7670
-
#49 Szegény ember ésszel is élhet. Kivár egy jobb verziót. -
#48 szegény ember vízzel főz ... :D ettől függetlenül elm1ek a moziba is, de ilyen nagy neveknél rendszerint türelmetlen szoktam lenni. -
#47 A film kamerás verziója -
#46 nem jött ki? akkor milyen film kamerás verzióját láttam 15-én? meg akkor ez mi nforce-on:
2004-08-14 VCD Alien Vs. Predator (2004) *CAM* FBC 64x15 MB -
#45 ???Már hogyne jött volna ki a film. Csak még itthon nem játszák (Novemberben elsz a bemutató) Amerikában már megy, nem késik az semmit. -
Daniel Hunt #44 Az Alien Vs Predator film NEM jött ki 13-án, mert valami vizuál effektel késtek a skacok. Kb. két hetet késik a cucc.
Amúgy lesz egy Predator-os game is:
http://www.predatorconcretejungle.com/us/
Sajna csak PS2, és Xbox konzolokra. -
MrTressy #43 de csakis akkor megy ha all seevel csatizol vagy game spyyal.Gamespyyal akkor érdemes ha modot próbál az ember az se rossz móka savköpö alien stb :) -
haxoror #42 Csatlakozom de ma este nem jó -
haxoror #41 nebassz WOW !!! -
#40 köszi a kódót, :) legyen magyar SERVER !!! én benne vagyok !!! -
MrTressy #39 Ezzel a cdkeyyel simán müxik LUR3-WUC2-GAJ4-LUJ2-2657 most próbáltam egy angol szerveren -
MrTressy #38 ha valaki nagyon akar belezni estére fellöhetek egy szervert :) -
MrTressy #37 ha all seevel csatizol nem foglalkozik a cdkeyyel :) csak akkor ha az avsp2 saját belsö keresöjével akarsz csatlakozni.Persze egy cdkeyt meg kell adni mert csak akkor hajlandó menni de az használhatja bárki menni fog :) -
#36 -
#35 költségkimélő LEGO alien vazze!
-
#34 Jaja, ez most mar 1990-ert beszerezheto a Tescoban. -
haxoror #33 elvileg kell eredeti serial, de már fél éve is csak 4000 körül volt az ára
krekkes szerverről nem hallottam
ja, és magyar szerver nincs (sajnos) -
Dankó #32 Tulajdonképpen a második részét is szívesen nyomnám online csak nem tudom hogyan lehet.Kell eredeti serial hozzá stb..? -
Dankó #31 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy régebben nagyonsokat játszottam az avp első részével a 2. annyira nem.Kérdésem az lenne hogy online hogyan lehet játszani az első részt illetve lehet e?Hálóban játszottunk már vele de most szeretnék online is.Megoldható ez vhogy? Köszi -
#30 :(( Nem tom mi a gond az Alien vs. Predator 2-vel mert egy idő után szétcsuszik a grafika és nem látsz semmi sem csak a szétcsúszást és nem tom átvinni a pályát :((
Mi lehet a gond??Az lehet hogy kb 2.3Ati driver kell hozá :)) -
#29 Az űberbrutál az eéső rész volt, mert ott nem lehetett pálya közben menteni. És a beállós lelövöldözés sem működött mivel sosem fogytak el a dögök. Csak rohanni lehetett és közben megpróbálni túlélni. Huh de durva volt. -
#28 Multizni nem tom hogy kell benne nekem nem eredeti a gamem.
Single-t nyomok. -
#27 mf1 -
#26 qrva jó (bár én inkább multi-t nyomtam lan party-n) -
#25 én az első 2 résszel sem játszottam... jó? -
haxoror #24 szinglibe vagy multizol is? -
#23 Na én is felteszem a 2-öt azt lezuzom a csunya Alieneket.ÁÁÁÁÁÁ már itt kaparják a hátamat. -
#22 na ez az, ráadásul nem is TS kamerás hanem CAM, vagyis ott a hang is rosszabb sokkal. -
#21 de még az is csak kamerás :( -
haxoror #20 oké, majd ötvenedszerre már a moziban fogom megnézni :)
a kamerás verzió meg nem érdekel szerencsére tudok angolul szóval letöltésre fel! -
#19 Végül is mindegy, csak maradjon meg a játék hangulata, és akkor szupi lesz :) Hmm most kedvet kaptam az avp1-hez és az avp2-höz... :) Fel is rakom őket azt hiszem a mai nap folyamán :) -
#18 tudom, tudom :( Én kivárom! Nem akarom a film élményét kamaerás verzióval elrontani. Ha addigra lesz jobb minőség talán letöltöm, de szerintem megpróbálom megvárni, hogy ideérjen hozzánk is :) -
#17 Hm, nekem nyolc hogy milyen motort használ, tőlem lehet a D3 is, de az csak azért lenne megfelelő, hogy a játék 75%-át vaksötétben szenvedjük végig. És oltári lenne egy Predatoros RPG-szerű game. Szabadon lehetne utazgatni a bolygók között, szerezni a trófeákat amivel díszíthetnéd a hajód belsejét, egy kis falkavadászat a többiekkel. Hehe, de jó lenne. -
#15 november :( -
#14 "...és még a filmet is meg kell szereznem valahonnan..."
Várd meg amig ideér a mozikba!! :) -
#13 AvP 3 hmmm jól hangzik -
haxoror #12 tényleg, van magyar AvP2 szerver?
megjött a kedvem a féregírtáshoz
...és még a filmet is meg kell szereznem valahonnan... -
#11 indokod is van? -
#10 -
#9 Ha lesz, akkor remélem nem a D3 motorját használják.