Albérlet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Debrecen albérlet
Irányár: 35.000+rezsi (+1 havi kaució)
Költözés azonnal lehetséges.
Albérlet
55 ezerért rezsivel együtt kiadó magánszemélytõl a XX. kerületben lévõ kertesházas övezetben egy külön bejáratú cirkófûtéses 15m2-es bútorozatlan garzon. (Szoba egybenyitott fõzõfülkével+zuhanyzó, wc). Egyedülállónak, vagy párnak. Egy hónap kaució szükséges. Hosszútávra.
Tel: 06-20/502-8002 délelõtt 10-tõl este 8.-ig hívható. Juhász Rita
Budapesten (XIII.ker) 28 m2-es, bútorozott, garzon azonnali költözéssel, hosszútávra, megbízható, nemdohányzó személy(ek)nek KIADÓ. Bérleti díj: 45.000,-Ft/hó + rezsi (2 személyre 20-25eFt/hó-TÉLEN). 2 havi kauciót kérünk.
A lakás vízórás, egyelõre még távfûtés van, de már folyamatban van az átállás házközpontira.
Érd.: +36(70)649-4885
VII. kerületi Kis Diófa utcai 2 és fél szobás albérletbe lakótársat keresünk. Az albérlet nagyon jó, központi helyen van. Astoria, Blaha, Deák, Oktogon 5 perc séta. A lakás elsõ emeleti. A szoba teljesen be van rendezve, van benne 2 nagy szekrény, ágy, asztal. Teljesen világos. A szobán keresztül vezet az út egy másik szobába, ahol egy 22 éves ELTE-s lány fog lakni. aki nagyon kedves. A harmadik szobában, ami a bejárattól másik irányba található, mint ez a két szoba, egy nemrég végzett történész fiú fog lakni, régi ismerõsök a lánnyal. A fõbérlõ nagyon aranyos, elsõ szóra megjavíttat mindent, havonta egyszer jön, elõzetes bejelentés után, a lakbérért.
Kábeltévé, internet van. A konyha felszerelt, mikró, mosógép, villanytûzhely van.
A fürdõben kád is és zuhanyzó is van.
23 ezer Ft + rezsi havonta. Kaució 2 havi, augusztus 1-tõl költözhetõ. Érdeklõdni itt lehet: +3620-264-3652, vagy [email protected]
Budapesten (XIII.ker) 28 m2-es, bútorozott, garzon azonnali költözéssel, hosszútávra, megbízható, nemdohányzó személy(ek)nek KIADÓ. Bérleti díj: 45.000,-Ft/hó + rezsi (2 személyre 20-25eFt/hó-TÉLEN). 2 havi kauciót kérünk.
A lakás vízórás, egyelõre még távfûtés van, de már folyamatban van az átállás házközpontira.
Érd.: +36(70)649-4885
INGATLANOSOK NE HÍVJANAK!
Üdv,
Napvirág
Pontosan ez.
Szerintem érdemes megnézned.
Albérletbe szeretnék költözni, de nem tudom h milyen szerzõdést kell írni, ezek milyen jogokkal illetnek meg engem, vagy esetleg fizetnem kell-e az albérlet árán kívül mást is?
tudtok segíteni?válaszotokat elõre is köszi!!
Költségek: 27e (ez a havi albi ktg + kk. harmada + 30megásnet+tv harmada) + rezsi harmada + 45e kaució.
A másik szobában párom és én vagyunk, õ dolgozik, én RSZ/1-es vagyok.
Jah itt egy video a még berendezetlen lakásról (augusztusi): http://www.youtube.com/watch?v=a23RsNpPPHo
Ha érdekel: [email protected]
üdv,
Viki
Remélem az oldal segíteni fog Nektek albérletet találni és kiadni.
Ingyenesen és egyszerûen tudtok hirdetést feladni.
A kiadó albérletek hirdetései azonnal megjelennek egy google térképen.
üdv
[email protected]
Kicsit talán drága, de szerintem nagyon gyönyörû.
Budapesten dolgozok már egy éve, de nem a városban lakok és ezért még nem annyira tudom melyik környék mennyire vagy miért gázos.
Pár apróhírdetést már kinéztem, de ha tudtok olyan szûrési szempontot amit érdemes követni akkor írjátok meg.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de így hoyg be lett szúrva mégjobb 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ha kicsit bõvebben magyaráznád, biztos megérteném 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem ezért nyílt ez a topic hoyg a segítõkész emberek beírják 100x hogy apronet, 200x hoyg borsodi apro, és 300x hogy alberlet.lap.hu, hanem azért hogy ha valaki tud konkrétan alberletet az írja ide be...
Mondok egy példát hoyg mindenki felfogja: "van egy albérlet az xy utcába, anyám barátnõjének a huga adja ki mert meghalt a kutyája, és x ezer forint +rezsõ...
a ház szép jó lyen olyan..."
teccikérteni?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Offolsz!!!!!4444
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
off: amugy cupákollak... mien volt a szülineap Pityuval ??? topicunkba válaszolj !

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
a 14-esre 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.