580
Port Royale 2
-
#20 2004-09-21 Port Royale 2 (c) TRI SYNERGY *CLONECD* SHOGUN 52x15 MB -
#19 persze.
olyan mint a Pirates. -
#18 Ja tetszik.
Röhögj ki nyugodtan még amatőr vagyok ebben lehet majd csatázni is más hajókkal?? -
#17 aha.
de én úgy emléxem az elsőben a teljeset lehet látni, ezen meg csak egy részlet van.
no, sebaj.
teccik ? -
#16 Nem tom ilyenre gondoltál-e de csak ezt tudtam produkálni.
Sziget -
#15 a teljes mapról nyomatnál egy képet ?
Karibi-szigetvilág -
#14 Engem nem érdekel full azt kész.Még csak most gyakorlok mert nem toltam még az 1-el sem. -
#13 német
fujj -
#12 Menü )
Csak hogy legyen valami :)) -
#11 "[MOVIE] Port Royale 2
[2004. augusztus 18. @ 10:24 - Mantis]
Az Ascaron Entertainment háza-táján fejlesztett játékból nemrég egy demó került ki, most pedig egy 1 perc 53 másodperces videót adtak ki, közel 80 MByteos méretben. Aki kíváncsi, az erre parancsoljon (nem öregszik meg hamar:])!"
Info: Gamestar -
#10 Port Royale 2 nfo-ja.
:: PortRoyale 2 ::
:: alcohol 120% image and RMPS metadata ::
:: Titel: Port Royale 2
:: Entwickler: Ascaron
:: Publisher: Take 2 Interactive
:: Genre: Wirtschaftssimulation
:: Spieleranzahl: 1
:: USK: Ab 6 Jahren
:: .. ::
:: Install Hints:
Burn the image with latest Alcohol using RMPS emulation, be sure to write RMPS data to disk and have RMPS ebabled under emulation settings. There are several .mds files included, one is already renamed to fit the image file name, that's the .mds working best... the others are not confirmed.. do not run other emulations simultanously.. spellforce is particularly known to cause problems..
:: credits to Jackyl from BitLeeching for providing the files, and to the BitLeeching Forum guys for getting it runnning
:: ..this is a S|Lv3R job for torrent-syndrom.. ::
-
tbundy #9 kipróbáltam ezt az angol demót, de kicsit több változásra gondoltam az első részhez képest. -
#8 De le kell szednem mégegyszer mert átkonvertáltam isoba és kéri eredeti cd-t leszedem azt megprobálom összehozni hogy menjen.
Bittorentel szedtem le. -
#7 jaa :) -
#6 Én nem demóról beszéltem :))))
Magáról az 1cd-s gameről. -
#5 Én még se a németet se az angol demot nem töltöttem le.
Majd holnap ha lesz rá időm letöltöm az angol demot. -
#4 Én már leszedtem a német verziót már rég csak nekem nem megy mert kéri az eredeti cd-t.
Másnak pedig elindult simán. :( -
#3 Ja és ez volt az angol demohoz írva:
[DEMO] Port Royale 2
Kiadták a Port Royale 2 című stratégia angol nyelvű demóját. Úgy olvastam, hogy "csak" az első négy kiképző küldetést tartalmazza, de annyi baj legyen. Az Ascaron gondozásában még idén meg szeretne jelenni a játék :) (Thanks Francesco)
Info: Gamestar -
#2 Képek:
-
#1 "Ismét egy középkori stratégiai játék, amely talán leginkább a nemrég debütált Patrician II-höz hasonlítható. Országok és kontinensek kereskedelmét kell kialakítanunk, felügyelnünk és irányítanunk (ugyebár a címből könnyen kikövetkeztethető, hogy főképpen a tengeren kell tennünk mindezt), kemény kézzel szétvernünk a kalózokat, és szemtelenül gazdagodva élvezni a hatalom minden előnyét. Ennyi, de jó!"
info: Gamestar
Angol demo