7670
avp10logo.png
  • HuAn82
    Szegény ember ésszel is élhet. Kivár egy jobb verziót.
  • lwb
    szegény ember vízzel főz ... :D ettől függetlenül elm1ek a moziba is, de ilyen nagy neveknél rendszerint türelmetlen szoktam lenni.
  • HuAn82
    A film kamerás verziója
  • lwb
    nem jött ki? akkor milyen film kamerás verzióját láttam 15-én? meg akkor ez mi nforce-on:
    2004-08-14 VCD Alien Vs. Predator (2004) *CAM* FBC 64x15 MB
  • Alien
    ???Már hogyne jött volna ki a film. Csak még itthon nem játszák (Novemberben elsz a bemutató) Amerikában már megy, nem késik az semmit.
  • Daniel Hunt
    Az Alien Vs Predator film NEM jött ki 13-án, mert valami vizuál effektel késtek a skacok. Kb. két hetet késik a cucc.
    Amúgy lesz egy Predator-os game is:
    http://www.predatorconcretejungle.com/us/
    Sajna csak PS2, és Xbox konzolokra.
  • MrTressy
    de csakis akkor megy ha all seevel csatizol vagy game spyyal.Gamespyyal akkor érdemes ha modot próbál az ember az se rossz móka savköpö alien stb :)
  • haxoror
    Csatlakozom de ma este nem jó
  • haxoror
    nebassz WOW !!!
  • Tombi
    köszi a kódót, :) legyen magyar SERVER !!! én benne vagyok !!!
  • MrTressy
    Ezzel a cdkeyyel simán müxik LUR3-WUC2-GAJ4-LUJ2-2657 most próbáltam egy angol szerveren
  • MrTressy
    ha valaki nagyon akar belezni estére fellöhetek egy szervert :)
  • MrTressy
    ha all seevel csatizol nem foglalkozik a cdkeyyel :) csak akkor ha az avsp2 saját belsö keresöjével akarsz csatlakozni.Persze egy cdkeyt meg kell adni mert csak akkor hajlandó menni de az használhatja bárki menni fog :)
  • Alien
  • gazgoblin
    költségkimélő LEGO alien vazze!

• Mayday
    Jaja, ez most mar 1990-ert beszerezheto a Tescoban.
  • haxoror
    elvileg kell eredeti serial, de már fél éve is csak 4000 körül volt az ára
    krekkes szerverről nem hallottam
    ja, és magyar szerver nincs (sajnos)
  • Dankó
    Tulajdonképpen a második részét is szívesen nyomnám online csak nem tudom hogyan lehet.Kell eredeti serial hozzá stb..?
  • Dankó
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy régebben nagyonsokat játszottam az avp első részével a 2. annyira nem.Kérdésem az lenne hogy online hogyan lehet játszani az első részt illetve lehet e?Hálóban játszottunk már vele de most szeretnék online is.Megoldható ez vhogy? Köszi
  • grebber
    :(( Nem tom mi a gond az Alien vs. Predator 2-vel mert egy idő után szétcsuszik a grafika és nem látsz semmi sem csak a szétcsúszást és nem tom átvinni a pályát :((
    Mi lehet a gond??Az lehet hogy kb 2.3Ati driver kell hozá :))
  • DannyL
    Az űberbrutál az eéső rész volt, mert ott nem lehetett pálya közben menteni. És a beállós lelövöldözés sem működött mivel sosem fogytak el a dögök. Csak rohanni lehetett és közben megpróbálni túlélni. Huh de durva volt.
  • grebber
    Multizni nem tom hogy kell benne nekem nem eredeti a gamem.
    Single-t nyomok.
  • Taranov
    mf1
  • Punkerwork
    qrva jó (bár én inkább multi-t nyomtam lan party-n)
  • Hentes Bill #25
    én az első 2 résszel sem játszottam... jó?
  • haxoror
    szinglibe vagy multizol is?
  • grebber
    Na én is felteszem a 2-öt azt lezuzom a csunya Alieneket.ÁÁÁÁÁÁ már itt kaparják a hátamat.
  • Alien
    na ez az, ráadásul nem is TS kamerás hanem CAM, vagyis ott a hang is rosszabb sokkal.
  • Punkerwork
    de még az is csak kamerás :(
  • haxoror
    oké, majd ötvenedszerre már a moziban fogom megnézni :)
    a kamerás verzió meg nem érdekel szerencsére tudok angolul szóval letöltésre fel!
  • Alien
    Végül is mindegy, csak maradjon meg a játék hangulata, és akkor szupi lesz :) Hmm most kedvet kaptam az avp1-hez és az avp2-höz... :) Fel is rakom őket azt hiszem a mai nap folyamán :)
  • Alien
    tudom, tudom :( Én kivárom! Nem akarom a film élményét kamaerás verzióval elrontani. Ha addigra lesz jobb minőség talán letöltöm, de szerintem megpróbálom megvárni, hogy ideérjen hozzánk is :)
  • Hmuda
    Hm, nekem nyolc hogy milyen motort használ, tőlem lehet a D3 is, de az csak azért lenne megfelelő, hogy a játék 75%-át vaksötétben szenvedjük végig. És oltári lenne egy Predatoros RPG-szerű game. Szabadon lehetne utazgatni a bolygók között, szerezni a trófeákat amivel díszíthetnéd a hajód belsejét, egy kis falkavadászat a többiekkel. Hehe, de jó lenne.
  • Punkerwork
    november :(
  • Alien
    "...és még a filmet is meg kell szereznem valahonnan..."

Várd meg amig ideér a mozikba!! :)
  • Alien
    AvP 3 hmmm jól hangzik
  • haxoror
    tényleg, van magyar AvP2 szerver?
    megjött a kedvem a féregírtáshoz
    ...és még a filmet is meg kell szereznem valahonnan...
  • Punkerwork
    indokod is van?
  • gpm
  • Cobra.
    Ha lesz, akkor remélem nem a D3 motorját használják.