7670
avp10logo.png
  • JuanG
    de az nem mindegy, hogy a fények, árnyékok, felületek hogy adják vissza ezt a sötétet (látvány)...én pl. a doom3-ban jobban parázok , mint az AvP2 sötétebb részein, mert élethűbb a látvány...
  • antijedi
    jah csak van amelyik motor jobb az igényeknek (nagy terek :P) van amelyik kevésbé :)
    ha engem kérdeznének én leginkább felturbozott ut enginere szavaznék (persze legujabb aktuális ut engine :P)
    nagy tereket is kezeli, járművek lehetősége is emgvan,m jól skálázható gépigény etc, szvsz kitünő választás még mindig hiába jött ki doom3
    persze ha stalker, hl2 és társaik kijönnek lehet megváltozik a felállás :)
  • Mayday
    Na, sracok.
    Tokeletes lenne hozza a D3 motor, ezt meg kell hagyni. Nezzetek meg 1 Alien filmet, konyorgom! MIND a 4 resz ilyen zart tereken jatszodott!
    Tudom, hogy a Predator filmek mar mas teszta, de a jatekban inkabb ezek a "sci-fi" helyszinek jonnek at, nem pedig a dzsungel es a nagyvaros.
  • JuanG
    de végülis mindegy milyen motorral csak megcsinálják, és jó legyen...a F.E.A.R-ben pl. a nolf2 továbbfejlesztett motorja van nem? Az se rossz...
  • antijedi
    épp ezt irta hogy a sötétségnek meg hasonloknak semi köze az enginehez..., ebben amugy maximálisan egyet értek...
  • JuanG
    pont az kellene, félelmetes, sötét pályák, villogó fényekkel :DDD...hogy a sz@r is belénk fagyjon...pl. sztem a legjobb pályák az avp1-ben voltak a marine 3,4,5-ös pálya...meg az avp2-ben a marine rész eleje (bent a komplexumban)...

...a doom3 fizika viszont tényleg nem alkalmas, ezzel egyetértek...havoc kellene...
  • HoTDoG
    Hát én sem DOOM 3 motort adnék neki...
    Semmi köze a motornak a feelinghez... A pályákat félelmetesen (sötéten, stb ) csinálták meg.
    De nem nagy tereknek való a motor, és az AvP-ben van jópár olyan pálya ahol nagy terek vannak...
    No meg az a fizika... Jajj.
    Én HL2-re szavaznék. Ott is lehet sötét, félelmetes pályákat csinálni, és sztem a fizika is jobb.
  • JuanG
    én nem állítottam, hogy nem agyatlan hent a doom3...de ennek a játék motorjához semmi köze...

...persze a legjobb ötvözés a FarCry és Doom3 ötvözete lenne (a grafikus motort tekintve)...de erre valymi kevés esély van...

...és az AvP első része királyabb volt mint a kettes sztem..."írtsd a dögöket ezerrel"

...és milyen jókat nyomtam a haverral Coop modban az első részt...az egyikünk predátor volt a másik meg marine...és azok a dögök csak jöttek-jöttek az istenverte falakból
  • antijedi
    szerintem meg nem..., doom 3 egy agyatlan hent, avp azért ennél kicsit több volt...

amugy valszinű ezért teccet nekem jobban a kettő mint az egy :)
    amugy nem az a god hogy vanak zárt terek is de hülyeség iylen miat lekorlátozni hogy ne lehessen nagyobb is, kell ez is azis és akor mindenki elégedett... :)
  • JuanG
    nem gondolod, hogy a doom3 motorjának feelingje eléggé közel áll az alien cucchoz? Mert sztem igen...és mint mondtam az első részben sem voltak olyan nagy terek, melyeket a doom3 motorja nem bírna el símán...
  • antijedi
    szvsz ötvözni kell a ketőt, ha doom 3 motort kapna az lene a halála..., avpsben sosem csak a grafika volt a lényeg...
  • antijedi
    akkor tese jácotál előző résszel... :/ enyit erről...
  • JuanG
    sztem a doom3 "klausztrofóbiás" motorja pont jó lenne egy újabb AvP résznek...nekem pl. az első rész pályái jobban bejöttek mint az AvP2-ben...
  • JuanG
    az AvP-hez nem hiszem hogy nagy terek kellenének...
  • antijedi
    én abban reménykedek hogy semi köze nem elsz doom 3 motorhoz mert akor integethetünk a nagy tereknek...
  • JuanG
    poénnak szántam bocsi...persze nagyon is reménykedem benne, hogy egyszer lesz AvP3 (doom3 motorral), vagy esetleg doom3 modként...
  • grebber
    Doom :))
  • HoTDoG
    Jajj de jó....
  • Kandurex
    fake
  • HoTDoG
    Ezt hol találtad? Merre találok erről infokat, képeket?
  • JuanG
    az első screenek az AVP3 modból

...de jó is lenne...
  • PREMIERE1
    Szerintem is jó a film, nincs vele semmi baj!

Olyan, mint amit el lehetett várni egy Alien filmtől.
  • HuAn82
    Most mondtál valami újat? #65-ben a hangulatra próbáltam célozni. Melyik részét nem érted? Szívesen segítek...
  • steweee
    ha előfizető valaki ftp-re, akkor az összes filmet és játékot a havi előfizu díj ellenében kipróbálhatja/nézheti, ami összehasonlíthatatlanul olcsóbb mint a mozijegy(ek) vagy a bolti játékok.ha nincs alternatív megoldás lehet az íratás, dvd/1000ft, cd 300ft/db. nos, erre a filmre kifejezettem ajánlom hogy inkább csak írassa ki akinek nincs ftp-je, mert a címe miatt mindenki kiváncsi rá, de nem éri meg elmenni a moziba miatta, inkább egy másikra.egyébként az angol verzió van a neten, még felirat sincs hozzá, bár az ált csak napok kérdése, nem moziban kamerával felvett verzió, mint az első példányok a passióból
  • HuAn82
    Gondolom a többség már tapasztalta, hogy ég és föld otthon és moziban megnézni egy filmet. Főleg ha kamerás verzió alapján minősít az ember...
  • steweee
    ma néztem otthon, sztem ultragagyi a film. csak szólok előre, aki elmenne miatta moziban, inkább szerezze be olcsón vhonnan, én se bírnám ki hogy ne lássam ha már nem láttam volna, mert hát a kíváncsiság az kíváncsiság, de inkább menjen mindenki más film miatt a moziba, ez nem éri meg az árát
  • HoTDoG
    Hát én megnéztem a maven verziót tv-n. Szerintem egész jó volt. A Film pedig nagyon jó, csak volt 1 kis hősies amcsi íze, amúgy méltó az elődeihez.
    A játékra pedig már nagyon kíváncsi vagyok!
    Emléxem, anno az 1-el játszottunk lanon nagyon sokat. Hú, mekkora hangulata volt. A 2-t csak neten volt alkalmam kipróbálni, de azis elég jó volt.
    Egy HL2 motort is el tudnék képzelni az új résznek.
  • Mayday
    Inkabb vard meg a novembert, ez a film megeri a mozijegy arat, meg a varakozasi idot.
  • grebber
    Szerintem te ne töltsd le nekem jó igaz nem értek fél szót mert nem tok més nyelven csak magyar :)
  • malter
    és nagyon gáz?mert már jön,de ha nem élvezhetö akkor delete
  • grebber
    De ez csak szimpla CAM!Ez már megvan nekem :))
  • haxoror
    nyugi, addigra már rég kijön a DVD-s is :)
  • malter
    na igen,én is megnéztem a robotikát kamerásban,elég szar volt,0 képminöség gagyi hang...
  • Alien
    már van 2 féle TS is a CAM-okon kivül, de ugye ezek is kamerásak, csak a TS-nél jobb a hang (na jó a kép is, de csodákra ne számitsunk) Én moziban nézeeeeeeeeem :)Tudom, hogy november... nem baj... (illetve baj, de nem tudok mit tenni :)
  • haxoror
    thx
  • malter
    ittmár fönt van
  • haxoror
    ha megjön dobj már be ide egy linket pls :)
  • grebber
    Alien.VS.Predator.TS.SVCD egy két nap és jön ez a verzió a filmből.
  • malter
    isten a 2:)predátoral nyomtam elég sokat,akkora hangulata van mint állat,bár már régen játszottam de sztem még ma s megálja a helyét
  • lwb
    "kivár" - csak épp nem akarok várni. nekem a jobb verzió az az 5.1-es szinkronos dvd lesz (divx-et/xvidet nem nézek amióta megvettem a házimozirencerem), arra meg még várni kell egy darabig. akár 1 évet is.