284
nehogy már mi lemaradjunk! :)
-
#204 eléggé, nem is egyenes, a kövek mozognak, párszor majdnem hasra estem. Na meg a tér közepén (mármint amit kiraktak) elkezd kicsit felfelé ívelni a talaj és egy helyen van egy szép hosszú csík ahol van kb 4 centis rés. Pont a tér közepén. :S Ha még a vége felé lenne mert kezdett elfogyni a kő akkor azt mondom oké, de azért pont a közepén? :S Ritka ronda lesz, főleg pár év múlva :S -
#203 olyan szörnyű lesz ? o.O
nah majd ma megnézem délután, ugyis arra járok :)
-
#202 Ma benéztem a Fő térre és elkezdték lerakni a köveket. Hát no comment... -
#201 állítólag addigra kész lesz.. csak az igéretük sokat ér... -
#200 Hm, tényleg Savaria karnevál mikor leszesz? (körmendieg, nem tuggya) Egyátalán lesz szétcseszett főtérrel? =) -
Braveheart #199 Nem tudok még semmiről. De tegnap végre hazajöttem a főiskoláról. Hiányzott már a városunk :) -
#198 lesz vmi érdemes kicsiy városunkban? -
#197 hnaná -
#196 állítólag karneválra kész lesz..bár ez nehezen hihető... -
#195 24 órás? Most volt...? Jó tudni róla. ^^ -
#194 én, na mi volt? remélem nyertünk :D -
#193 jó lesz az....
ki volt 24 óráson? -
#192 nemhiszem hogy hamar gatyába rázzák. :S Már mióta túrják... -
#191 Hát, alaposan szét van kapva, az egyszer ziher... -
Braveheart #190 Up.
Tegnap voltam a főtéren. Elég szomorú látvány, remélem rendbehozzák hamarosan... -
#189 na ki volt tegnap a koncerten? -
#188 kurva eső :C -
Pontius #187 Zsír, hóvihar van! (ez már hiányzott) -
#186 én nagy vagyok..elvileg:D -
domtam #185 Hy!!
Csak azértrakom ide a bannerem, mert közeli élőlények vagytok ... :-) Hajrá Vas megye
-
zero_cool51 #184 Hali Srácok!
Van akit érdekel amerikai foci? Csapatot akarunk szervezni páran, és kellenek emberek. Tehát ha érdekel, akkor jelezzetek itt, és megbeszéljük a többit. Tehát amerikai foci. ha nagy vagy, és akarsz egy jót sportolni, akkor itt a helyed. -
#183 Elfelejtetted. (-: -
#182 ki volt a tegnapi macskanadrág koncerten? -
Braveheart #181 Haverom, B.M. bdf-es és mesélte milyen a gólyatábor, neki tetszik. Nekem is tetszik az új suli, csak Bp messze van... -
Pontius #180 este Ganxsta BDF-en :)
Semmi humorom, meg a lábam is qrvára fáj de ottleszünk!! :)
Majd csinálok 1-2 képet azt holnap berakom ide (ha el nem felejtem) :))) -
Braveheart #179 Na hazajöttem hétvégére... Bp-n tanulok az RTF-en, tetszik a suli, csak hiányzik a szülőváros... -
#178 két medve jó hely..csak drága a fröccs -
Pontius #177 Jön valaki BDF-re? :)
Én most indulok, maciban leszek :)) -
Raiden19780821 #176 zudja valaki hol lehet felülvizsgáltatni valakinek a rokkantságát, mert vannak olyan parasztok h ha nincs hely akkor képesek beállni a rokkant helyre de ha van hely ahhor nem oda állnak pl. GFE-254-es paraszt ember -
#175 elvileg én is a maciba mentem volna, de közbejött a gyöngyös... -
Pontius #174 ejej... :) Miért nem jöttél inkább BDF-re? :) Klub, 2 medve meg miegymás... :))))
Pesten hova mész? :)
Volt valaki karneválon? Nekem az idei nagyon bejön, csak qrva nagy tömeg van...
Holnap is megyünk de sztem maci lessz belőle :)) -
#173 dászvidánnyá:9 -
Braveheart #172 Ég veled Szombathely... megyek Bp-re tanulni. Aztán nehogy szégyent hozzon vki szeretett kis városunkra! -
#171 néha ilyen is kell -
#170 up -
#169 knájdenlosz -
#168 ha -
#167 ugye? :D -
#166 azé jó rájönni -
#165 ő a dynasty -.-