja.. írja le plz.
Kösz -
#30 Vki írja már le pontosan a java alkalmazás telepítés lépéseit, mert a tököm tele van...
nekem ez új mert eddig a jó öreg 7110-el brékeltem... :) -
NeOhu #29 Hi. Lenne egy két kérdésem a telóval kapcsolatban.
Feltettem rá filmeket, de nemtudom teljes képernyőre kirakni, lehetséges ez? És a filmebe bele lehet tekerni?
-
#28 létezik olyan app. amivel txt, vagy doc állományokat tudok megnyitni a telefonon? -
#27 nem igaz -
The Sims 2 fan #26 Hát még jó hogy ingyen volt de te akkor részletre vetted.Részletre nem éri meg mert úgy többe kerül mintha egyszerre kipengetnéd -
#25 sztem úgy nincs, bár ez nem 100%
nekem most ingyen volt...havi 4000vhányszáz+ előfizu.
Trémobil -
The Sims 2 fan #24 azt hallottam függetlenül 70 kiló és akko mennyi kártyásan? -
#23 Szerintem is zsír telefon. Azért jó mert mindent tud ami csak kell! -
#22 van benne sims -
The Sims 2 fan #21 Szerintetek mi jó annyira ebben a telefonban, hogy mindenki azt mondja zsír telefon???? -
#20 Ha bemész a gallériába találsz egy kártya jelü könyvtárat. na ami abban van az a memória kártya ami többi könyvtár van a gallériában az a telefoné. -
#19 na ez megoldva
átfutottam a könyvet hozzá... az full nem egyértelmű melyik cucc van a memkártyán melyik a telefonmem.-ben. Erre eddig nem sikerül rájönnöm. Vagy maga a Galéria a 32megás kártya? -
#18 nemtom nekem nem tmobilos hálaégnek -
#17 Megvan! Elsőnek kérdezném/users manualt majd melóban délután elolvasom/ hogy alap kijelzőnél a T-Zones parancsot hogyan kéne eltűntetni? Mert zvar...De eddig nagyon tetszik a készülék! :) -