7670
-
#209 Jó lesz ez, a tengerészek kicsik aránytalanok és furák a képeken de jó lesz... -
#208 sztem majd úgy is külön fel lesz rakva.
Amúgy jövőhéten E3, ott tuti lesz vmi új videó, akkor + képek és egy kis infóáradat.
Nem sokat kell már kibírni :) -
ricsa008 #207 ezt mér nem lehet letölteni úgy mint a többi videót? -
#206 Ja nagyon vagesz lesz, gamepod cikkben megemlítik, hogy lesz megoldva, amit grebber pajtás linkelt -
#205 na a Predator látásmódja az kiabszott jól meg eltt csinálva, de vajo naz a morgó hang alatta van? Remélem igen, mert az az igazi ^^
Amúgy úgy látom kicsit pusztítani fog a Predatorom ^^ -
#204 Hm remélem E3-on lesz majd bővebb video is ,de ez elég jóféle eddig! -
#203 A gametraileres linket elírtam, elnézést
szóval itt:
Gametrailers
Sokkal jobb minőségű mint a youtube-os. -
#202 Na kijött egy kis in-game videó, látni benne érdekes dolgokat, picit más mint amit a képeken lehetett látni, de sztem nagyon ottvan ;D
Youtube
ugyanez jobb minőségben (HD)
http://www.gametrailers.com/gametrailerstv_player.php?ep=61&ch=2&sd=0Gametrailers
És egy szép galéria a videókban látottakról:
AvpGalaxy
Ha minden igaz, a játék a Rebellion saját fejlesztésű, Asura motort használja. Grafikailag szerintem nem lesz probléma, a játékélmény is rendben lesz... :) -
#201 Igen, azt én is remélem, de a képeket nézve úgy látom, hogy változatosak lesznek a helyszínek. Van erdő, dzsungel szerű terület, mocsár, bányák, meg valamiféle emberek által alkotott létesítmény(Freya's Prospect). Amúgy elvigel a bolygó neve BG-386, ha jól emlékszek. -
#200 Infómorzsa a hw-ról. -
#199 na lehet mégse az LV 426on lesz a story, így már érdekesebb. Remélem a játékmenet hosszú lesz vagyis nem pár óra és ki lett akasztva a játék.
-
#198 Szép és hangulatos játék lesz ez! -
#197 Infok és friss képek -
#196 Jah... ok megnyugodtam, a játék hivatalos oldalán mostmár ott van, hogy PC-re is lesz. -
#195 Konzolon FPS = FAIL. Ezért remélem nagyon, hogy PC-re is lesz, mert egyébként, akkor nem fogok tudni játszani vele. -
lac556 #194 konzolra fps? bolondok ezek..? -
#193 holy shit
jó lecccc -
#192 Most olvastam éppen az egyik hírportálon, ahol szintén megtekinthető a teaser, hogy a megjelenési idő 2009.12.31. - persze, gondolom ez még változhat... messze van még sajnos az az idő. -
#191 OMG!! Köszi szépen! Nagyon állat. Húú de várom már! -
#190 TEASER!!!!!!!!!!! -
#189 Ígéretesnek látszik/hangzik a játék, de valaki hallotta/olvasta, hogy PC-re is bejelentették-e már? Mert egyelőre úgy tudom, hogy csak XBOX360-ra és PS3-ra jelentették be hivatalosan... -
#188 hááááááát, érdekes lesz. -
#187 Trailer + pár kép -
#186 amúgy a Predator fején és maszkján van még mit javítani -
#185 csak mi a szarért ekkora a felbontása a képeknek? :| -
#184 SCAN-ek Ez valami fenomenálisan jó lesz! -
#183 nekem összesen nincs 90 játékom amivel játszanék is, talán az 50 is sok lenne. -
#182 Sajnos mindig jöttek újak azokat toltam inkább.Ezért is van az hogy 90 telepített game és 300 kiírott van amikhez szinte közöm sem volt még végigvitel terén :( -
#181 nálam ez most úgy hangzana, hogy: Jó lenne újra végigtolni az Aliens vs. Predator 2-t! -
#180 Most már végre végig kellene tolni életemben először az Alien vs Predator 2-öt. -
#179 itt meg módosítottan írták le a várható storyt. Igaz az AvP 2-ben az LV 1201-en atombombát robbantott a Tomiko nevű csaj, gondolom így minden elpusztult. Szóval ha onnan az LV 426-ra mennek akkor érthető valamilyen szinten.
na mindegy meglátjuk mi lesz :| -
#178 Új Képek!!! -
#177 hát örülök neki, de máris szemet szúrt valami ami nem tetszik:
miszerint a játék az első mozifilm utáni 30. évben fog játszódni.
Miért nem az AvP 2-t folytatják? Semmi értelme visszamenni az időben, a folytatásnak pont az lenne a lényege, hogy ahol az előző rész abbamaradt. Nem értem akkor sem, és akármilyen jó is lesz a játék akkor is nyugtalanítani fog ez.
Ja és remélem nem csak PS3-ra fog megjelenni! Továbbá legyen olyan jó mint a 2 volt, sőt annál jobb is. -
#176 Némi életjel! -
#175 Nagyon leült a topik, úgy tűnik mégsem új AvP gamet készítenek :( -
Dexantreal #174 Egyetértek. Legyen jó, de ne túlontúl jó. Átlagos. -
#173 azért gondolhatod hogy manapság nem nagyon adnak ki gyengébb grafikájú gameket.. Ma már "sajnos" az a jó ha vminek csili-vili grafikája van. Pedig az élvezhetőség is nagyon fontos... Ezzel most nem azt akarom mondani hogy ne legyen über brutális grafikája egy játéknak, de ne menjen az élvezhetőség rovására -
Dexantreal #172 Jah és remélem a grafikája nem olyan lesz, mint a 2-nek, szeretném, ha a többi játékhoz hasonló, mai napoknak megfelelő grafikával meg mindennel jelenne meg a géjm. -
Dexantreal #171 Talán az AvP mozi topikban volt szó róla :P. Bár nem nagyon nézem a topikot. -
#170 "Elvileg" bejelentettek? Akkor csak tudnank rola, valaki mar linkelt volna valamit. Sztem nem igazan varhato a kovetkezo evekben...