938
Mit hogyan tegyek benne?
  • Pheel
    Hát a teljesen 3Ds menü nem tudom mit takarhat. Ha azt, hogy animál mikor ráváltasz, akkor az, de ez egy sima bitmapsorozatként kitehető, nem kell vele számolni. Az almenük a szokásos csíkok, de szerintem ez egyáltalán nem baj. Szóval attól a 3Dtől nem lassabb. A fél megás képeket lassabban kezeli, mint az i nélküli a 128ksokat, de ez nem meglepő.
  • geri15
    Nekem 5.26-os van rajta, és olyan szélvész gyors hogy csak kapkodom a fejem :) Akartam venni 6230i-t is, de azt mondják annak nagyon belassult a szoftvere, mert ugyanaz a proci van benne, de sokkal több mindent tud a szoftver (pl teljesen 3D-s menü, almenükben is stb) Erről van valakinek tapasztalata?
  • Pheel
    Miről mire?
  • Taptarap
    nekem szoftverfrissités után úgy belassult, hogy bárcsak ne vittem volna el :((

• fifi
    na, rakoncátlankodott a telefon, nem durván, de ráuntam,így bevittem. Még garis tehát ingyé csinálják/4.44-ről 5.valahanyas szoftvert/ meg ez meg az...
    Cserébe kaptam egy SE T630-t.
    Ég és föld a két elméletileg nagyából azonos kategóriájú teló... Ez a SE lol a 6230-hoz képest!
  • akyyy
    figy, úgy, mint mp3 lejátszó nekem se, de pl suliba uncsi szünetekbe, vagy/és hazafele buszon halgatni azt a pár számot, igazán kellemes! igaz, nekem alap memória van benne, így megválogatom mit teszek rá, de az tuti hogy jó.
  • Taptarap
    minek annyi? :)
    nekem a 6600-ban van 256Mb és az életben nem tudom megtölteni
    mert 6230 nekem mint MP3 lejátszó nem igazán jött be.
  • Mészy
    Nekem egy 512-es van benne, de eddig minden ok vele.
  • fifi
    jaja
  • Taptarap
    gyártó szerint 128Mb a pannonnál hallotam olyat, hogy 512. Amikor megveszed a kártyát probáld ki,fényképezzél rá vagy ments rá a video-t és játszd le. Ha tudd rá irni és olvasni is tudja nagy gond nem lehet. :)
  • fifi
    256megy
    512-vel már volt pár fagyás, de ebből még nem általánosítanám a dolgot.
  • Rinya
    hahhooo
    vki esetleg nem tudja h mekkora mmc-kártyát képes elviselns i telo??
    normálisan.
    hogy ne faggyon meg........meg hasonlok
    128mb-os a max???légysziii!fontossssssssss
  • akyyy
    nincsmit
  • balcsi70
    Müködik minden faszán.Kösszi.
  • balcsi70
    Jol van mostmár értem.Mikor kicsomagolom akkor azt irja amit irtam az elöbb,de mikor megnyitom az telepitö progit akkor ott amikor berakom a fájlt ott jar-t ir.Kösszi.
  • balcsi70
    Nem véletlenül Jad.fájl?Kicsomagoltam egy jó párat és mindegyikben Jad fájl van ami 1KB + még egy ilyen 4 négyszög és irja mellette hogy Nokia Aplication Installer fájl 62Kb.
  • akyyy
    egy *.jar fájt kell feltenned!
  • balcsi70
    Letöltöttem a Pc suite6.6-osat.A nokiaprogramok.hu-n a java játékoknál az s40-re mentem rá és onnan töltöttem,remélem mostmár jó lessz.Majd kicsomagolom,(gondolom)és majd utána ki derül mit kell tovább csin.Kösszi.
  • akyyy
    nokiaprogramok.hu
  • balcsi70
    Kösszi,most megyek rá,és megkeresem(letöltöm).Ja a játékokat amikor töltöttem le anyit irt hogy java játékok.,és ez lett belöle sis fájl.,esetleg tudnál mondani tuti játékokat?mármint egy oldalt! Kösszi
  • akyyy
    sis azt felejst el, az symbian, a telod meg JAVA-s. nokia honlapjáról letöltehted a pc suitot, abban bene van ez a z insaller, amivel java játékokat feltehetsz a telodra.
  • balcsi70
    Zip-be vannak.Ha kicsomagolom SIS fájl lessz belöle.Vagy volt amelyik-böl lett egy csomó fájl.Hogyan tovább?Ha valaki elmagyarázza megköszönöm.
  • balcsi70
    Nem infrán hanem azon a (bluton) vagy hogy irják azon lett probálva.Azt nem tudom hogy hogy kell a gépröl telepiteni telora.Nincs kézikönyv. A Nokia Aplication Installer-t azt hol találom? Kösszi
  • fifi
    Nokia Aplication Installerrel nyomasd át. Máshogy nem fog menni!

3GP ügyben tud valaki segíteni nekem?
  • akyyy
    sztme telepíteni kell, ne infrán küld, hanem a gépről telepítsd a telódra. vasn kézikönyved?
  • balcsi70
    Sziasztok.Töltöttem le java játékokat Nokia-hoz.Át lett küldve a telora 6230i de csak kérdöjelek jelentek meg,meg kiirta hogy ez a formátum nem támogatott.Szerintetek mi volt a hiba.?Becsomagolt file-k voltak,ki is lett csomagolva és ugy lett átküldve a telora.Kössz a segitséget.
  • fifi
    na ezt végképp nem értem.
    a teló 3GP-be rögzít, de az aviból kódolt 3GP-t nem ismeri fel!
    ez miért van? mit tegyek?
  • fifi
    Im Too kovereterrel kódolt filmeket miért nem játsza le a telefon?
    Mit használjak, hogy nézhető legyen a végeredmény?
  • Csiaki
    Köszi...
  • fifi
    ehh pont most akartam leírni...
  • akyyy
    a kézikönyben bene van, hogyha a bal oldai hangerőszabályzót folyamatosan nyomod készenlétben, akkor kiírha hogy most beszélj!
  • Csiaki
    Üdv Emberek!
    Kis segítség kellen nekem abban hogy a telón lehet olyan csinálni, hogy hangtárcsázás?Addig eljutottam hogy telszámhoz rendeltem ilyen rámondott szöveget, csak ezt hogyan lehet előcsalni a telefonból?Itt gondolok olyanra mint asszem a 3310-esnél volt hogy hosszan a menügomb csippant és lehetett mondani ami a névhez volt rendelve, és már tárcsázta is az illetőt!
    Nekem ezekre kellene válasz.
    Köszi.
  • fifi
    gyáriban tuti nem. 7610-re láttam már, nem kizárt, hogy ehez is van...
  • desigo
    Ha a készülék legálisan kártyafüggetlen akkor miért lenne?
  • akyyy
    ÉRtem, hát, nemtom hogy lézetik e ilyen, de ez kicsit nem illegális?
  • Mészy
    Két sim kártyát lehet belerakni és lehet váltani, hogy melyiket akarom használni.
    Azt hiszem egyszerre nem működnek a kártyák, de még így is jobb, mint folyton cserélgetni a kártyát.
  • akyyy
    Mit értesz két kártyás alatt?
  • Mészy
    Sziasztok!
    Létezik 6230-as nokiához kétkártyás hátlap?
  • akyyy
    Én most ugyse fogom lecserélni, max 3 év mulva, ha ismét lesz rá pénzem. És akkor is majd az akutális legjobbat veszem meg ami nekem tetszik...Kitudja akkor mi várható a mobil fejlődésben...
  • Pheel
    Aztán majd veszel egy jobb kamerás telefont, és rendszeresen otthonhagyod a rendes kamerádat...

A kijelző meg persze, hogy jó. Csak van sokkal jobb is már, ami után a 128x128 maximum jó vicc, de nem jó.