13
-
#13 ne aggódj nem lesz öngyilkos robotjuk. nagy dolognak számít ezeknél a suttyóéknál, ha vki fölpukkantja magát:/ -
#12 Még várok 1 kicsit sztán veszek olyat ami le is pippant! :) -
Güzüke #11 Hülye emberiség, nem is értem, hogy ha már a robotok működőképeségét akarják tesztelni, akkor miért nem valami békésebb tevékenységgel teszik ezt? Én speciel egy AI-s takarítógépnek jobban örülnék mint egy házörző robonindzsának. -
#10 Hát ez csúcs, bár látszik hogy előre beprogramozott mozdulatokat tettek a robotok. Ettől függetlenül ez nagyon ott van :) -
#9 hat nahja.. eljon az idoszak mikor az arabok ongyilkos robotokat fognak csinalni... deszar:(
no mindegy..
a masodik videonal beszartam a rohogestol mikor a kis robot kezeben ott volt egy nagy chef kes:) -
HUmanEmber41st #8 szerencsére gondolkodni még csak a robot gazdája tud... -
#7 Hát ettől már nem is állunk olyan messze. -
Pontius #6 LOL
Agyunk a kezébe 1 gépágyut aztán mehet a Terminator 3 élőben... -
#5 Hát ez nagyon tetszik! :)) -
quentit #4 Kíváncsi vagyok, mikor lesz megvalósítva az óriás robotok harca lásd One Must Fall-ban... -
quentit #3 Ez tisztára olyan, mint a One Must Fall vagy a Mortal Kombat, csak élőben irányíthatod az "emberedet". -
CUCLI #2 "nindzsááá" -
#1 fuuu ez nagyon ott van a szeren.. nezzetek meg ti is...mar akaratlanul is csak az i robot film csillog a szemem elott.. nagyon kemeny!