7670
-
#249 Hát nem tom, de ez nem illik ide. -
#248 Remélem ez nem számít spamnek, szóval csak akit érdekel - rövid zenés trailer az új AVP-hez: AVP - Trailer Remake -
#247 VS.
Mire jó az internet -
#246 Kár hogy már nem lesz idén, no de se baj. Idén jön ki néhány jónak ígérkező cím: (Wolfenstein, Singularity...stb...) amivel szerintem el lehet ütni az időt. Aztán majd 2010 elején (ha nem csúszik), izzíthatjuk a hőlátást, kicsaphatjuk a pengéket, és megkezdőthet a vadászat. -
#245 lesz 4 NFS is az idén :D Abból legalább 1 tuti, h fos lesz. -
#244 Ami most megy az az új NFS? Hát nagyon gagyinak tűnik az egész. -
#243 na akkor nem sokról maradtam le :D -
#242 LOL eza GI Joe nagyon debil játék lesz XD LOL megalol
ON -
#241 Áá fenébe, csak egy előzetest dumáltak meg róla 5 perc keretében, nincs demó:((((
helyett GI JOE lesz most -
#240 picsába, pont most töltök :D -
#239 ÉLŐ!!!
Nézzétek, most megy a bevezető duma, biztos lesz ingame -
#238 Hát az biztos hogy nekem is a kedvencem lesz ;)
A túl csillogó grafika nekem is feltünt, de ez szerintem shader details low/off-al megoldható.
A petciót meg szerintem felesleges megrnod, nem valószinü hogy felfigyelnek rá. Bár próba-szerencse.
Ha kijön a játék, én magam fogok csinálni neked egy sound modot... :D -
#237 Van az az érzésem,hogy ez lesz a kedvenc játékom...Imádom a Predatort,és nagyon afelé hajlik a dolog hogy lesz olyan jó mint az első két AvP játék. -
#236 már pedig nem butaság, filmben és játékban is követő volt a plazma, a disk is ugyanilyen.
A HUD viszont nekem roahdtul bejön, viszotn hiányolom a 3. látásmódot, igaz itt az Alieneket is másként látod, az első két részben piros volt a látásmód. Az Alien pedig fehérnek tűnt.
De mondom a túl csillogó grafikán kívűl a legnagyobb bajom a hangok. Hamarosan indítom is a petíciót, csak angolul megfogalmazom már a szöveget is hozzá. -
#235 Ismét egy videó, ebben a játékról beszélnek a designerrel (gondolom...)
Gametrailers
Szerintem nagy sikere lesz a játéknak, habár sokan írtátok, hogy a hangok nem a legjobbak, amivel valamilyen szinten egyetértek, de ha ettől eltekintünk, biztos hogy egy élvezhető játék lesz. Egyébként meg hangokat lecserélni a legkönnyebb ma egy játékban :)
Amit még hallottam, hogy néhányan nemszeretik, az a hud. Szerintem az annyira nem gáz, legalább jól látható. És a "kiválasztom hogy hova ugrok" mód meg azért is jó megoldás, mert így nem kell azt találgatni, hogy hova fogunk ugrani, és nem kell centizgetni.
Nekem egyedül a követő plazma nem tetszik annyira, ez volt az avp1-2ben is, de nem értem, hogy a plazmalövedék önmagától hogy vált irányt...
Ezt egy avp2 modban (AJL mod) csinálták meg a legjobban, ahol a predator célzórendszere egy mozgó célnál mindíg úgy lőtt, hogy épp eltalálja a célt, habár ezt viszonylag könnyen kilehet kerülni. -
#234 Dehogy nem. Majd jönnek a hang lecserélő modok. Meg a sok-idiótaságot-amit-bele-kellett-rakni-a-konzol-miatt kivevő modok. És persze a sok agyament hülyeséget csináló modderek eszement marhaságai is, amivel viszont jókat lehet ökörködni. -
#233 a hangot filmből szedték ki, csak pont a legszarabból :D AvP 2-ben a látásmód volt nagyon jól megcsinálva. A Predator 1 és 2-ből kellene kivenni a Predator fegyvereinek a hangját. Az Alien 2-ből pedig az Alienek hangját + a tengerészgyalogosokét.
Amúgy ehhez a játékhoz sztem pont, hogy nem kell Mod. -
#232 Csodák márpedig vannak, csak én még egyet sem láttam :)
Ha hozzák azt a hangulatot, mint ami az 1-ben volt és hangokat a filmből szedik akkor az nekem már elég is. :) -
#231 Hát még egy évük van rá hogy pofás kis játékot dobjanak össze a már jelenlévő anyagból. Bár nem sokan hisznek a csodákban, de attól még csalódhatunk kellemesen.
Már várom az Alien és Mariné Wóktrúkat is, a kampányonkénti játékidőket, a multiról szóló infókat, valamint a modolhatóságot is. És persze egy pontos megjelenési dátumot ami nem a "Venicdán". -
#230 biztos jó ideje dolgoznak már rajta, csak a bejelentéssel vártak még. -
#229 szerintem pár hónap meló után ez azért nem semmi, amúgy nem mellesleg "work in progress" -
#228 mindenki aki kicsit is szereti az AvP világát ellesz vele, de nem lesz emg az "eredeti" érzés. Amúgy nekem tetszik msot is, de egy színvonalat meg kellene tartania, ami eddig nem sikerült. -
#227 Szerintem szó nincs arrol, hogy ráfeküdtek a predatorra, egész egyszerűen csak ez lett kész, ezzel tudtak megjelenni az e3-on. Jövő márciusig még rengeteg idő van, addíg gondolom megjelenik marine/alien trailer is.
Egyébként meg szerintem jó lesz a játék, hiába szídják sokan, (sajnos ennél jobbat úgysem kapunk...)
De én azt tudom, hogy ezzel is elég jól elleszek. -
#226 igazából az egész játék olyan "fényesnek tűnik" túlzásba lett véve egy kicsit.
-
Nothing117 #225 ja az túl fényes lett -
#224 bár úgy tűnik itt is fix karakterrel kezdesz, de én hiányolom azt, hogy a küldetés előtt megválaszd milyen Predatorral, Aliennel vagy Marine-al kezded. Vagy valami ksi alakíthatóságot tennének bele én örülnék neki, nekem pl. az a maszk nem annyira tetszik. -
#223 Az első mondatomban a "hang" = Hangulat... most vettem csak észre -
#222 biztos lesz benne Multi, manapság erre gyúrnak folyamatosan (sajnos, mivel a single rovására megy) -
#221 A régiekben pont hogy a hang volt nagyszerű. Ha ugyan úgy sikerül mint anno az AVP1-2-Primal Hunt, csak a mai technikai szinten megvalósítva akkor már összetehetjük a két kezünk.
Szerintem se baj hogy rágyúnak a predátorra, mivel azzal lehet a legjobban ökörködni (főleg múltiban... apropó: remélem lesz múlti része.). Bár én hang nélkül néztem a videót (melóhely), de majd otthon megskubizom azt is, de a hang fontos eleme volt a játéknak. A Predátor kerregése, az Alienek vinnyogása, illetve a mozgás detektor pittyegése... ezek adták meg a hangulatot. Na meg a látásmód váltás és a közben játszódó hang...
A nehézségről meg annyit: Predáttoral hentelsz liter számra, Aliennel már vadászol amire éppen kell (megfigyel, bújik, becserkész, támad), emberrel meg remegsz a túlélésért. -
#220 Hát engem nem győzött meg ez a predatoros demo, a grafikán kívül minden ugyanaz, mint a régiekben és a hangulat sem az igazi. Azt a marhaságot meg még mindig nem értem ki találta ki, hogy ha lő egyet a vállágyúval akkor utána kikapcsol az álcamód. -
#219 Aztán majd veszed elő a szívgyógyszert, amikor a tengerészgyalogosokkal mész, ülsz a sötét szobában, csak a monitor világít, és egyszer csak.
Bip. A mozgás érzékelő. Bip-bip. Bip-bip-bip. Majd a szokásos surrogó hangok. :D
A Predatorral mindig erről szólt, bele a közepébe, aztán adni nekik, max gyógyítani, ha a végére lement az élet :) -
#218 úgy látom nagyon ráfeküdnek a Predatorra, aminek örülök. Aminek nem viszotn azok a hangok. Most hogy így vmivel jobban lehet hallani azokat, egyáltalán nem jönnek be. Látásmód, a plazma ágyú, az Alienek hangja akkor maga a Predator hang sem vmi jó... Nem értem miért annak a szutyok film első részének az elcseszett hangjait tették bele. Kb kurva sokan be fognak rágni emiatt, főleg a fanok. Elgondolkodtam most azon, hogy írok egy online petíciót, hogy cseréljék ki az eredetire a hangokat! Nem vicc, ez így nem lesz jó.
A másik problémám az, hogy oké akciódús, de nem jön át az a helybenösszeszarodmagad érzés. Igaz Predatorral nem nagyon kell fosni, de mint egyszerű vadász ő is belekerül pár érdekes helyzetbe. De ez idővel lehet orvosolva lesz.
Ne legyen már ez is csili-vili grafika, 0 élvezetű játék! -
#217 Kicsit crysisos lesz, de pont eza lényege..
ööö mondjuk régen mikor játszottam, és lopkaodtam a crysisszal akkor meg pont ezt mondtam: Predátoroztam egy jót :DD
Hogy mik vannak... -
#216 Az előző videó második része itt:
2. rész
Elznézést a dupla postért. -
#215 Újabb videó
Itt a Predator demo-ból felvett jeleneteket láthatunk, amint a fejlesztő kommentálja az eseményeket. -
#214 AvP 3 trailer + képek
SZtem egész pofás, csak az a sok közelítgetés ne lenne, na meg hiányolom a Predator látásmódjából azt a morgó hangot :| A többi hang úgy okés. -
#213 Ha csak nem rontják el valami orbitális marhasággal és meglesz a hangulat, akkor befizetek egy Kollektorsz Edisönre (ha lesz).
Amit minden féle képen bele kell tenniük:
- Speargun-al fej falhoz szögezés
- Shoulder Cannon-al darabokra robbantás (vagy darabolás).
- Fistblade-el közelharc.
- Aliennél meg a falon mászást és a rejtőzködést remélem nem rontják el.
- És ami a legfontosabb: SMART gun hangja legyen olyan mint az Aliens filmben! Nah meg a Pulse Rife-é.
Remélem még a megjelenés előtt jön majd egy Demó (mondjuk mind 3 fajjal 1 pája), és PC-re. Mert az konzolos demóktól herótom van. -
#212 holnaptól E3. Kiváncsi leszek az esetleges hírekre. -
#211 Akár! -
#210 Esetleg bannernak amíg nincs jobb?