7670
-
#410 Már nagyon várom de pontosan mikor is jön? Mer én csak annyit tok h 2010 eleje de mondjuk hónap, nap az nincs megadva már? -
#409 Megérkeztek a hivatalos borítók. -
#408 Lehet de a vidik nagyon jók... -
#407 Hát ez gagyi,más videókból lett összevágva és kb 2 sort odaírt aki csinálta. -
#406 Azt a kurva -
bcrics #405 avp -
#404 ajjj fejezd már be, ne írd le légyszíves ugyanazt 2 milliószor.
majd ha kijön, meglátod, ennyi! -
#403 Köszi,de sajnos arról nem írnak hogy mennyire lesz moddolható,remélem azért valami kis map editort kiadnak majd. -
#402 Egyébként pont nemrég írtak arról, hogy milyen technológiákat használ majd pontosan a játék.
link -
#401 :P
rossz post -
#400 Nah emberek, tényleg olyan szép a játék PC-n is?
elvileg xboxon a valaha legszebb autós játék eddig. -
#399 Példának itt a dirt 2 demó 8800GT-n is fut fut minden maxon átlag ~50fps-el és nagyon szép! -
#398 Attól hogy dx11 is van benne,még lehet kicsi a gépigénye dx9ben. -
#397 DX11 szerintem ez mindent elárul.. -
#396 A gépigényről lehet már tudni valamit? -
#395 passzolom a kérdést. Nem tudom melyik game használja még ezt a motort. -
#394 Csak az új mapokra gondoltam.Az mennyire megvalósítható ezzel az enginnel? -
#393 természetesen nem az új mapokkal lenne bajom. Egyes játékoknak jó, másoknak meg nem jó a modolás. Ez a játik is ezek közzé tartozik.
Az alien evolúció pedig kapcsolható volt az AvP 2-ben. Sztem ugyanígy hagyják meg ebben a részben is, ami így is lenne rendjén. -
#392 Attól függ...
Azért a + map módokat nem vetném meg,meg mondjuk 1 avp 2-ben volt az evolúció mondjuk az asszem gyárilag benne volt.Na az még király lenne kis parazita ként kezdeni. -
#391 ezt a játékot bűn lenne moddolni. -
#390 Az h bérelsz szervert a játékhoz havidíjért a klánodnak.És a szerveren korlátlan a hatalmad.ÁLtalában klánok szoktak összedobni pénzt szeróra. -
#389 Köszi,és mennyire modolható ez az engine?Remélem elég jól modolható,és jó lenne ha valami kis editort is kiadnának. -
#388 Mit akar jelenteni a dedikált szerver? -
#387 Asura a neve az engine-nek! -
#386 Milyen enginere épül a játék?Lesz hozzá map szerkesztő?Ha igen akkor már van róla info hogy milyen? -
#385 Itt van néhány videó,mindhárom fajjal tolják bennük,ha valaki esetleg még nem látta volna. -
#384 nem hiszem, hogy erőmű kellene a játékhoz. Bár akikkel lanoznék tuti, hogy meglenne a gépük hozzá. -
#383 -
#381 Feltéve ha a haveroknak lesz hozzá gépe hogy minimumon lefusson :D -
#380 jajj de jó lesz haverokkal az esti LAN partykat mégizgalmasabbá tenni ^^ -
#379 fps controllerrel gg -.-
2 perc után a földhöz vágnám -
#378 KIRÁLY!!! -
#377 Hát ez egyre jobb és egyre jobban várom! -
#376 Köszi!Megnézem! -
#375 multiplayer. -
#374 Ez legalább 1 jó hír.. -
#373 Aliens vs. Predator - lesznek dedikált szerverek!
A dedikált szerverek körül most nagy volt a felhajtás, mióta a Modern Warfare 2 felkavarta az állóvizet, és az AVP-ről is rossz pletykák keringtek.
Miután kezd leülni a Modern Warfare 2 körüli köd, az emberek is kezdik visszanyerni régi mivoltjukat, és végre a játékvilágban másról is hallani. A Rebellionnál valami nagyon ütős készülget, ez pedig az Aliens vs. Predator, amiben, mint azt ma megtudhattuk, lesznek dedikált szerverek.
"A pletykákkal ellentétben a Rebellion mindig is tervezte a dedikált szervereket az Aliens vs. Predator PC verziójába." - nyilatkozta a Rebellion CEO-ja, Jason Kingsley. "Mi is legalább annyira, várjuk a játékot, mint a játékosok!". Lehet, hogy ez az egész csak egy szándékosan kavart botrány volt, de örülünk neki, hogy nem marad dedikált szerverek nélkül az Aliens vs. Predator.
info: Gamestar -
sirdond #372 nekem tetszik, bár amikor leszedi a néger csávó fejét a gerincével együtt az egy kicsit bénán hat
azt lehet már tudni,hogy milyen fegyverek lesznek predator és marine oldalon? azok mint a kettőben is? -
#371 Amúgy túl sok újat nem látunk benne. Szerintem ez ugyanaz a "demo" volt mint anno az E3-on. Igazán csinálhatnának már egy Alien és Marine Gamplay video-t is. -
#370 Jó minőségű profi videó