95
-
les80rock #95 Megdöbbenteő hírek (pletykák??)
A feloszlásról szóló hírek továbbra is ellentmondásosak
Előzmények:
Friss infók Ausztráliából, Malcolm nagyon beteg
Feloszlik az AC/DC?
-
Konyigery #94 Alatta elvileg írják hogy stúdiózni készülnek, és 40.évfordulós turné is várható!!! Adja isten hogy ide is jönnek majd!
http://www.rollingstone.com/music/videos/billy-joel-rocks-you-shook-me-all-night-long-with-brian-johnson-20140322 -
IXEMGabeo #93 vasember 2 -
mrbotond #92 Sziasztok!
Júni 25dikén a Crazy Mamában fellép az ACéDéCé zenekar - Bon Scott tribute, új gitárossal!
2 óra elektroshock!
A régi Bon Scott-os nóták mellett elhangzanak az új nóták is! (pl Rock and Roll train!)
bővebb info:
http://rockerek.hu/
http://acedece.hu/
Üdv!!
-
Verseghy #91 Azért mennyire hihetetlen, hogy 2008-ban is olyan kurvajó lemezt tudnak összehozni, mint '79-ben.
Irdatlan boldog vagyok, hogy részese lehetek a Hollandiai koncerten. -
pekka2 #90 Hát gyerekek, ez über volt.
Nekem ülőhelyem volt, de végig felállva zúztuk a tribünön. A többi ülőhelyes tényleg elég passzív volt..
Majd rakok fel képeket -
ElectricalTech #89 Akkor összességében jóságos volt és nem ilyen nagypapás, nyugis blues :)
Milyen számokat toltak? -
MagyaR #88 Faszájos volt. Kivéve a közönséget. Nagyon passzív volt, még az állóhelyeken is alig pogóztak páran. Hát még az ülőkön, néztem körbe, kb. mindenki fapofával bámult, ami kissé visszavett az élvezetből.
Csak azt nem értem, h akko mi a fakké jöttek el. Szombaton Milánóba volt konci, és néztem felvételeket, ott még az ülőhelyeken is mindenki felállt és tombolt....
Szal ez úgy eléggé visszavett az élményből. De maga a koncert fasza volt, mondjuk látszik, h már öregednek, szntem elég nagy esély van rá, hogy ez az utsó turnéjuk (legalábbis nagyobbszabású). -
ElectricalTech #87 Jó volt? xd -
Verseghy #86 Szívemből szólt. -
Arwenke #85 Minden jegyuzernek uzenem, hogy az osszes megvett jegy rohadjon rajuk. -
MagyaR #84 Emberek! Nyakunkon a koncert!!!! Jee :DDD. Sajnos kb. a felét már megnéztem youtobon :). -
fitti2829 #83 Hali
Budapsti ACDC-re van eladó jegyem
30000/dbTel:06307348338 -
fitti2829 #82 Hali
Budapesti AC dc-re van eladó jegyem
30000/dbTel:06307348338 -
yngwie0623 #81 És mégegyszer:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeretnék ülőjegyet állójegyre cserélni!!!( ráfizetéssel)
Sajnos későn érkeztem. :( Ha valaki jobban szeretne ülni,vagy tud segíteni légyszíves
szóljon nekem!! Nagyon sokat jelentene!!! Kérem szépen segítsen valaki!
köszönöm.És gitáros vagyok...
Ági [email protected] -
yngwie0623 #80 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeretnék ülőjegyet állójegyre cserélni!!!( ráfizetéssel)
Sajnos későn érkeztem. :( Ha valaki jobban szeretne ülni,vagy tud segíteni légyszíves
szóljon nekem!! Nagyon sokat jelentene!!! Kérem szépen segítsen valaki!
köszönöm.És gitáros vagyok...
Ági [email protected] -
Boroskóla #79 Most olvasta van ahol már 50-100 ezerért kínálják darabját,és még csak tegnap fogyott el,mi lesz akkor a koncert előtti napokban ??? -
#78 Szevasztok Tagok !
Olvasom, hogy eladták az összes jegyet, de azért nem kell beszarni!
A koncert napján lesz jegy bőven, persze némi felárral kerül forgalomba, hiszen, sztem a jegyek nagyrészét a nepperek vették meg, akik azt majd el is fogják adni. Ezt 22 éves tapasztalataim alapján mondom, azóta járom Európa koncerthelyszíneit. Aki akarja, biztosan meg tudja nézni, csak, persze nem olcsón ! -
pekka2 #77 egyébként a ticketpro oldala 2 napig teljesen le volt fagyva, a jegyrendelés oldalra nem lehetett belépni.
Nekem annyi szerencsém volt, hogy egy ismerősöm nem interneten vette meg a jegyem, hanem ticketpro irodában, de ott is szarakodtak a rendszerrel..
-
Butthead #76 Sajnos erről már lemaradtál, minden jegy elkelt.
Egyébként 13 900 Ft volt a legolcsóbb jegy. -
kenny00 #75 akor jobbat tudok olyan oldal kéne ahol megvanak a jegyárak
mert aput szereném vele meglepni xD
szal nem a legdrágább érdekelne:S:) -
pekka2 #74 A legdrágább jegy 19k.
Nem tudtok véletlen egy olyan képet, amelyen a frizurába belenyírt acdc látszik? Asszem nyíratnék olyat a hajamba márciusra.
Az album tényleg faja lett, de nekem is egy kicsit olyan belassult, mármint a fénykorukhoz hasonlítva. De amúgy nagyon JÓ! -
MagyaR #73 hella! Télleg jó az új album. Bár úgy egybe kicsit uncsi meghallgatni, mert az ének dallamra eléggé hasonló, de angöösz nagyon a toppon van :D.
Amúgy szntem inkább a vége felé vannak jobb számok. Pl. az a countrys szám jóféle, meg furcsa, hogy van egy lassabb számuk is, amit a rockn'roll elemeivel kereszteztek :).
Remélem még holnapra marad jegy :D. -
kenny00 #72 nem tudjátok mennyie kerül a jegy ?(ft) -
pekka2 #71 Nekem már meg is van a jegyem a koncira :))))))))))))))) Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Évek óta várom már, hogy el tudjak menni egy koncertre :))
-
Thanatos #70 most szereztem be, és tényleg nagyon nagy :D -
#69 Új albumuk sztem baromi jó lett -
Thanatos #68 -
#67 2009. március 29.
Papp László Budapest Sportaréna
acdc.com -
csibefasirt #66 AC/DC-Highway to hell
-
csibefasirt #65 Szerintem a legjobb -
Thanatos #64 nincs újság, elfogyott -
mcgregor1991 #63 sziasztok! végre egy hozzám illő társaság! miújság? -
csibefasirt #62 AZ AC/DC metál??? Az AC/DC soha nem volt metál hanem Hard-Rock
AC/DC forever!!!!!!!!!!! -
bazsi93 #61 sziasztok véletlen nem tudtok acdc porszívót
-
Dracco #60 Cervusz.
Ez nekem is új információ!
Honnan veszed, hogy hallgat AC/DC-t?
Tudtommal csak "The Libertines"-t és "Rage against the machine"-t hallgatott eddig!? -
#59 nofene.. jó ilyeneket hallani.:) -
roli1990 #58 "Az AC/DC frontembere, Brian Johnson a napokban adott interjújában elárulta, hogy még ebben az évben új albummal rukkolnak elő, melynek dalain már nagyban dolgoznak gitárosukkal, Angus Young-gal."
-
roli1990 #57 http://modthisname.spiderhost.hu/ok/?Roli -
#56 Kössz! :D