7670
avp10logo.png
  • bertino
    á, már minnyá itt van, nincs messze.
    legalább kapunk egy rakás játékot 2010 elején.
  • Bogdogege
    Én Tarzannal lennék ,ha lenne a játékban Ő a legjobb vadász.Egy késsel lefenyít egy tucat Predátort
  • TurboX
    simán hjúmn, a második részben is azzal volt a legfosatósabb haladni (legalábbis az elején)
  • SLICK
  • [HUN]Crassus
  • Fehercsoki
    Hát ez is igaz,de a 2. részben ahogy emlékszem nem jött olyan sok alien egyszerre,és tényleg ott azért komolyabb fegyverek is voltak.Amúgy ti mivel fogjátok először végigtolni, illetve melyik faj tetszik a legjobban,melyikkel játszanátok szívesebben?
  • SLICK
    A film 1. részében csak fiatal Predatorok voltak akiket be kellett avatni előbb, hogy hatásosabb fegyvereket kapjanak a Alienek ellen.
    A 2. részben már egy tapasztalt öreg Predator jött vissza a Földre, aki azért elég szépen szétcsapott köztük.
  • Fehercsoki
    Hát nemtom azért filmekben nem ennyire egyértelmű,mert messziről lelövöldözi őket a predator de közelről azért az alien simán átdöfi a farkával,vagy átharapja a fejét,viszont itt a videóban odajött az alien a predator meg simán arrébbütötte.Illetve a filmekben is közelharcban szinte minden fegyver hatástalan volt alien ellen.Bár lehet csak azért ilyen gyengék az alienek mert még nincsenek annyira kidolgozva/nem voltak amikor a videó készült.
  • TurboX
    mert <
    az ugra-bugra és a killanim nálam sem nyerő
  • Fehercsoki
    Kicsit furcsának tartom h a predator hogy halomra öli az alieneket és embereket is:S Illetve ez az ugrálós dolog is kicsit furcsa nekem.Ez csak választható lesz vagy kötelező?
  • SLICK
    nem minden esetben lesznek ilyen "kivégzés animok". Gondolom ezt valami billentyű kombóval lehet majd előhozni vagy a másik lehetőség mint a AvP 2-ben is az Aliennél, hogy közel kell menni az emberhez/predatorhoz és akkor már tátotta is a száját, hogy beleharapjon a fejükbe. Meg az ajtóknál volt még ilyen, hogy akkor felemelte a kezét és úgy szét tudtad szedni az ajtót.
  • [HUN]Crassus
    mondjuk mikor egymás ellen lesz a harc az anim miatt igencsak hátrányba kerül a másikkal szemben akit épp egy "kivégzéskor" lepnek meg....
  • Magh
    Predatornál ötletes az ugrabugra, ha jól megcsinálják hozzá a pályákat, de nekem nem tetszik a bemutatott állandóan cloakoló, silent assasin koncepció. Az alien mozgását jól megcsinálták, csak itt meg különösen megöli az egészet a sok csicsa kill anim, megszakad tőlük a játék, sokkal jobb lenne az AVSP2 "instant leharapom a fejét és dübörgök tovább" megoldása. De szerintem a predatornál is.
  • SLICK
    a 11-esek közül néhány ott van... ezek csak azok amik biztosan lesznek pontosabban készülnek már.
    Egyébként sztem ne kanyarodjunk el nagyon a topik témájától. Valaki meglátja a sok üzenetet azt hiszi már Demo van
  • wedge31
    Hiányolom a listárol a 2011-12-es játékokat sürgösen potold...
  • SLICK
    lehet ezzel a huzavonával csak mégjobban elvetté egyesek kedvét a játéktól... Pedig én már nagyon várom. Bár remélem, hogy a 2. szintjét hozni fogja, akkor már nem lesz csalódás.
  • balee4
    Hát Alan Wake is kétséges... de szép lista, nem fogunk jövőre sem unatkozni.:)
  • SLICK
    mondjuk furcsálom, hogy nem Marine-al tolják. Elvégre a Marine teaserből az jön le, hogy annak a fejlesztését kezdték el. Ezek szerint hamarosan bemutatják az Alien teasert is.
    Valóban idegesítő hogy ötezren belemásznak a képbe, minden esetre maga a felvétel tiszta, így lehet némileg látni is a gamet.
    A fejleharapás valóban érdekes lett, de szerintem fognak még javítani rajta. A teaserben biztosan benne lesz azután többet lehet rajta agyalni, hogy jó-e így ahogy van vagy lehet aggódni? Elvégre egy teaser után nem sokat alakítanak már a bemutatott dolgokon.
  • Kandurex
    Azok közül én is csak a Dragon Age tudom kiemelni.

Azt meg nem értem miért nem említitek meg a Disciples 3 -at,...mondjuk az tény, hogy nem a legpopulárisabb játék :(
  • HF
    Miértnem inkább ezt a szörnyű minőségű alien gameplay videót nézitek?
    Youtube
    Az elején sokat állnak benne, de a vége fele egész nézhető.
    A fejleharapás nekem elsőre furcsának tűnik, mintha félkész lenne :D
  • Shep
    Gears of War 2 lesz PC-re?
  • zso23
    Ezek gyengusok! 2010 Ütösebb lesz. ::))))
    Ami Engem érdekel:
    Assassin's Creed 2 2010 Q1
    Gears of War 2 2010
    Hitman 5 2010
    Postal 3 2010
    Half Life 2: Episode 3 2010
    BioShock 2: Sea of Dreams 2010 Feb 09
    Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction 2010 Feb 23
    Aliens vs Predator 2010 FEB VÉGRE!
    Crysis 2 2010 MÁR 30
    I Am Alive 2010 MÁR
    Mafia 2 2010
    Syberia 3 2010 JUN
    Alan Wake 2010 Q2
    Max Payne 3 2010 Q2
    The Settlers 7: Paths to a Kingdom 2010 Q2
    Command & Conquer 4 2010
    Starcraft II 2010
    Just Cause 2 2010
    Blur 2010
    Star Wars:The Old Republic 2010
    BioShock 3 2011
    Mass Effect 3 2011
    Diablo III 2011
  • grebber
    Azért lesznek még azon kivül is játékok:

Október:

Risen ,NBA 2K10 ,Operation Flashpoint: Dragon Rising ,Dreamkiller ,Fifa 10,Borderlands ,Alpha Protocol ,Ninja Blade

November:

Dragon Age: Origins ,Star Wars: The Force Unleashed,Call of Duty: Modern Warfare 2 ,Left 4 Dead 2 , Avatar: The Game

December:

Rogue Warrior ,DIRT 2
  • SLICK
    mondjuk igaz, kinek mi...
    Már kijött az NFS Shift, Október elején a FIFA 10 is (bár nem hiszem, hogy ti ezzel játszanátok), Cod engem is érdekel, igaz még az 1. Modern Warfaret sem játszottam végig.
    Minden esetre elleszek addig, biztosan :)
  • zso23
    Pár game? mik? Egyedűl a CODMW2 lesz már ebben az évben, minden jővöre jön ki. :(
  • SLICK
    február mindjárt itt van.. most megint jön pár game, addig meg lazán elleszünk azokkal is.
  • Kandurex
    Ja, ja tuti, csak hát ez is kétezer tíz :(
  • SLICK
    lesz az is ;)
  • Kandurex
    Jó pofa, csak ez a dzsungel nekem annyira nem bejövős, jobban szeretem az űrállomásokat és hajókat, jobban illik az Aliens világhoz.
  • SLICK
    kaptok ajándékba egy 18 perces gameplayt, túl sok újdonság nincs benne ugyan, de van néhány...

link
  • Fehercsoki
    Am nincsenek valakinek alien/predator ebookjai?
  • Magiszter
    A másik meg hogy legalább várják meg a megjelenést Magyarországon ezek az eredeti tulajdonosok
  • SLICK
    biztosan lesznek még páran. Amúgy alapszabálynak kikötném a helyedben, hogy csak eredeti game tulajdonosok léphetnek be ;)
  • Fehercsoki
    Úgy tűnik túl későn kezdtem el tagokat toborozni:P
  • SLICK
    Én már elígérkeztem egy másikba :D
  • Fehercsoki
    Majd csinálunk egy SGs AVP3 klánt?
  • Fehercsoki
    Igen tudom,de az AvP2 topicba nem írnak túl sokan,és gondoltam itt van olyan aki tolta a 2-t.
  • Thanatos
    rossz topic
  • Fehercsoki
    Felraktam a 2-t,jó is de ahogy felrakom a 0.9.6os patchet többet nemtok sem mentett állást betölteni,sem pedig új kampányt kezdeni,multizni sem enged.Mi lehet a baj?
  • Prince23
    Katt ide