7670
avp10logo.png
  • gabe paul logan
    Jó lesz ez, a tengerészek kicsik aránytalanok és furák a képeken de jó lesz...
  • SLICK
    sztem majd úgy is külön fel lesz rakva.
    Amúgy jövőhéten E3, ott tuti lesz vmi új videó, akkor + képek és egy kis infóáradat.
    Nem sokat kell már kibírni :)
  • ricsa008
    ezt mér nem lehet letölteni úgy mint a többi videót?
  • Prince23
    Ja nagyon vagesz lesz, gamepod cikkben megemlítik, hogy lesz megoldva, amit grebber pajtás linkelt
  • SLICK
    na a Predator látásmódja az kiabszott jól meg eltt csinálva, de vajo naz a morgó hang alatta van? Remélem igen, mert az az igazi ^^

Amúgy úgy látom kicsit pusztítani fog a Predatorom ^^
  • grebber
    Hm remélem E3-on lesz majd bővebb video is ,de ez elég jóféle eddig!
  • HF
    A gametraileres linket elírtam, elnézést
    szóval itt:
    Gametrailers
    Sokkal jobb minőségű mint a youtube-os.
  • HF
    Na kijött egy kis in-game videó, látni benne érdekes dolgokat, picit más mint amit a képeken lehetett látni, de sztem nagyon ottvan ;D
    Youtube
    ugyanez jobb minőségben (HD)
    http://www.gametrailers.com/gametrailerstv_player.php?ep=61&ch=2&sd=0Gametrailers
    És egy szép galéria a videókban látottakról:
    AvpGalaxy

Ha minden igaz, a játék a Rebellion saját fejlesztésű, Asura motort használja. Grafikailag szerintem nem lesz probléma, a játékélmény is rendben lesz... :)
  • darkcyberxeno
    Igen, azt én is remélem, de a képeket nézve úgy látom, hogy változatosak lesznek a helyszínek. Van erdő, dzsungel szerű terület, mocsár, bányák, meg valamiféle emberek által alkotott létesítmény(Freya's Prospect). Amúgy elvigel a bolygó neve BG-386, ha jól emlékszek.
  • Prince23
    Infómorzsa a hw-ról.
  • SLICK
    na lehet mégse az LV 426on lesz a story, így már érdekesebb. Remélem a játékmenet hosszú lesz vagyis nem pár óra és ki lett akasztva a játék.
  • Prince23
    Szép és hangulatos játék lesz ez!
  • grebber
    Infok és friss képek
  • darkcyberxeno
    Jah... ok megnyugodtam, a játék hivatalos oldalán mostmár ott van, hogy PC-re is lesz.
  • darkcyberxeno
    Konzolon FPS = FAIL. Ezért remélem nagyon, hogy PC-re is lesz, mert egyébként, akkor nem fogok tudni játszani vele.
  • lac556
    konzolra fps? bolondok ezek..?
  • kuci06
    holy shit

jó lecccc
  • darkcyberxeno
    Most olvastam éppen az egyik hírportálon, ahol szintén megtekinthető a teaser, hogy a megjelenési idő 2009.12.31. - persze, gondolom ez még változhat... messze van még sajnos az az idő.
  • darkcyberxeno
    OMG!! Köszi szépen! Nagyon állat. Húú de várom már!
  • Prince23
    TEASER!!!!!!!!!!!
  • darkcyberxeno
    Ígéretesnek látszik/hangzik a játék, de valaki hallotta/olvasta, hogy PC-re is bejelentették-e már? Mert egyelőre úgy tudom, hogy csak XBOX360-ra és PS3-ra jelentették be hivatalosan...
  • SLICK
    hááááááát, érdekes lesz.
  • grebber
    Trailer + pár kép
  • SLICK
    amúgy a Predator fején és maszkján van még mit javítani
  • SLICK
    csak mi a szarért ekkora a felbontása a képeknek? :|
  • grebber
    SCAN-ek Ez valami fenomenálisan jó lesz!
  • SLICK
    nekem összesen nincs 90 játékom amivel játszanék is, talán az 50 is sok lenne.
  • grebber
    Sajnos mindig jöttek újak azokat toltam inkább.Ezért is van az hogy 90 telepített game és 300 kiírott van amikhez szinte közöm sem volt még végigvitel terén :(
  • SLICK
    nálam ez most úgy hangzana, hogy: Jó lenne újra végigtolni az Aliens vs. Predator 2-t!
  • grebber
    Most már végre végig kellene tolni életemben először az Alien vs Predator 2-öt.
  • SLICK
    itt meg módosítottan írták le a várható storyt. Igaz az AvP 2-ben az LV 1201-en atombombát robbantott a Tomiko nevű csaj, gondolom így minden elpusztult. Szóval ha onnan az LV 426-ra mennek akkor érthető valamilyen szinten.
    na mindegy meglátjuk mi lesz :|
  • STREEX
    Új Képek!!!
  • SLICK
    hát örülök neki, de máris szemet szúrt valami ami nem tetszik:
    miszerint a játék az első mozifilm utáni 30. évben fog játszódni.
    Miért nem az AvP 2-t folytatják? Semmi értelme visszamenni az időben, a folytatásnak pont az lenne a lényege, hogy ahol az előző rész abbamaradt. Nem értem akkor sem, és akármilyen jó is lesz a játék akkor is nyugtalanítani fog ez.
    Ja és remélem nem csak PS3-ra fog megjelenni! Továbbá legyen olyan jó mint a 2 volt, sőt annál jobb is.
  • grebber
    Némi életjel!
  • SLICK
    Nagyon leült a topik, úgy tűnik mégsem új AvP gamet készítenek :(
  • Dexantreal
    Egyetértek. Legyen jó, de ne túlontúl jó. Átlagos.
  • SLICK
    azért gondolhatod hogy manapság nem nagyon adnak ki gyengébb grafikájú gameket.. Ma már "sajnos" az a jó ha vminek csili-vili grafikája van. Pedig az élvezhetőség is nagyon fontos... Ezzel most nem azt akarom mondani hogy ne legyen über brutális grafikája egy játéknak, de ne menjen az élvezhetőség rovására
  • Dexantreal
    Jah és remélem a grafikája nem olyan lesz, mint a 2-nek, szeretném, ha a többi játékhoz hasonló, mai napoknak megfelelő grafikával meg mindennel jelenne meg a géjm.
  • Dexantreal
    Talán az AvP mozi topikban volt szó róla :P. Bár nem nagyon nézem a topikot.
  • Mayday
    "Elvileg" bejelentettek? Akkor csak tudnank rola, valaki mar linkelt volna valamit. Sztem nem igazan varhato a kovetkezo evekben...