24
  • DOT
    #24
    Mint a Mitsubishi Pajero Spanyolhonban, és a Toyota MR2 Franciaországban, hm ? Bár azt nem tudom, a pajero tényleg "kis pöcs"-öt jelent-e, de az MR2 fransziásan kimondva valóban csaknem azonos a "merde" (szar) szóval. Hehe. Ennyit az odafigyelésről.
  • Piscator
    #23
    kommunista index híre:http://index.hu/tech/szoftver/msgix0825/
  • GABOR16
    #22
    lol
  • dduma
    #21
    nememre gondoltam. :D sory
  • dduma
    #20
    Érdekes lehet, amikor a windows kérdezi a nevem és ott van hogy "férfi" , "kur*a"...
  • [HUN]PAStheLoD
    #19
    de attól még szép márványtömb :D
  • BlackRose
    #18
    "The real tiger is no match for the paper tiger"
    Fred Brooks

    nem értem miért hasonlítják a Microsoftot és termékeit mindég valami nemlétező ideális dologhoz. Mindenki téved igy a Microsoft is, valószinüleg mindenki elszédülne, ha kiszámítanák a Világ veszteségeit amit a mindennapi normális és nem éppen normális hibák okoznak, hiszem, hogy minden háború és minden terrorizmus meg számítogépvírus meg illegális adathasználas általi veszteséget sokszorossan túlszárnyalnának.

    P.S. Amerikában nem így néz ki a sirkő barátaim, ezért ne temessétek a Microsoftot, mert a "másvilágról" még vesuélyessebb lesz a konkurencia számára. :)
  • Piscator
    #17
    Talán dallamba rakták a szöveget, vagy pontatlan a szöveg, és van nekik is valami Énekeskönyvük.
  • [HUN]PAStheLoD
    #16
    A redmondi cég nem sokkal később Szaúd-Arábiával is szembekerült, miután egyik játékszoftverükben a Korán egyes részeit használták fel háttérdallamként.

    a koránban vannak dallamok is ? úgytudtam csak prózai /esetleg lírai/ részek :)
  • ollie
    #15
    Azok is követnek el hibákat. Pl a Coca-Cola bukott a 2 literes palack bevezetésével Spanyolországban, mert az átlagos hűtőbe nem fért el egy ekkora palack (régen volt már). Minden cég követ el hibákat...
  • riska1982
    #14
    BLUEDEAD
  • Frenzy
    #11
    Ezt nekunk Marketing oran is tanitottak - igaz az nem itthon volt -, hogy ilyen problemak bizony gyakran elofordulnak multinacionalis cegeknel. Sajnos a jegyzeteim most nincsenek itt (nyaralok itthon), de bizony a Coca-cola es hasonlo cegek sem mentesek ezektol, nagyon konnyu ilyen hibakat elkovetni, legyen szo akar software-rol, akar mosopororrol vagy valami uditorol.

    Szerintem mindig mokas ilyesmit hallgatni, ha egy ceg ezen tapasztalatairol beszel :-)
  • comet
    #10
    "Néhány munkatársunknak - bár kétségkívül gyors észjárásúak - ködös elképzelése van a világ többi részéről"

    ez úgy az amcsikra jellemző....

    "coca-cola, vagy a mcdonalds miért nem követ el ekkora hibákat?"

    Elkövet, pl meki fehér arccal ábrázolta az emblémafiguráját, csak japánban az a halál jele, stb :)
  • Yv@n
    #9
    Ezek néha csak véletlenek, mint ahogy az is csak egy véletlen folyamánya, hogy magyarországon nem jelent meg, legalábbis nem olyan néven, ahogy máshol a Hyundai GETZI, ettől még a világ más tájain úgy hívják...
  • h4x0r
    #8
    Sztem meg a y2k parasztvakitas volt. Meg a Clipperek es dbasek is kompatibilisek voltak, pedig azok 89 korul keszulhettek.
  • lck
    #7
    Egyik kollégám a mai napig Win95-öt használ mindenféle frissítés nélkül minden gond nélkül. ( igaz nem netezik vele) 2000 január 1.-én gyakorlatilag nem történt semmi. Csak 99-ben a kib@szott nagy lóvét le lehetett nyúlni az un. Y2K kompatibilitás vizsgálatból. Szerintem direkt készültek így a korábbi Win.-ek.
  • Dzsini
    #6
    hogy melyik ország mennyire figyel oda... pont tegnap beszélgettem egy walesi ismerőssel - helyi állami cégnél dolgozik, és a főnökében a múlt hét folyamán sikerült tudatosítani, hogy magyarország EU tag... és Románia még nem...
  • NEXUS6
    #5
    Azér azt sokkal cikibnek érzem, hogy öt évvel 2000 elött kiadtak egy olyan oprendszert ami nem igazán volt 2000 kompatibilis.

    Ha 10 évvel korábban már ilyesmi is járt volna a kis agyacskájuk, akkor nem kellett volna a fél világnak hardvert meg szoftvert cserélnie, monnyuk ez olyan "kis baki" volt, amivel halálra keresték magukat.

    Annyi pénzt kiszívtak az iparágból, hogy mindenki más meg belerokkant, vége is lett sokak számára a dotkom korszaknak, meg a szépreményeknek.
  • Cat #4
    ezek a hibák természetesek lehetnének egy multinacionális vállalatnál, a probléma szerintem ott van, hogy ilyen cégből többtucat van, és máshol mégse hallani ilyeneket. A coca-cola, vagy a mcdonalds miért nem követ el ekkora hibákat? (izraelben nem lehet sertéshusos, indiában marhahusost hamburgert kapni, mert FIGYELNEK RÁ). Ugyanigy vannak pl. az autógyártók, ahol a tipusnevek kiválasztásakor többtucat nyelven vizsgálják meg az adott szó jelentését, hogy véletlenül se asszociáljon senki egy negativ fogalomra.
  • Piscator
    #3
    Megelőztél...
  • Piscator
    #2
    :))
    Cinikusan azt mondhatnám, jellemző az amerikaiakra a határaikon túli területek szerény ismerete.
    Mégis úgy érzem, itt túlságosan belerugnak a kutyába; ez már sok.

    Most pölö Kasmír elszakadása nem tudom, mennyire rossz, szerintem ne pattogjon India.
    Ez a muzulmán zene mg pláne túlpörgetett vallási hiúság.
    A templom rombolásos része csak annyira reális ábrázolás, amit egy RÉSZÜK valósan elkövet, nagyon is jelen van náluk a minden más tagadása.

    A spanyoloknak meg amilyen faggyas nyelve van ,a franc se tudja, mi mit jelent, főleg Almodovar filmjei után, mi az igazi nő:)

    Amúgy ha már nullázok, loál a kép, olyan, mint a Microsoft sírköve, virágokkal.
  • Dr DeViLKiNG
    #1
    Jól látom, hogy a képen az egy sírkő?
    rakok oda én is egy marék gazt... meg a kutyának is dolga lenne