7670
-
#329 á, már minnyá itt van, nincs messze.
legalább kapunk egy rakás játékot 2010 elején. -
#328 Én Tarzannal lennék ,ha lenne a játékban Ő a legjobb vadász.Egy késsel lefenyít egy tucat Predátort
-
#327 simán hjúmn, a második részben is azzal volt a legfosatósabb haladni (legalábbis az elején) -
#326 -
#325 -
#324 Hát ez is igaz,de a 2. részben ahogy emlékszem nem jött olyan sok alien egyszerre,és tényleg ott azért komolyabb fegyverek is voltak.Amúgy ti mivel fogjátok először végigtolni, illetve melyik faj tetszik a legjobban,melyikkel játszanátok szívesebben? -
#323 A film 1. részében csak fiatal Predatorok voltak akiket be kellett avatni előbb, hogy hatásosabb fegyvereket kapjanak a Alienek ellen.
A 2. részben már egy tapasztalt öreg Predator jött vissza a Földre, aki azért elég szépen szétcsapott köztük. -
#322 Hát nemtom azért filmekben nem ennyire egyértelmű,mert messziről lelövöldözi őket a predator de közelről azért az alien simán átdöfi a farkával,vagy átharapja a fejét,viszont itt a videóban odajött az alien a predator meg simán arrébbütötte.Illetve a filmekben is közelharcban szinte minden fegyver hatástalan volt alien ellen.Bár lehet csak azért ilyen gyengék az alienek mert még nincsenek annyira kidolgozva/nem voltak amikor a videó készült. -
#321 mert <
az ugra-bugra és a killanim nálam sem nyerő -
#320 Kicsit furcsának tartom h a predator hogy halomra öli az alieneket és embereket is:S Illetve ez az ugrálós dolog is kicsit furcsa nekem.Ez csak választható lesz vagy kötelező? -
#319 nem minden esetben lesznek ilyen "kivégzés animok". Gondolom ezt valami billentyű kombóval lehet majd előhozni vagy a másik lehetőség mint a AvP 2-ben is az Aliennél, hogy közel kell menni az emberhez/predatorhoz és akkor már tátotta is a száját, hogy beleharapjon a fejükbe. Meg az ajtóknál volt még ilyen, hogy akkor felemelte a kezét és úgy szét tudtad szedni az ajtót. -
#318 mondjuk mikor egymás ellen lesz a harc az anim miatt igencsak hátrányba kerül a másikkal szemben akit épp egy "kivégzéskor" lepnek meg.... -
#317 Predatornál ötletes az ugrabugra, ha jól megcsinálják hozzá a pályákat, de nekem nem tetszik a bemutatott állandóan cloakoló, silent assasin koncepció. Az alien mozgását jól megcsinálták, csak itt meg különösen megöli az egészet a sok csicsa kill anim, megszakad tőlük a játék, sokkal jobb lenne az AVSP2 "instant leharapom a fejét és dübörgök tovább" megoldása. De szerintem a predatornál is. -
#316 a 11-esek közül néhány ott van... ezek csak azok amik biztosan lesznek pontosabban készülnek már.
Egyébként sztem ne kanyarodjunk el nagyon a topik témájától. Valaki meglátja a sok üzenetet azt hiszi már Demo van -
#315 Hiányolom a listárol a 2011-12-es játékokat sürgösen potold... -
#314 lehet ezzel a huzavonával csak mégjobban elvetté egyesek kedvét a játéktól... Pedig én már nagyon várom. Bár remélem, hogy a 2. szintjét hozni fogja, akkor már nem lesz csalódás. -
#313 Hát Alan Wake is kétséges... de szép lista, nem fogunk jövőre sem unatkozni.:) -
#312 mondjuk furcsálom, hogy nem Marine-al tolják. Elvégre a Marine teaserből az jön le, hogy annak a fejlesztését kezdték el. Ezek szerint hamarosan bemutatják az Alien teasert is.
Valóban idegesítő hogy ötezren belemásznak a képbe, minden esetre maga a felvétel tiszta, így lehet némileg látni is a gamet.
A fejleharapás valóban érdekes lett, de szerintem fognak még javítani rajta. A teaserben biztosan benne lesz azután többet lehet rajta agyalni, hogy jó-e így ahogy van vagy lehet aggódni? Elvégre egy teaser után nem sokat alakítanak már a bemutatott dolgokon. -
#311 Azok közül én is csak a Dragon Age tudom kiemelni.
Azt meg nem értem miért nem említitek meg a Disciples 3 -at,...mondjuk az tény, hogy nem a legpopulárisabb játék :( -
#310 Miértnem inkább ezt a szörnyű minőségű alien gameplay videót nézitek?
Youtube
Az elején sokat állnak benne, de a vége fele egész nézhető.
A fejleharapás nekem elsőre furcsának tűnik, mintha félkész lenne :D -
#309 Gears of War 2 lesz PC-re? -
zso23 #308 Ezek gyengusok! 2010 Ütösebb lesz. ::))))
Ami Engem érdekel:
Assassin's Creed 2 2010 Q1
Gears of War 2 2010
Hitman 5 2010
Postal 3 2010
Half Life 2: Episode 3 2010
BioShock 2: Sea of Dreams 2010 Feb 09
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction 2010 Feb 23
Aliens vs Predator 2010 FEB VÉGRE!
Crysis 2 2010 MÁR 30
I Am Alive 2010 MÁR
Mafia 2 2010
Syberia 3 2010 JUN
Alan Wake 2010 Q2
Max Payne 3 2010 Q2
The Settlers 7: Paths to a Kingdom 2010 Q2
Command & Conquer 4 2010
Starcraft II 2010
Just Cause 2 2010
Blur 2010
Star Wars:The Old Republic 2010
BioShock 3 2011
Mass Effect 3 2011
Diablo III 2011 -
#307 Azért lesznek még azon kivül is játékok:
Október:
Risen ,NBA 2K10 ,Operation Flashpoint: Dragon Rising ,Dreamkiller ,Fifa 10,Borderlands ,Alpha Protocol ,Ninja Blade
November:
Dragon Age: Origins ,Star Wars: The Force Unleashed,Call of Duty: Modern Warfare 2 ,Left 4 Dead 2 , Avatar: The Game
December:
Rogue Warrior ,DIRT 2
-
#306 mondjuk igaz, kinek mi...
Már kijött az NFS Shift, Október elején a FIFA 10 is (bár nem hiszem, hogy ti ezzel játszanátok), Cod engem is érdekel, igaz még az 1. Modern Warfaret sem játszottam végig.
Minden esetre elleszek addig, biztosan :) -
zso23 #305 Pár game? mik? Egyedűl a CODMW2 lesz már ebben az évben, minden jővöre jön ki. :( -
#304 február mindjárt itt van.. most megint jön pár game, addig meg lazán elleszünk azokkal is. -
#303 Ja, ja tuti, csak hát ez is kétezer tíz :( -
#302 lesz az is ;)
-
#301 Jó pofa, csak ez a dzsungel nekem annyira nem bejövős, jobban szeretem az űrállomásokat és hajókat, jobban illik az Aliens világhoz. -
#300 kaptok ajándékba egy 18 perces gameplayt, túl sok újdonság nincs benne ugyan, de van néhány...
link -
#299 Am nincsenek valakinek alien/predator ebookjai? -
#298 A másik meg hogy legalább várják meg a megjelenést Magyarországon ezek az eredeti tulajdonosok -
#297 biztosan lesznek még páran. Amúgy alapszabálynak kikötném a helyedben, hogy csak eredeti game tulajdonosok léphetnek be ;) -
#296 Úgy tűnik túl későn kezdtem el tagokat toborozni:P -
#295 Én már elígérkeztem egy másikba :D -
#294 Majd csinálunk egy SGs AVP3 klánt? -
#293 Igen tudom,de az AvP2 topicba nem írnak túl sokan,és gondoltam itt van olyan aki tolta a 2-t. -
Thanatos #292 rossz topic -
#291 Felraktam a 2-t,jó is de ahogy felrakom a 0.9.6os patchet többet nemtok sem mentett állást betölteni,sem pedig új kampányt kezdeni,multizni sem enged.Mi lehet a baj? -
#290 Katt ide