7670
-
#289 Van valami honlap ahol össze vannak gyűjtve az eddigi infok a játékról? -
#288 Aliens vs. Predator - sok múlik rajta!
Ha jól szerepel az új Aliens vs. Predator - márpedig a Sega szerint jól fog -, akkor könnyen lehet, hogy még sokat kell várnunk a Colonial Marines-re.
A Sega bejelentése szerint mindenképpen megjelenik majd a Gearbox műhelyében készülő Aliens: Colonial Marines, ám a dátum nagymértékben függ majd az új Aliens vs. Predator sikerétől. Mike Hayes elnök elmondása szerint utóbbi boltokba kerülése után fél éven belül biztosan nem dobják ki a másik a játékot, de valószínűbb, hogy kilenc hónapot, vagy akár egy évet is várnunk kell majd rá. A Sega biztos az új Aliens vs. Predator sikerében, ugyanis egy játékukhoz sem érkezett annyi rajongói visszajelzés, mint ahhoz. Számításaink szerint, miután a Rebellion projektje valószínűleg csak jövőre kerül boltokba, a Colonial Marines legkorábban is csak 2010. végén jelenhet meg.
info: Gamekapocs -
#287 Bocsi, lemaradt a kérdő jel az utcsó mondat végéről... -
#286 Ha van eszük akkor mind a 2 ő.. -
#285 Nevezzetek Paranoiásnak de én nem szeretem ha az adataimat online tárolják valahol. Még ha csak arról is van szó hogy most 1280x800 vagy 900-as felbontáson játszok és használom e az AA-t. Ha én Sigle Playert akarok játszani akkor az az én gépemen tárolja azt a max 1MB-os ini, cfg, inf fájlt ami a beállításaimat tartalmazza. Ha online játszom akkor is csak a játékhoz szükséges adatok jöjjenek-menjenek és csak arra az időre míg megy a játék.
Amúgy a Co-op mod arra vonatkozik hogy Team játék neten, vagy hogy Single-t lehet tolni akár négyen egyszerre egy osztagban (mondjuk predator kampányt érdekes lehet 4-en játszani 4 predivel.) -
#284 Ja ja a másik meg jó a törés védelemnek. -
#283 a steam alig foglal valamit, netet meg nem lassítja olyan mértékben, hogy észrevennéd. Főleg ha gyors neted van. -
Nothing117 #282 ez a steam cloud jó nagy hülyeség csak ezért teszi fel a steamet aztán feleslegesen foglalja a memóriát meg a netet -
#281 Aliens vs. Predator - a Steam Cloud rendszert használja majd!
A Steam Cloud ingyenes és emellett online eltárolja a játékállásainkat, ill. adatainkat. A szolgáltatást elsőként a Half-Life és Half-Life 2 használta és ezután még jó pár játék támogatta alkalmazását. A legfrissebb hírek szerint az Aliens vs. Predator is csatlakozott a Steam Cloud táborhoz, így minden fontosabb adatunk online tárolási lehetőséget kap majd.
A Gamescom alkalmából új információk láttak napvilágot a többjátékos részről. PC-n, PS3-on és Xbox360-on egyaránt 18 player nézhet szembe egymással és a négyfős kooperatív játékmód sem fog hiányozni. Jelenleg a fejlesztők keményen dolgoznak a játékmenet balanszon, hogy az a kiadásra a lehető legjobb legyen. A mű előreláthatólag 2010 tavaszán kerül kiadásra.
info: Cybergen -
#280 De legalább jutott valami új is mára...
2 új videó interjú
4 személyes skirmish
5 új kép
18 személyes multiplayer
link1
link2 -
#279 már vagy 3 hetes ez a videó. -
#278 Hopsz, GC 09 Trailer!!! -
#277 Legalább pörög a topik, hetek óta 1 hozzászólás -
#276 A "képözön" az a -ből vett képek sokasága, mellesleg a videót már 2 hete belinkeltem. -
#275 KÉPÖZÖN -
#274 Igen, mostanában nem adnak ki sok demót. De én inkább azt mondom, hogy jobb így. Így legalább a játékra koncentrál mindenki, így nem kell a csapaton belül egy kisebb gárda, aki csak a demóval foglalkozik.
Az főleg vicces, hogy hülyén szokták megcsinálni a demókat, és rohadt sokat foglalnak, holott csak 1-2 pálya van bennük. Helyesebben csak ennyi elérhető, valójában sok demót meg lehet ügyesen hackelni, és pl. autós játékoknál így lehet több autóval menni, stb.
A játékot nagyon várom, az AvP 2-őt és a kiegészítőjét (Primal Hunt) vagy 7x végigvittem. Mindegyik kampány nagyon jó!
A nyomkodd gyorsan, hogy kiszabadulj csak multiban volt eddig megfigyelhető. Amikor a hálót próbálta az ember levágni magáról. De ott nem ritmusra kellett kattingatni, csak azért küzdött az ember, hogy minél hamarabb levágja már végre a hálót. Nem mindig sikerült időben.... :D Szerintem se lesz túlbonyolítva ez a része, a Fahrenheit-stílusú jó időben nyomd a gombot, hogy történjen valami nem illik ennek a játéknak a profiljába szerintem. Ne legyen játéktermi táncgép, vagy Guitar Hero feeling egy FPS-ben. Bár a Fahrenheit-nek jól állt. :) -
#273 Én valahol azt olvastam hogy január XY-adikán jön. De lehet csak kamu volt. A demó meg tényleg kiment a divatból. Vagy nem adnak, vagy csak hetekkel/hónapokkal a játék megjelenése után. Pedig pont hogy étvágygerjesztőnek a megjelenés előtt jönne jól. -
#272 csak 2010 Q1 volt megadva. Tehát január, február vagy márciusban jött volna úgy is. Szal nem késnek vele. Fél évet meg tuti nem :D
Demót manapság nem nagyon szokás kiadni, pontosabban van olyan játék amihez nem jön. De talán ehhez lesz.
zso23: a beszúrt videókat inkább linkben tedd be légyszi -
#271 Kicsit off: Firefox 3.5.2 -vel Flash Player 10-el miért nem jelenik meg a beszúrt videó? (IE alat sem látszik csak nagy fehér négyzetek.)
Kicsit on: Eddig nem úgy volt hogy Január-ban jön ki? Nem szeretném ha még egy fél évet csúsztatnák... Legalább egy demót adjanak ki januárban (vagy hamarabb). -
zso23 #270 Úgy néz ki 2010 februárban jön.
-
#269 Persze az is elképzelhető hogy ha rossz helyre tévedsz, nem vagy elég gyors egy időre menő küldetésnél akkor elkap a predi és lenyakaz. Majd kiderül. -
#268 biztosan nem bonyolítják túl -
lee56 #267 "Vagy ebbe is tesznek ilyen "nyomkodd gyorsan akkor ki tudsz szabadulni" rendszert. Vagy olyat mint mondjuk a Jericho-ba, hogy megadott sorrendben és idő alatt kell megnyomni bizonyos gombokat."
Na azt inkább ne, ne csesszék el ilyennel a hangulatot, nem kéne.. -
#266 El lehet képzelni így is, hogy direkt scriptelve lesz a kivégzés és akkor valamelyik gombnyomásra kivéthted vagy elmenekülhetsz előle.
Én mondjuk arra gondoltam, hogy ha már amúgy is kevés az életed, akkor kinyírhat a Predator/Alien átlagos módszerrel, de be lesz kalkulálva, hogy ilyen esetben valamennyi % esélye lesz a szörnyeknek, hogy kivégezzenek ilyen látványosan. Egyre több játékban van ilyen. -
De komoly lenne ha egy legyőzött preditől el lehetne csórni a plazma ágyúját (AVP2 film).
SLICK #263: Vagy ebbe is tesznek ilyen "nyomkodd gyorsan akkor ki tudsz szabadulni" rendszert. Vagy olyat mint mondjuk a Jericho-ba, hogy megadott sorrendben és idő alatt kell megnyomni bizonyos gombokat. Ha sikerül akkor kiszabadulsz és lőheted erőből, ha nem akkor betöltő képernyő. Nekem bejött az a módszer. -
#264 Egyszerűen, azt mondod, hé az ott mögötted nem Schwarzenegger? :D -
#263 szerintem ez csak a videó kedvéért volt így megcsinálva. Esetleg játék közben, ha meghalsz akkor százalékos esélye lesz annak, hogy az Alien vagy a Predator kivégez valemilyen módon. Multiplayerben pedig magától értedően lesz ilyen kivégzés ^^ -
#262 Az igen! Kár hogy valami idegbeteg vágta össze a videót... De ez alapján jó kis csaták lesznek. A végén meg ahogy a Predator előjött és legyakta... na az ellen majd hogy lehet védekezni? -
#261 Azt a kurva élet!!!! Ez a videó hihetetlenül kegyetlen! Na ez már ad a hangulatnak, egyre jobban várom! -
#260 Ha nem jelenítené meg a videót, itt a link: Youtube -
#259 Egy új videó jött ki az AVP-ről, ezúttal nem predatorról, hanem tengerészgyalogosokról láthatunk egy eléggé ütősre sikerült videót.
(Innentől nekem senki nem fogja tudni megmagyarázni, hogy ebből még szar game is lehet... :) -
#258 most, hogy nézegetem a meglévő videókat. Egyre jobban kezd bejönni, olyannyira, hogy a hang sem nagyon zavar, bár jobb lenne az eredeti :) -
#257 208 nap 12 óra 27 perc van Jani 19-ig. Azt már féllábbal is kibírjuk. Hát ha még előtte 1-2 hónappal adnak nekünk demót is.
VS. -
#256 hát erre készülni lehetett, hisz 2010 Q1 volt megadva, szóval nem kizárt, hogy tolnak is rajta még -
#255 Janúár?? olyan hamar? Március lesz abból... -
zso23 #254 Megjelenés: 2010 január 19 -
#253 fegyver szempontjából nekem szükségem lenne a lándzsára, diszkre, plazma ágyúra, robbanó diszkekre (bár ezt most vmi csapdával helyettesítik) és a hálóvetőre. Amik pedig a filmben voltak fegyverek remélem nem kerülnek be.
Ja meg a hangokat cseréljék vissza az eredetire, mert a mostani elég fos :| -
haxoror #252 -
#251 Igen, szerintem is lesz olyan jó, bár még ugye nem láttunk mindent, de személy szerint - amit eddig láttam a játékból - azt nagyon is jónak találom. Éveket töltöttem az AVP játékok előtt ülve, sőt a mai napig játszok az AVP2-vel, megunhatatlan. Na de az új AVP-re visszatérve a Predator trophy killjei elég brutálak :D vérben sem lesz nagyon hiány úgy néz ki. Olvastam máshol, hogy valakiknek nem tetszik ez a mindkét karon dual-pengés megoldás. Szerintem kimondottan jó, meg van egy olyan érzésem, hogy többféle módon lehet majd különbféle fegyverzeteket felszerelni, legalábbis azért az mókás lenne, ha kreatívan lehetne testreszabni vadászunkat fegyverzet szempontjából akár single-ben, de inkább itt a multiplayer-re gondolok. -
#250 ez fos :D