938
Mit hogyan tegyek benne?
-
#175 Hát a teljesen 3Ds menü nem tudom mit takarhat. Ha azt, hogy animál mikor ráváltasz, akkor az, de ez egy sima bitmapsorozatként kitehető, nem kell vele számolni. Az almenük a szokásos csíkok, de szerintem ez egyáltalán nem baj. Szóval attól a 3Dtől nem lassabb. A fél megás képeket lassabban kezeli, mint az i nélküli a 128ksokat, de ez nem meglepő. -
#174 Nekem 5.26-os van rajta, és olyan szélvész gyors hogy csak kapkodom a fejem :) Akartam venni 6230i-t is, de azt mondják annak nagyon belassult a szoftvere, mert ugyanaz a proci van benne, de sokkal több mindent tud a szoftver (pl teljesen 3D-s menü, almenükben is stb) Erről van valakinek tapasztalata? -
#173 Miről mire? -
#172 nekem szoftverfrissités után úgy belassult, hogy bárcsak ne vittem volna el :((
-
#171 na, rakoncátlankodott a telefon, nem durván, de ráuntam,így bevittem. Még garis tehát ingyé csinálják/4.44-ről 5.valahanyas szoftvert/ meg ez meg az...
Cserébe kaptam egy SE T630-t.
Ég és föld a két elméletileg nagyából azonos kategóriájú teló... Ez a SE lol a 6230-hoz képest! -
#170 figy, úgy, mint mp3 lejátszó nekem se, de pl suliba uncsi szünetekbe, vagy/és hazafele buszon halgatni azt a pár számot, igazán kellemes! igaz, nekem alap memória van benne, így megválogatom mit teszek rá, de az tuti hogy jó. -
#169 minek annyi? :)
nekem a 6600-ban van 256Mb és az életben nem tudom megtölteni
mert 6230 nekem mint MP3 lejátszó nem igazán jött be. -
#168 Nekem egy 512-es van benne, de eddig minden ok vele. -
#167 jaja -
#166 gyártó szerint 128Mb a pannonnál hallotam olyat, hogy 512. Amikor megveszed a kártyát probáld ki,fényképezzél rá vagy ments rá a video-t és játszd le. Ha tudd rá irni és olvasni is tudja nagy gond nem lehet. :) -
#165 256megy
512-vel már volt pár fagyás, de ebből még nem általánosítanám a dolgot. -
#164 hahhooo
vki esetleg nem tudja h mekkora mmc-kártyát képes elviselns i telo??
normálisan.
hogy ne faggyon meg........meg hasonlok
128mb-os a max???légysziii!fontossssssssss -
#163 nincsmit -
balcsi70 #162 Müködik minden faszán.Kösszi. -
balcsi70 #161 Jol van mostmár értem.Mikor kicsomagolom akkor azt irja amit irtam az elöbb,de mikor megnyitom az telepitö progit akkor ott amikor berakom a fájlt ott jar-t ir.Kösszi. -
balcsi70 #160 Nem véletlenül Jad.fájl?Kicsomagoltam egy jó párat és mindegyikben Jad fájl van ami 1KB + még egy ilyen 4 négyszög és irja mellette hogy Nokia Aplication Installer fájl 62Kb. -
#159 egy *.jar fájt kell feltenned! -
balcsi70 #158 Letöltöttem a Pc suite6.6-osat.A nokiaprogramok.hu-n a java játékoknál az s40-re mentem rá és onnan töltöttem,remélem mostmár jó lessz.Majd kicsomagolom,(gondolom)és majd utána ki derül mit kell tovább csin.Kösszi. -
#157 nokiaprogramok.hu -
balcsi70 #156 Kösszi,most megyek rá,és megkeresem(letöltöm).Ja a játékokat amikor töltöttem le anyit irt hogy java játékok.,és ez lett belöle sis fájl.,esetleg tudnál mondani tuti játékokat?mármint egy oldalt! Kösszi -
#155 sis azt felejst el, az symbian, a telod meg JAVA-s. nokia honlapjáról letöltehted a pc suitot, abban bene van ez a z insaller, amivel java játékokat feltehetsz a telodra. -
balcsi70 #154 Zip-be vannak.Ha kicsomagolom SIS fájl lessz belöle.Vagy volt amelyik-böl lett egy csomó fájl.Hogyan tovább?Ha valaki elmagyarázza megköszönöm. -
balcsi70 #153 Nem infrán hanem azon a (bluton) vagy hogy irják azon lett probálva.Azt nem tudom hogy hogy kell a gépröl telepiteni telora.Nincs kézikönyv. A Nokia Aplication Installer-t azt hol találom? Kösszi
-
#152 Nokia Aplication Installerrel nyomasd át. Máshogy nem fog menni!
3GP ügyben tud valaki segíteni nekem? -
#151 sztme telepíteni kell, ne infrán küld, hanem a gépről telepítsd a telódra. vasn kézikönyved? -
balcsi70 #150 Sziasztok.Töltöttem le java játékokat Nokia-hoz.Át lett küldve a telora 6230i de csak kérdöjelek jelentek meg,meg kiirta hogy ez a formátum nem támogatott.Szerintetek mi volt a hiba.?Becsomagolt file-k voltak,ki is lett csomagolva és ugy lett átküldve a telora.Kössz a segitséget. -
#149 na ezt végképp nem értem.
a teló 3GP-be rögzít, de az aviból kódolt 3GP-t nem ismeri fel!
ez miért van? mit tegyek? -
#148 Im Too kovereterrel kódolt filmeket miért nem játsza le a telefon?
Mit használjak, hogy nézhető legyen a végeredmény? -
#147 Köszi... -
#146 ehh pont most akartam leírni... -
#145 a kézikönyben bene van, hogyha a bal oldai hangerőszabályzót folyamatosan nyomod készenlétben, akkor kiírha hogy most beszélj! -
#144 Üdv Emberek!
Kis segítség kellen nekem abban hogy a telón lehet olyan csinálni, hogy hangtárcsázás?Addig eljutottam hogy telszámhoz rendeltem ilyen rámondott szöveget, csak ezt hogyan lehet előcsalni a telefonból?Itt gondolok olyanra mint asszem a 3310-esnél volt hogy hosszan a menügomb csippant és lehetett mondani ami a névhez volt rendelve, és már tárcsázta is az illetőt!
Nekem ezekre kellene válasz.
Köszi. -
#143 gyáriban tuti nem. 7610-re láttam már, nem kizárt, hogy ehez is van... -
#142 Ha a készülék legálisan kártyafüggetlen akkor miért lenne? -
#141 ÉRtem, hát, nemtom hogy lézetik e ilyen, de ez kicsit nem illegális? -
#140 Két sim kártyát lehet belerakni és lehet váltani, hogy melyiket akarom használni.
Azt hiszem egyszerre nem működnek a kártyák, de még így is jobb, mint folyton cserélgetni a kártyát. -
#139 Mit értesz két kártyás alatt? -
#138 Sziasztok!
Létezik 6230-as nokiához kétkártyás hátlap? -
#137 Én most ugyse fogom lecserélni, max 3 év mulva, ha ismét lesz rá pénzem. És akkor is majd az akutális legjobbat veszem meg ami nekem tetszik...Kitudja akkor mi várható a mobil fejlődésben... -
#136 Aztán majd veszel egy jobb kamerás telefont, és rendszeresen otthonhagyod a rendes kamerádat...
A kijelző meg persze, hogy jó. Csak van sokkal jobb is már, ami után a 128x128 maximum jó vicc, de nem jó.