Milliókba kerültek a Microsoft által elkövetett bakik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...
http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...
Fred Brooks
nem értem miért hasonlítják a Microsoftot és termékeit mindég valami nemlétezõ ideális dologhoz. Mindenki téved igy a Microsoft is, valószinüleg mindenki elszédülne, ha kiszámítanák a Világ veszteségeit amit a mindennapi normális és nem éppen normális hibák okoznak, hiszem, hogy minden háború és minden terrorizmus meg számítogépvírus meg illegális adathasználas általi veszteséget sokszorossan túlszárnyalnának.
P.S. Amerikában nem így néz ki a sirkõ barátaim, ezért ne temessétek a Microsoftot, mert a "másvilágról" még vesuélyessebb lesz a konkurencia számára. 😊
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
a koránban vannak dallamok is ? úgytudtam csak prózai /esetleg lírai/ részek 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!
Szerintem mindig mokas ilyesmit hallgatni, ha egy ceg ezen tapasztalatairol beszel :-)
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
ez úgy az amcsikra jellemzõ....
"coca-cola, vagy a mcdonalds miért nem követ el ekkora hibákat?"
Elkövet, pl meki fehér arccal ábrázolta az emblémafiguráját, csak japánban az a halál jele, stb 😊
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha 10 évvel korábban már ilyesmi is járt volna a kis agyacskájuk, akkor nem kellett volna a fél világnak hardvert meg szoftvert cserélnie, monnyuk ez olyan "kis baki" volt, amivel halálra keresték magukat.
Annyi pénzt kiszívtak az iparágból, hogy mindenki más meg belerokkant, vége is lett sokak számára a dotkom korszaknak, meg a szépreményeknek.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Cinikusan azt mondhatnám, jellemzõ az amerikaiakra a határaikon túli területek szerény ismerete.
Mégis úgy érzem, itt túlságosan belerugnak a kutyába; ez már sok.
Most pölö Kasmír elszakadása nem tudom, mennyire rossz, szerintem ne pattogjon India.
Ez a muzulmán zene mg pláne túlpörgetett vallási hiúság.
A templom rombolásos része csak annyira reális ábrázolás, amit egy RÉSZÜK valósan elkövet, nagyon is jelen van náluk a minden más tagadása.
A spanyoloknak meg amilyen faggyas nyelve van ,a franc se tudja, mi mit jelent, fõleg Almodovar filmjei után, mi az igazi nõ😊
Amúgy ha már nullázok, loál a kép, olyan, mint a Microsoft sírköve, virágokkal.

rakok oda én is egy marék gazt... meg a kutyának is dolga lenne