7670
avp10logo.png
  • Seth
    Ez egy kifejezetten konzolra készített játék. Pc verzió egyenlőre nem várható belőle
  • haxoror
    vidoek=videók
  • haxoror
    a vidoekhoz tudnál linket adni pls?
  • HoTDoG
    Ha jól tudom, ennek köze sincs az AvP-hez...
    Ez egy teljesen más Predator játék, de láttam belőle pár videót, meg képet, hát... Nem várok tőle sokat...
  • Mayday
    Jaja, en is ezt veszem ki belole.
    Remeljuk, nem csak valami gagyi, amit gyorsan osszeutnek, igy a mozifilm utan konzolra, es atportoljak pc-re is.
  • grebber
    Nem tom.Hamarosan kiderül.
  • haxoror
    ha jól értem akkor ez egy csak Predator játék lesz?
  • grebber
    Predator Pushed Back

September 08, 2004 - Though no official statement has been released through the wire, we have confirmed through Vivendi Universal's representatives today that the upcoming actioner, Predator: Concrete Jungle has been delayed until the first quarter of 2005. The game had originally been announced for a fall 2004 release.

For the unfamiliar, Predator: Concrete Jungle is developer Eurocom's homage to the taller half of this summer's monster crossover movie, Aliens vs. Predator. Putting players in the role of the title character during two different time periods (the 1930s Great Depression era and a hundred years later in 2030), the game equips users with all sorts of fantastical alien weaponry and various vision modes.

We'll have more on Predator: Concrete Jungle as it becomes available.

info:IGN

Na akkor már a game neve is megvan nevezze át valaki a topikot.
  • Mayday
    Nezd meg, DE!
    A Predator filmek napjainkban jatszodnak. Az Alien filmek pedig a jovoben (urbazisok, bolygo-koloniak, urhajok, fenyevekre utazasok, stb.)
    Namarmost, nem az Alienek talaltak meg a foldet, hanem az emberekek talaltak oket mas bolygokon. A jovoben. Es minden Alien film zart helyeken (urhajo, epuletek belsejeben) jatszodik. Ekkor eresztettek ossze oket a Predatorokkal is. Az ember csak akkor lepett be a kepbe, amikor kilepett az urbe.
    Osszegezve tehat: hiaba nez meg CSOCSO vagy barki mas Predator (jelenlegi, 1-2) Predator filmeket, annak nem lesz koze az AVP-hez, akarmekkora nyilt terekkel is operal.
    Ez nem zarja ki persze, hogy legyenek nyilt terek, csak rosszul peldaztal.
    De mindenesetre a zart belso terek - szvsz - illenek igazan ennek a dolognak a vilagahoz, hangulatahoz.
  • HoTDoG
    Nézd meg a Predator film 1-2 részét!
  • CSOCSO
    miert akartok ti nagy tereket??????
  • antijedi
    ott a pont
  • Cobra.
    Csináljanak saját engine-t a játékhoz és megoldódik a probléma . Nem kell ilyen gagyi Doom3 meg UT vagy HL2 motorokkal kínlódni. Ráadásul szerintem már az AvP2 grafikája is elég jó volt.
  • Davidus
    Nem azt mondtam hogy az UT2k3 engine volt a top D3-ig hanem hogy annak volt a legszebb grafikája.
  • Davidus
    Ti kezdtétek a D3 engine témát nem én:P
  • antijedi
    dehoygnem mivel lehet hogy valakinek pont kis terek kellenek...
    de hagyd má offot pls..., én mindenesetre el, byez...
  • antijedi
    most csak az engineről van szó és egy ével le vagy amradva már rég nem ut2k3 engine a top...
    de akor majd nézd meg hl2-t, nem arol van szo hogy d3 nem jó meg szép meg minden de NEM nagy terekre tervezték, ez tény nem tudsz rajta mit szépiteni..., de modnom hogy ez itt offtopic hagyad má abba, meny doom3 topicba vitázni ha anyira odavagy érte... :)
  • Davidus
    JC nem arrol híres hogy 1 játék engine-t csinál. Márpedig ha így lenne ahogy írod akkor a kutya nem venné meg.
  • Davidus
    fúú bazze... ne hasonlítsd már össze a 2 éves unreal2 engine-t a shadder/bump/árnyék hegyekkel operáló DOOM3 engine-el. Szerintem is az UT2k3 a legszebb grafikájú FPS. DE! ez a designer érdeme nem az engine-é. Étültetnék az UT2k3-at D3 engine-re elájulnál olyan durván nézne ki. Persze menne 5 fps-el de nem ez most a lényeg:P
  • antijedi
    nem arról van szó hogy nem lehet hanem hogy nem arra találták ki és ez tény, idsek is emgmondták anno...
    de ez itt nagyon offtopic már akit enyire izgat doom 3 menyen doom 3 topicba... :P
  • antijedi
    birom az iyleneket hogy na de majd a 10ezeg ghz-s gpn az ati radeon 268985-el de kurva jó lesz, csak igenám amire ez emészthető teljesitményt fog csinálni nyilt téren egy uj engine sokal szeb kivitelben fog kétszer anyit azon a gépen...
  • antijedi
    erről van szó..., egy x gépen amin doom 3 igazán nagy téren nyom monyguk 20 fps-t ugyanazon a gépen egy ut (de szvsz majd hl2 és stalker engine is) nyom 200at...
  • Davidus
    Nos:P Nem vagyok programozó de szerintem akármekora teret meg tud jeleníteni csak bírja a géped:P Valamelyik sügér kitalálta hogy DOOM3 engine=full sötét+kis terek és most mindenki ezt nyomja. Azé kell sötétben meg kis térben nyomni hogy ne 10 fps legyen egy mai átlag gépen bakker. Szerinted a RTCW 2-ben is szűk folyosók lesznek meg full sötét?:P
  • antijedi
    nem tény mert én meguntam ugy a felénél az agyatlan hentet...
    de tudom msot azal az egy darab nagy térel akarsz példálózni ahol nem történik semi és mindenki arról csinál shotot... :P
    de akárhogyis van nagy terekben ut engine nyomba se ér...
  • Davidus
    Unreal 3 engine;)
  • Davidus
    Te se vitted végig a DOOM3-at :P
  • antijedi
    a sötétség NEM az enginetől füg, max az árnyékok minősége függhet attól...
  • CSOCSO
    a doom 3 motor nem lenne rossz.. grafikailag sem es feelingileg.. oke sotet minden.. nade azert a doom 3 3 szor sotettebb mint akarmelyik alien jatek:(((( szal az ubergaz..
  • Bat
    Épp tegnap AVP2-ztem egyett neten...
    Óóóóhogy a hülye csíterek. Szegény játék nagyon hekkelhető volt :(
    Annó ott az alieneknek több esélye volt nagy téren, mert ki tudtak oldalazni a lövések elől. A hülye hosszú sikátorok nem aliennek való
  • JuanG
    sztem a predátoros részeknél jó lenne egy külső nézetre váltó lehetőség...és lándzsával a kézben látványos mozdulatokkal írtani a dögöket...és erre tényleg inkább nyíltabb tér kellene...szal ötvözni kéne a "kettőt", de az túl szép lenne...sajnos...
  • JuanG
    pedig a predátorok lényege pont az alienek dicső legyőzése közelharcban a lényege...:DDD...de te azt szereted én meg amazt...így van jól :D
  • JuanG
    félre ne értsétek: a Predator témát ugyanúgy szeretem, mint az alien-témát (könyvek, filmek), csak sztem a "predátor- jelleget", a "vadászat-feelinget", a közelharcot sokkal nehezebb visszaadni, mint a tengerészgyalogos, karabéllyal a kézben feelinget...sztem az eddigi AvP játékokban gyengébb volt ez a rész, mint a másik kettő (alien-marine)...
  • antijedi
    hát nemtom nekem avmindig is predator volt kedvencemszal alienek csak járulékos tényező :P
    persze kell iylen is olyan is aztény :)
  • JuanG
    igen a thief3 árnyákokból tényleg jó...

...no mindegy, mint mondtam (#86)...de engem eddig a doom3 grafikája, pályái emlékeztettek legjobban az alien filmekre...

...de el tudnék képzelni egy-két nyilt teres pályát is, ahol százával jönnek a dögök, én meg a társaimmal hentelem őket :DDD, és no para...
  • antijedi
    thiefből árnyékok meg dinamikus fények jól jönnének szvsz...
    a pályatervezés meg már ugyis egyedi kérdés amit maguknak kel megoldani..., tök mind1 milyen a motor ha elbaszák pályákat, szal ez megint nem a motoron mulik csak rajtuk :)
  • R9
    most néztem meg a filmet,várom a gamet :)
  • JuanG
    igen, az ut2003-2004 engine valóban nem lenne rossz, csak ne azt hozzák ki belőle mint ami pl. a deusex2 ill thief3-ban van...messze elmaradnak az ut pályák szinvonalától :(, mert az UT2003-ban volt egy két alien feelinges pálya :)))

...a Stalker meg amire kijön már grafikailag nem lesz akkora durranás...
  • HoTDoG
    Ezen nem is csodálkozom, mivel az AvP2 3 éves játék, míg a DOOM 3 egy hónapos sincs. Ki gondolta volna, h jobb grafikája van...:)
    Sztem a DOOM3 "árnyék-technológiájában" semmi extra nincs, egy zseblámpával, és nuku világítással, megoldották a parázást. Mondjuk engem inkább idegesített, minthogy emgijesztett volna.
  • antijedi
    hl2 majd még élethűbb lesz...
    melelsleg nézd meg thief 3 at..., árnyákok terén doom 3 alig ér nyomába szvsz és ut engine..., szóval ez spec nem igazán engine függő...
  • antijedi
    láttam öszes alient és predatort is csak ezt az uj avp-t nem még :)
    és szvsz ha leszükitik kis terekre anyi is a gamenak..., predator is ugyan oylan fontos mint alien szvsz és alienek is kibirják nagy terket szvsz..., szal fölösleges iylen marhaság miatt lekorlátozni lehetőségeket...