580
Port Royale 2
  • skorpio7
    Van fent daemon(3.46)? Mert csak akkor műxik a dolog, ha 1db virtuális meghajtód van. Tehát vagy a legújabb alcohol vagy daemon virtuális meghajtója lehet egyszerre fent a gépeden.
  • BlackShadow
    hali, szokásomhoz híven ezt se sikerült elinditanom..
    elöször régi alcohollal (1.4.xxxx) installáltam azt olvastam h csak legújabbal megy. felraktam de a régi registryjét meghagytam. akkor sem müködött, most letöröltem, és újra felraktam, (mindegyik próbánál újrarakntam a játékot is) most a legújabb alcohol van fennt de még igy is disk vertification error van :( vmit rosszul csinálok?
  • formatuq
    Nekem Daemon-nal megy....
    De ha ki akarod irni, az mas :)
  • skorpio7
    Daemon-nal megy, alcohol-lal mountolva is de én kiírni szeretném. :)
    Szóval az érdekelne, hogy aki kiírta az milyen beállítások mellett tette mindezt... mármint az alcohol milyen beállításainál.
  • formatuq
    daemon 3.46, emulation:
    safedisk
    securom
    laserlock

es mar megy is
  • skorpio7
    Érdekelne hogy aki kiírta (Alcohol) az milyen beállítások mellett tette. Virtuális meghajtóval megy a dolog csak éppen én szeretném CD-re is kiírni és az alap beállításokkal nem igazán akarja elfogadni "korrektnek". Szóval ott ahol a kiírás jellemzőit (RAW DAO, 8*-os írás, stb...) kell beállítani nos aki kiírta és pöccre megy neki, mik voltak bejelölve?! Nem tudjátok, hogy a német verzióhoz vajon vanb crack? Mert ha igen, akkor azzal talán érdemes lenne megpróbálni az angol-t is elindítani. Nos vki?
  • weine
    nekem Dameonnal elindult, de kigfagyogatoitt, Alcohol 120 szal meg megy siman(egymas mellett van a ketto)
  • ChevyG #53
    Daemonom már rég ninxs, alcoholbol egy régi verzio volt meg (1.4 körül) és ezt lecseréltem 1.9.2.1705-re. És Müxik!!!:))))) THX GGEo és CS@!!!
  • tbundy
    nálam meg csak akkor indul el, ha az autorunnál indítom a játékot, de legalább elindul :)
  • CS@
    upsz lekéstem
  • CS@
    Ha Daemont és Alcohol120 -at is használsz akkor az egyiket uninstalláld.
    Én a Daemont uninstalálltam és meghagytam az Alc120at(1.9.2.1705) így nincs probléma a Cdcheck-nél ,de a hivatalos fórumon azt írják ,hogy fordítva is műxik.
  • GGeo
    Nos elmondom nekem mi volt a problémám és hogy oldottam meg !
    Engem elindításkor nem engedett tovább a játék !
    Erre letöröltem az Alcoholt és a Daemont !
    A registriből is kitöröltem őket !
    Feltettem a legújabb Alcoholt bemountoltam és műxik !
  • ChevyG #48
    Nagyon teccet már az elsö rész is, és régóta vártam a másodikat. De nálam se müxik a gém, a 40#-ü ezenetben leirtak alapján:[
  • tbundy
    elindult végül is, csak párszor próbálkozni kellett..
  • grebber
    Na ha ilyen gondok vannak inkább nem törlöm le a német verziómat.
  • tbundy
    érdekes, h ma már nekem is ezt írja ki, és nem bír elindulni...
  • galocza
    nekem pont az nem tetszett (egyelőre, még csak ismerkedünk), hogy lehülyítették a gazdasági részt. az elsőben remek ipari piramisokat lehetett felépíteni, tudtad hogy x város pl husiból mennyit fogyaszt, annyit vittél/termeltél, vittél hozzá sót, vagy építettél ott is sóbányát (lepárlót?). itt nem lehet csak adott iparágakat létesíteni, és nem tudom, mekkorák a város igényei. első részben remekül be lehetett állítani a kereskedelmi konvojokat, úgy tűnik itt majd állandó odafigyelést igényelnek. nem kizárt persze hogy csak én nem jöttem rá ezekre 1előre: kb 3 órát töltöttem a játékkal és ennek felében elkártyáztam az első másfél órában összeszedett 150000 (+44000 kölcsön) pénzt 8).
  • CS@
    CRACK nincs.
    Ha véletlen nem eredeti példányod lenne akkor uninstalláld vagy az Alcohol120at vagy a daemont.

Kardozás meglehetősen egyszerű ,de azért aranyos :
    BallKlikk=ütés ,JobbKlikk=védés. Van egy fáradtságjelző ami ha lemegy 0ra nem lehet kardozni.
    Ha sikerül az ütés gombbal elkapni a ritmust akkor pedig „kombókat” lehet bevinni.
    A harc ezáltal sokat áll(nálam) : kombótól a fáradtságjelző lemegy 0ra aztán védekezés amíg fel nem megy újra.

Az pedig külön dicséretes ,hogy van egy PirosFehérZöld lobogó is.(azé az enyim jobb)
  • gvarga12
    Nekem is megy siman, tudom javasolni a legujabb DaemonTools-t egyébként tegnap nyomultam vele 1 kicsit nem rossz pont azt változtatták amit kellett mondjuk a harcrendszer szerintem nem lett jobb de én se tudnék jobbat kitalálni...
    A kardozáshoz még nem volt szerencsém valaki?? a Manualban azt írja hogy néha kihívnak a Konvoj kapitányai vagy a város generálisa és akkor nem sérülnek a hajóid meg az emerkék se fogynak, viszont a zászlóshajót kell támadni rögtön (hogy az melyik lehet ???) igazán tehettek volna bele valami kardozás gyakorló épületet vagy ilyesmi meg lehet saját várost építeni... (érdekesen fog székesfehérvár kinézni a karibtenger közepén :-) )
  • tbundy
    krek nincs hozzá, simán elindult nálam
  • Alblink
    Hi mindenkinek megy a game,van hozza crack valahol?nekem elkezd checking current cd keresni aztan ezt irja ki:disk verification error.ez mit jelent vagy mit tegyek hogy elinduljon.elore is koszi a helpet.
  • Since
    Nekem az első rész kicsit bonyolult volt, nagy nehezen jöttem rá alapdolgokra, pl. hogy lehet árut szállítani meg ilyenek :) ezek szerint elfogok vele boldogulni, majd este megnézem...egyébként láttam olyan screenshotot, amin kardozni kell, azt a részt belerakták a game-be? vagy csak úgy mondd kedvcsináló volt.
  • CS@
    Persze könnyebb ,jobb ,szebb(pixel shadder)lett. Nem lett túl bonyolult ,de legalább van közelharc.
    Tökéletesen fut ablakban (amikor sikerül elindítanom). Ezt a régiekből(PR1,PH,Patricianok) nagyon hiányoltam(sztem egy ilyen stílusú játéknál ez fontos).
    A történetről semmit sem tudok mert a német verzióval játszottam(nem sokat értettem belőle).Volt 10lineshipem +milliók úgy ,hogy el se kezdtem a sztorit.
  • Since
    valamennyivel azért jobb lett a grafika, nem?
  • Botond #36
    na neeeeeeeee,pfft
  • CS@
    Sztem ne tedd. Játsszál inkább ezzel. Az első rész után ez nem egy nagy előrelépés ,de azért jobb lett.
    A fő különbség a harcban van az elsőben multi combat volt itt csak single :
    Tehát régen ha 8 hajód volt a flottában akkor mind egyszerre harcoltak.
    Itt pedig választasz egyet és az harcol ,majd ha meguntad választasz egy másikat és jön az távozik a régi.
    Ez így sokkal könnyebb lett.
  • CS@
    Azt látom ,hogy a készítőket fölösleges volt csesztetni a Német verzió kapcsán előjött bugokal.
    Elsősorban arra gondolok ,hogy néhány konfigon a játék akkor indul el amikor olyan kedve van.
    Szomorú vagyok emiatt mert én is azok közé tartozok akiknél átlag 30indításból sikerül a menüt előcsalni.
  • gvarga12
    Aha angol ma este adok is neki :)
  • skorpio7
    Az Nforce-ra csak angol nyelvterületen megjelent angol nyelvű játékok "megjelenési idejét" rakják ki. Szóval ami ott olvasható a hírekbe az 100%-osan angol verzió.
  • tomo
    Port_Royale_2_CloneCD-SHOGUN , ez angolnak tunik, de alcohollal mountolva, es a telepitett jatekot inditva akkopr akek halalt csinal nalam, mint a huzat. (winxp pro hun, dx9.0c, ati 4.9 rad 9600 pro)
  • Botond #30
    van angol is pedig,az első megvan eredetiben magyarul,jó kis játék volt,bár nekem a Tortuga jobban bejött
  • Alblink
    Én csak nemetrol tudok.
  • grebber
    Ez a verzió már angol ha jól tudom.
  • Alblink
    Megneztem a videot jo kis gamnek tunik az 1-sö resze jo volt anno?es ez a resze milyen aki mar jatszott vele.ja es mikor lesz eng verzio is?
  • st4n
    http://www.warezcenteronline.tk
  • grebber
    Hát nem nagyon.Én elöbb megtanulok az 1-el nyomni azt jön a 2.Sok mindent nem tudok még.Pl hogyan lehet harcolni hajók ellen.
  • Botond #24
    nem pörög túl a topig
  • grebber
    Szerintem kifogják.
  • Mayday
    Nem tudja valaki, hogy kiadjak-e ezt a reszt is magyarul?
  • grebber
    Na akkor törlöm a német verzsönömet azt szedem ezt.