5 és 7 megapixeles digitális fényképezőgépek a Pentaxtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem nehéz Pentax optikás HP-t találni. A két cég évek óta együttmûködik. Több gépet csináltak már együtt.
link
link
A régebbi gépekhez igen, de a Sokol rádióhoz nem hasonlítanám. Azon sima és fényes volt a bõr tok.
Ki mondta neked, hogy a HP Pentax optikás? 😊 A hp egy kalap szar optikával rendelkezik nézd meg a www.dpreview.com on a véleményeket 😊 Sztem kuka
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nekem Pentax optikás HP-m van, elég jó.
Én ha most vennék fényképezõgépet Olympus 8080wz t vagy Canon EOS300D -t vennék. Azok már gépek...és megfizethetõek.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ja a 750Z direkt lett ilyen retró kinézetû. A kisebb képet kinagyítva látszik, hogy a fekete borítás bõrutánzatú, mint a régebbi gépeken, vagy a Sokol rádión 😊
Hát nem tudom, nem akarok bántani senkit akinek Pentax gépe van, de ezek úgy néznek ki mintha a 60as években csinálták volna(Canon Powershot A80 rulz). Attól függetlenül lehet, hogy jó képeket csinálnak 😊