7670
-
#169 Elvileg mikor kijön az AvP 2 film, azután fog jönni a game is. Elvileg már be is jelentették -
#168 Hát nem tudni mikor lesz AvP3. Na meg azt se hogy lesz-e egyáltalán... De hinni a reményben nem bűn :D -
Dexantreal #167 Nah jah és honnan vveszed? Küldtek neked erre külön levelet?:P Bár remélem így lesz. -
ricsa008 #166 PC-re?
-
Levi15 #165 Hi all! Most már szinte biztos hogy 2008-ban megjelenik az Avp 3!!!!!:D -
neonlaci #164 hát nem tudom sokan vitatkoztok itt h. a szük terek kellenek, öszintén szolva a játék nem ALIEN címet kaptam hanem alien vs predátor, még ha a arine-t nem is emlitették mind a 3 karakterröl szól, ugyanannyi nagy tér kell bele mint szük folyosók, mer az alienek szük folyosókon voltak a predátort meg csak dzsungelben, egyébb robosztus tereken fedezhettük fel, én spec avp2 vel iszonyu sokat nyomtam haverral neten, és az is igaz h. én predator ffun vok, haverom meg marine, és spec nagyon jól el voltunk a nyilt pályáko, söt a legjobbak azok voltak emelyikek keverve voltak, az hozta vissza a filme hnagulatát amikor egy nyílt pálya alatt voltak folyosók,volt 2 ilyen gyári pálya is meg sok + amit készitettek, és nem volt annál jobb h. a marine al nem mertél lemenni mert akkor az alien szed szét, kinnt meg a predátor kap ketté azonnal, haverral együtt "reszkettünk"át sok éjszakát mikor nyuvadunk meg. és szerintem ez igy volt a legjobb, aztán persze én mentem predinek, és resszkessenek akik et megtalálok:) -
#163 Volt olvastam valami oldalon nagyon régen hogy az alien VS Predator filmel adják ki egyidőben azt nemlett belőle semmi. -
Crazy Mate #162 Volt egyáltalán valami hír róla? -
Dexantreal #161 lololol....rákerestem AvP2re csak úgy a google video.com-n vagy min és ilyet is találtam...naon lol skubizzátok meg
Aliens versus Predator 3 lol verzsön
-
#160 akkor majd én csinálo kegy jó story-ú és akciókkal teli filemt
Alien Queen: Bud Spancer :o -
#159 Ebből se lesz semmi egyenlőre nagyon ugytünik :( -
Crazy Mate #158 Remélem hogy lesz! -
#157 Üdv mindenkinek! Egyre több helyről hallottam, hogy valszeg lesz AvP3!!
Ráadásul tegnap olvastam a nemrégiben indult http://www.avp2.w3h.hu -n róla.
Nagyon bírnám, ha lenne! -
#156 Sajna... Bár a képeket elnézve DOOM 3 hoz ez egy mod... és sztem semmi valószínűsége hogy 2006-ban már elkezdenék a gamet... :c -
#155 Semmi :( -
#154 Semmi hír a gameről??? -
Thanatos #153 hm, szvsz nem lenne egy elveszett ötlet hogy ha stratégiát csinálnának belőle, jól megoldanák szerintem tuti ütős lenne -
#152 Nem lesz??? -
#151 Alien versus Predator Extinction >>> stratégia???
birnám,ha ez lenne az AvP 3 :DDD
végülis miért ne?
a Mortal Kombat sorozatban se számok,hanem már ilyen kifejezések jelentik a következő játékot :D (akárcsak a GTA-nál) -
#150 Há' reméjjük a legjobbakat -
#149 Ahh remelem jo fosatos lesz! :) -
#148 Hát igen ezzzel én is így vagyok -
#147 Azért mostmár csorgathatnák az infokat,kezdek türelmetlen lenni. -
#146 hát én átolvastam az egészet...
nos...
konkluzio: az AVP3 legyen doom3 engine-es HAVOC motorral, AVP1 pályákkal,amik tényleg nagyon jol sikerültek,és bizony nem 1-2x vágodtam hanyatt a székben,amikor hajnali 2kor márcsak az adrenalin tartott ébren a monitorfényes sötét szobában 1-1 xenomorph a képembe ugrott :D na,az tényleg para volt :)))
nameg az alien tényleg nagyon jol sikerült...
az AVP2 gagyi lett,nem elég,hogy csunya (mint a Deus Ex 2 textura pack nélkül),unalmas,ráadásul 1x sem paráztam 1ik féllel sem,bár az jo 5let volt tőlük,hogy a 3 lény története összekapcsolodott,és párhuzamban történt...
remélem kijavitják az AVP2 hibáit (szvsz átirhatják az egész forrást),ha egyáltalán lesz valaha is AVP3,és nemcsak 1 gagyi predator... -
#145 hi all!!!!
miről maradtam le??????
Nem tudni mikor jelenik mekö?????
A képek Brutálak! -
antijedi #144 aham, hát nem túl biztató :) -
haxoror #143 ASE szerint 67 servers,153/901 players total az egész bolygón, magyar szerver nincs de van néhány európai public.
Sajnos össznépi szórakozás lett a staggerezés meg a trackingezés szal én kiszálltam már egy ideje :( -
antijedi #142 és sok szerver van még? érdemes felrakni a gamet ujra? :) -
haxoror #141 ASE-ból csatlakozva elvileg megy a multi tört cuccal is :) -
antijedi #140 rotfl :DDD -
#139 most majdnem elkezdtem anyazni hogy meg az elso film se jott ki rendesen dvd-n:) -
antijedi #138 nem tom de lehet engem is érdekelne..., emg az is hogy törtel megy e a multi :)
bár engem csak avp2 izgat, az 1 nincs meg :) -
antijedi #137 up! -
HoTDoG #136 Létezik az AvP-nek, vagy AvP2-nek magyar "scene"-je? IRC csati, esetleg magyar szerver, stb. -
#135 meg szar is :) -
#134 Szerintem a film elég rövidke volt! -
Zsoldos #133 Hat popcorn movie. -
haxoror #132 na megnéztem a filmet és remélem hogy a játéknak SEMMI köze nem lesz majd a filmhez -
Zsoldos #131 Csak szuk zart ter egy ido utan (nem tul hosszu ido utan) nagyon durvan monoton es egyhangu. Az eddigi avp jatekok pedig mindig csakugy hemzsegtek outdoor helyektol. Es ez nagyonis jo volt. -
#130 Le vagyok maradva lesz ilyen?
Húúhúú de jó lenne