938
Mit hogyan tegyek benne?
-
Csume #95 Hi!
A 6230i-vel lehet-e videonézés közben tekerni a filmet?
Vagy van-e rá ilyen alkalmazás? -
#94 Mindenkinek jó az infra, csaknekem nem??? -
andrasv #93 "Há' magyarok vagyunk, vagy nem?" :-)
Engem nem zavarna, de sms-írásnál jó lenne a t9 magyarul! -
#92 Hi!
Valami gáz van az infrámmal, akármit akarok rányomni a memokártyára, nem engedi hogy rámennyen, mindig megszakitja. Tudja valaki a probléma forrását?
-
#91 ha garanciás, vidd el nokia szervízbe -
#90 miért nem jó az angol? -
andrasv #89 Helló! Nemsokára kapok egy 6230-at, angol menüvel. A kérdésem az, hogy Budapesten hol és mennyiért lehet magyar nyelvű szoftvert rátölteni, úgy hogy minden, még a t9 is magyarul legyen benne. Kösz előre is! -
ALCAPONE #88 Nokia 6230i-vel készített fotók:
http://mobilnegyed.hu/index.php?aloldal=cikk&cikkid=1089 -
#87 ez egy óriási hülyeség... max a láma előlepcserélő kiütötte a végfokot a telefonban, de kizárt hogy ez csupán az előlapcsere miatt lenne... -
RAAB #86 valaki! Hallotatok már olyanról, hogy előlapcserénél (eredeti gyári) elszáll a telefon térereje, és nem lehet többé használni? Egy k500i-s telefonról van szó. és valami nagyon okos azt mondta az egyik ismerősömnek, hogy ne cseréljen előlapot, mert ez fog történni.
valaki hallott ilyenről? -
#85 :DDD -
Cvd #84 Figyeltem, miután beírtam. Reméltem hogy nem tűnik fel, de nem jött be.:) -
#83 ez még előtte volt, ha figyelnéd a dátumot... :) -
Cvd #82 Mondtam már hogy nézz körül pl. itt nem?
Ha már a google magas...
-
#81 Vki mondjon már vmi olyan progit amivel mp3 bitrátáját lehet alacsonyabbra kódolni... dbpowerAMP valamiért nagyobb fielokkal nem tud dolgozni... -
#80 most folyik az fxp.hu -ról az uw.hu-ra tevése... -
dashed_ #79 nekem megy az oldal -
#78 FXP megszűnt!!! fórumok még él itt -
#77 miért nem magy a 6230.fxp???
ha áttelepültek tudja valaki az új címet? -
#76 Ez nagyon IQ light hozzászólás volt! -
Googre #75 A pc suite az soros portot keres? Mert akkor Samsung modszerrel lehet vele kommunikálni usb-n is.Szerintem. -
G_ArchAngel #74 Köszi, de azért nem olvastam vissza, mert más telefonját upgradelem, nem a sajátomat, és így a belefektetett energia nem térül meg:))) -
#73 köszi, amióta áttelepült, járok oda megint/jó egy hónapja találtam vissza hozzájuk/.
gyári előlap mennyi? -
#72 fifi: az 70# hozzászólásomban lévő linken, találsz olyan progit is ami a txt állományt átforditja java alkalmazássá. -
#71 Ja mág annyi, lejjebb valaki kérdezte, hogy a játékokat a játékok közé hogyan tudja tenni. Erre is jó a MobiMB Mobile Media Browser. -
#70 A nokia Pc Suite progiját én nem szeretem, mert nekem sem működik Bt-vel. De a bluetooth eredeti szoftjával vagy a MobiMB Mobile Media Browser-rel tudod a mem karit kezelni. De a telefonkönyv szerkesztésére még jó az Oxygen Phone Manager is. Ezeket mind megtalálod a [URL=http://nokia6230.fxp.hu/] oldalon. És még okosságokat is olvashatsz. De mielött kérdezel olvassál a forumban vissza, mert lmérgesek lesznek. -
G_ArchAngel #69 Total / Windows Commander ilyenkkor tud másolni állítólag - zenéket, képeket, videókat a memóriakártyára, de telepíteni nem tudok a telefonra programokat... -
G_ArchAngel #68 eddig ok, tehát a USB-s bluetooth szoftvere látja a Nokiát, a Nokia látja a számítógépet, de a Nokia telepített szoftverénél, ha szinkronizálni akarok, akkor nem jelenik meg a bluetooth lehetősége...
és ezt 3 különböző USB-s bluetooth-szal próbáltuk, de nem csak nálam nem működött, nincs olyan program, amivel kiválthatom a Nokia szoftvert és simán másolgathatok a memóriakártyára? -
Googre #67 A gépröl inditsd a párositást,és amint megtalálják egymást,mindkettöt tedd jogosultá a másik számára.Amugy kamázom ezeket a "Newegyénokiát,merxar" háeszeket.A mélyreható indoklás után az iró intellektüell-mibenléte megviláglik. :) -
G_ArchAngel #66 szerintem már van, ha kitudtam próbálni - vagy nem?:P -
#65 te már csak tudod... -
steffelpityu #64 de ne vegyél nokiát mert egy nagy szar! -
steffelpityu #63 nem lehet!
-
G_ArchAngel #62 sziasztok,
lehet a 6230-ast bluettoth adapter segítségével összehangolni a számítógéppel?
mert a bluetooth programja feismeri, de a Nokia programja szinkronizáláskor csak csak Infra és USB lehetőséget ajánl fel... -
#61 vettem egy 512-est és faszányosan megy, semmi baja. -
#60 Jah...nekem is olyan 1 nap úgy -
bodolaci #59 melyik bluetooth headset a jobb, a hd4w vagy a hd11w? -
#58 nem kevés... -
Tomi08 #57 De az a Li-ion-os aksitól nem kevés egy kicsit?
(Persze ha Li-ion-os van benne) -
#56 ha csak hívás indít-fogad akkor nekem 5nap...