284
nehogy már mi lemaradjunk! :)
-
#244 hogyisleszaza zúj építmény a nyomda mellett? -
#243 szombathely meghalt? -
#242 naja... -
#241 de még mindig nagyon szoc...és korlátozottak a lehetőségek...szóval bp rulez... -
Braveheart #240 Baz mióta másfél éve Bp-n tanulok, annyit változott a város hogy néha alig ismerek rá... pl most láttam csak a Thököly-n azt az új Office boltot, egész pofás. -
#239 KGB owned xD -
#238 hátigen, a gt...:) -
#237 KDG holy shit -.- -
#236 Irigyellek :) -
#235 én már lassan 5 éve kivégeztem :) -
#234 GT-s? :D Egyenlőre még én is az vagyok XD -
#233 tesóm az volt...(vasutas)...én GT-s -
#232 na lelánkátt a tápig :S
Szombathely City rulz -.-
van itt Savariás? :D -
#231 Lol. miért, te mennyi vagy? 220? -
#230 Akkor meg is csak te voltal az. :PPPPPP -
#229 Nem, csak nem ismeri fel a turistakat. :P -
#228 198 vagyok. -
#227 mé ? te köcsög túrista vagy ? ,-D -
#226 Nem te voltal aki labujhegyre probalt agaskodni, hogy kilasson a valam folott ? :P -
#225 én az írókéznél voltam..határozottan magas vagyok, meg egy haveromat a nyakambavettem:) -
#224 Én a Medve mellett próbálkoztam... A postaládát nem kockáztattam meg, mert ha leszakadt volna, akkor gáz van :D -
#223 én határozottan alacsony vagyok, de azé a fejek közt elláttam valahogy :) a főtérnél lévő rendőrséggel szembe voltam.. -
#222 Jaja, az esti felvonulás remélem fasza lesz, és végre mindenki látni fog mindent :D Bár nem vagyok egy alacsony alkat, de lófaszt se láttam a tömeg miatt. Sok köcsög turist! -
Braveheart #221 Hali minden szhelyinek!
Az idei karnevál volt az eddigi legjobb sztem. Le a kalappal mindenki előtt akinek része volt benne! Büszkék lehetünk a városunkra!
Ja és a Fő tér is kész lett, ráadásul nagyon szép!
-
sith77 #220 Sziasztok
Lehet valahol projektort kölcsönözni Szombathelyen ? -
#219 tegnap láttam, télleg csiodás lett, meg egy hatalmas lyukban majdnem hasra estem -
#218 LOLLER. -
#217 jajj nem ide jött volna :P
-
#216 Egy párkapcsolatos honlap -
#215 Lál, egyébként szhely rulez meg+fav :)
Hajrá főtér, úgyse lesz kész :D -
#214 lendületben a főtér!!! -
Vadócka #213 Hali!
Állítólag júli 31-re befejezik és teljesen kész lesz a Fő terünk..mondjuk én már most kész vagyok tőle :D
Üdv:
Vadóc -
bajvik #212 Csináltam egy fórumot, amelyet a tiszaújvárosi, és a szombathelyi Jabil-os dolgozók írhatnak nyíltan...
Jabil Fórum -
#211 Tényleg? Holnap úgy is a Fő tér felé lesz dolgom, majd meglesem. -
#210 feltöltötték kaviccsal a hézagot..szépen néz ki -
Braveheart #209 kíváncsi vagyok milyen lesz a mai szentivánéji rendezvény
tavaly nagyon sokan voltak -
#208 Hát jah. :S De azért az a hézag ott nagyon durva :S -
#207 Vas népében az SMS-rovatot még érdemes olvasgatni, néha írnak a Fő térrel kapcsolatban ;> -
#206 hát reménykedjünk akko hogy vmi vackot használnak tömítésnek a kövek közé.. -
#205 Szerintem azóta már megtudtad, de aug 25-27 :P 26-án meg tessék nekem drukkolni, plz :)