980
Új fejlesztőktől
  • tajfun
    Ugy latom kevered a szezont a faszommal. 1szer a hc-rol beszelsz, 1szer a dakotarol, maskor meg ugy altalaban a kasztokrol, aztan mindig az x-re adott valaszt probalod ugy feltuntetni mintha az az y-ra vonatkozott volna. Ne kavard a szart, minden arra vonatkozik, amire irva lett.
  • lwb
    azt is számold bele, hogy nwn-ben a spelllcraft skill is ad bónuszt a dc-kre ...
  • lwb
    lassú vagy, arra gondolt ... :)
  • lwb
    spell focus a dc-re megy rá, az a spell penetration, amire te gondolsz. az nyomja át az sr-t. sokat számít az a +6 ám, mind a dc-nél, mind az sr-nél.

epic skill focus: +10 a skill checkre ... sok értelme nwnben nincs, bár azt nem is tom, hogy benne van-e egyáltalán.
  • tajfun
    Milyen write only? Feltunt mar neked hogy 2en fossatok a hozzaszolasokat, en meg 1edul probalok mindre valaszolni SORBAN?
  • tajfun
    Jo, akkor mondjuk hogy a dakota mostmar nem annyira csalo modul mint regen, vagy mint a tobbi pw. De ez sajnos csak 1 a sok kozul, az alapproblema az hogy lehetoseget ad a toolset a csalasra, es altalaban ezt mindenki ki is hasznalja.
  • tajfun
    "Ha mar felhoztad a +10-20as fegyvereket ugy illene hogy emlites essen az epic spellekrol is. Pontos szamokra nem emlekszem, de ugye lehet sarkanyt summonolni, 30d10 koruli tamadovarazslatok vannak, epic spell focus, epic skill focus (+sok DC), csomo epic varazslo tap van."
    Jo.
    Dragon knight: kb 30 masodpercig harcol melletted 1 sarkany, nem rossz, de nem is tul jo.
    Hellball: 4*10d6-ot sebez, koztuk magat a varazslot is. Kar hogy mint minden epic spellt, a PNP-VEL ELLENTETBEN csak 1szer lehet elloni naponta, igy az 500 - 1000 hps ellenfeleket eppen csak megkarcolja kicsit. Ezzel ki is merult a "30d10 koruli tamadovarazslatok" 1szemelyes keszlete.
    Epic spell focus: +2 szinttel nagyobbnak szamitasz spell resist etlovesi probalkozasnal. A semminel jobb.
    Epic skill focus: +2vel nagyobb lesz az adott osztalyba tartozo spellek DC-je. Ez annyit er mint a harcosnak 2 szintlepes, nekik abbol no a sebzesuk "dc-je", az attack. Csak epp nekik sokszor 2vel, a magusnak meg ezt az 1et kell beosztani a maradek 20 szintre.
  • lwb
    hát úgy kb. 100 post helyből törölhető lenne ... :D
  • lwb
    op=moderátor, te... :)

én meg nem m1ek sehova, ne beszéjjé te itten a nevembe :)
  • lwb
    meg úgy ált pnp is csak erős megszorításokkal ... mondjuk sorciba nem igazán, bg az mehet, de csak annyit érsz vele, hogy direktbe átforgathatod a pala szintjeid bg-be.
  • himpike
    Mondom teljes a fogalomhiány! Megkérnék egy opot hogy törölje az agymenést a normális hozzászólásokig, én távozok lwbvel, te meg írkálj egyedül :D viszlát
  • himpike
    a Pala nem is multiklasszolható dalakorán :D hehehehehe
  • tajfun
    Kiveve azok akik HC neven varazsloszivatast alkotnak a moduljaikban. A HC az a PNP kovetese, ennek viszont koze nincs hozza, csak az egyenlotlensegeket erositi.
  • Devla
    Szar modulok, szar dmek. Normalis helyen kell jatszani, ahol kicsit is erdekli a szervergazdikat maga a jatek.
  • himpike
    Leírom mégegyszer :D max 20at kaphatsz nem alap mentőből :D
  • lwb
    hát erre kiváncsi lennék, hogyan jött össze ...
  • lwb
    ezt speciel nem értem ...
  • tajfun
    Ha jol emlexem a sorci-pala-bg kombonak cuccok nelkul voltak 60asok a mentoi, de meg cuccokkal is nevetsegesen sok.
  • himpike
    A meteor? csak a hülyék használnak sebzőt, mikor van instant kill is
  • tajfun
    Errol van szo, 1 vicc hogy ez egy 9es szintu spell, tudasa alapjan kb lvl3 lehetne.
  • himpike
    ez az ember teljesen nincs képben, ilyenekkel nem vitatkozok, mert csak szajkózza a magáét. Menj, és próbáld ki. Dalakorán obsi van elnyomva, de átállhatsz manayba. Obsiban alig van terület. Kb ennyi, és nemtom te melyik nwn fórumot olvasod:D
  • tajfun
    Jo, akkor mondjuk a dakotan epp nincs rajta a harcoson az immune to minden cucca, es a tobbi pw-ben? Volt ezelott 2 is, ami masrol se szolt csak immune to magus, a kulfoldiekrol, maganszerverekrol nem is beszelve...
  • lwb
    b+, te értelmezed félre. #31-ben (amire te válaszoltál a 999999999999 hps agymenéseddel) én a KASZTGYENGESÉGRŐL beszéltem. amibe te belekeverted a fizikai gyengeséget, amit aztán végképp nem értek hogy a faszba jön ide. mellesleg mé' az alacsony hp lenne a fizikai gyengeség, ha már szóba kerül a dolog ...
  • tajfun
    "kasztgyengeség, bakker. neked akkor gyenge egy kaszt, ha kevés a hp-je?"
    LOL, ertelmezi nehezseg rulez. Te direkt beszelsz masrol mint ami le van irva? A fantazmagoriadat ne probald ugy beallitani mintha en mondtam volna.
  • himpike
    ehhhh, minek vitatkozzak, ehelyett mesélhetnék valakinek, érdekes a kavics minden este televan :D mi van letiltva? a monk, pala multiklassz... meg az isaak max 10 talál el egy arcot, ennyi.. a papikból van gyengítve pár
  • lwb
    tudja, én is tom h az.
  • tajfun
    1ebkent itt van Kryn, aki ex obsidian wizard, kerdezheted ot is.
  • lwb
    regisztrált user vok ...

dalán meg csak a wizard nem kívánt, sorcival nincs gáz. de wizzel is tök könnyű volt átszökni obsidból lev3-on anno.
  • tajfun
    Te figyi, ha le van irva mar a szabalyok kozt is hogy ez vagy az le van tiltva, nem ahsznalhato, akkor neked 5 napig kell probalgatni hogy hatha megis van,c sak hulyeseget irtak, meg te is rosszul latod, de majd talan masnapra megvaltozik???
  • himpike
    a modulban semmi ilyen tárgy nincsen, de olvasd csak a fórumot, és írkálj oda... :D :D :D
  • himpike
    Ilyen cuccok sincsenek, ezeket álmostad. :D Ha találok embernél ilyet azonnal bannolom :D
  • tajfun
    Ott nem is voltam, viszont olvastam a szabalyokat, mar abbol kiderult hogy ott a magusok nem kivanatos szemelyek, de ha ez nem eleg, eleg elolvasni az nwn.hu foruman a dakotas varazslok panaszait.
  • himpike
    Jó, és write only arcokkal nem vitázom, fogalmad nincs az egészről. Kavics szervere rp szerver, ajánlom figyelmedbe. bár amit olvasok, inkább mégse. Artanis a kavics legmagasabb szintű varázslója az állandó társam, és L18on ESÉLYEM NINCS ELLENE! PAPPAL! Menj, próbáld ki, aztán meséljél.
  • lwb
    mintha aztat írtam volna, hogy a casterek úgy ált. erősek. meg ezt mondta himpike is. pve a pap az ász. pvp a sorci. fighter nulla.
  • lwb
    ilyen tárgyak nincsenek dalán. max oc-n vannak, de ahogy lent is mondtam: oc kivétel, ott nem érződik a caster előny.
  • tajfun
    A pap igen, csak az eppenseggel nem ugyanaz mint a varazslo (wizard), vagy sorci.
  • tajfun
    Tenyleg nem... "csak" epp felveszi a mindenre immunis, minden mentot megdobo cuccat, aztan 2000-es sebzessekkel egesz nap faradhatatlanul (valosaghuseg rulez) hentel mindenkit.
  • tajfun
    De erdekes hogy az nwn.hu forumon is minden dakotas wizard jatekos arrol sir hogy nekik csak a szopas van, a papoknak meg a tapolas, de biztos ok se jaccanak ott. En a dakotara a szabalyok (ertsd: szivatasok) elolvasasa utan eldontottem hogy be nem teszem a labam. En elvezni akarom a jatekot, nem a hatterben csucsulni, allandoan csak azt varni hogy aludhassak, hogy aztan fel percig nehany ellenfelet en is lesebezhessek akar 1%-kal is.
  • himpike
    Dalakora sokat változott, a max fegyver +5ös, szóval az egész amit itt olvasok az hülyeség. ja a max level 24
  • Devla
    Gondoltam mikor jon a kerdes. Igen lattam, honapokig(evekig) nyomtam neten, 50+ karit vittem fel lev20ra, szinte minden lehetseges kombinaciot kiprobaltam.
    Dalakora egy kalap szar, korabbi pwkkel jatszottam sokat, nordockal a legtobbet. Dalakorabol elegem lett 1-1,5 honap jatek utan, foleg a letiltott cuccok es a hulye dmek miatt.
    SD telleg eros, de akarmit csinalnak a tolvajnak akkor is q keves hpja es attackje lesz.
    Ha mar felhoztad a +10-20as fegyvereket ugy illene hogy emlites essen az epic spellekrol is. Pontos szamokra nem emlekszem, de ugye lehet sarkanyt summonolni, 30d10 koruli tamadovarazslatok vannak, epic spell focus, epic skill focus (+sok DC), csomo epic varazslo tap van.