580
Port Royale 2
  • lipovics
    Tud valaki olyan traderoute-t kuldeni, ami a franciakon es a hollandoknal vezet? Cserebe tudok adni egy Margarita es a korlotte levo angol-spanyol varososat :) Nem nagy szam, egy kor 42 nap es kb 10k haszon. Viszont csak egy raktarat igenyel.

ide kuldjetek: etniez kukac freemail pont hu :)
    (utalom a spammereke :)
  • lipovics
    Jahm, es BitTornado mar 60%!nal jar, 2 ora es lentvan a nem clone-os verzio. Ez aze jo, mert magyar hubokon csak ilyet talaltam, kulfoldiekkel meg nem akarok szendvedni!
  • lipovics
    Csao Cs@ :)
    Nyomsz meg valami "űroset"? :) En X2-zom, nemsoka jon a kieg, naon varom mar :)
  • CS@
    Üdv !
  • lipovics
    Talaltam kozben, nagy nehezen: http://www.torrentz.com.ar/phpBB2/download.php?id=7404

Aki nem ismeri a Torrent nevu progit, az kerressen ra a google.com-on, telepitse, majd klikkeljen a fenti linkre es minden egyertelmu lesz.
  • lipovics
    Tud adni torrent cimet? Nem talalok guglival...
  • lipovics
    Nekem is CCD-s verziom van, gond nelkul megy 3.46-os daemonnal. Van fent Alcohol (1.9.2 build 1705) is, de nem azzal mountoltam.

Hol tudom kijelolni warshipnek?
  • skorpio7
    Kössz srácok az infót!
    Az oldalt ismertem, csak nem reméltem hogy ilyen hamar fent is lesz.
  • aiguo
    A GCW-n fenn van a NoCd crack!

Itt a link a mirrorokhoz:
    Gamecopyworld--->PR2_NoCD
  • Rossi1
    Szívesen átküldeném, de nem a crack-es verzió van meg nekem sem. Miután leszedtem a Clone Cd-s fajtát, azután jelent meg a Money..:( De gondolkozom rajta, hogy lekapom DC-ről. Akkor persze átküldöm neked.

Én is a GCW-t akartam mondani, de ott sincs fent csak 1 hez...:(

• CS@
    Ha még nem lenne meg akkor GCW –n fenn van.
  • skorpio7
    Amúgy nekem is 3.46 van fent. :)
    Arra nem is gondoltam, hogy esetleg egy újabb verzióval gond lehet.
  • DonC
    Hozzá tenném, hogy a cloneos verzió nekem daemon 3.47-el nem ment, csak 3.46-al...
  • DonC
    Hmm, elöször ki kell jelölni valamelyik hajódat warshipnek. Utána fogsz tudni csatázni.
  • lipovics
    Lenne egy buta kerdesem:
    Hogy tudom elinditani a tengeri csatat? Felajanlja, hogy cancel, mashova hiaba bokodok az egerrel, nem csinal semmit :(
  • skorpio7
    Figyelj!

Akkor neked a crack-es verzió van meg? Mert ha igen, akkor tehetnél nekem is egy nagy szivességet... át kellene küldeni a crack-et, hogy ne kellejen letölteni az egész game-t újra (mármint a money-es verziót)! Előre is köszönöm ha így van és segítesz... szóval adnék egy ICQ számot és te egy időpontot amikor is megejthetnénk ezt a fileküldést. :)
  • Rossi1
    Jól van na!!! Mondtam, hogy gáz kérdés lesz!!! De eddig ilyennel még nem találkoztam!
  • antijedi
    nem tom de ugye amig élünk remélünk :)))
  • Rossi1
    Most már "ismeri a srác".....!!! Köszi szépen! akkó megpróbálom!
  • skorpio7
    Na az a helyzet hogy remélhetőleg már az új verziót töltötted le, mert abban már van crack és nincs problémázás azzal, hogy milyen/mennyi virtuális meghajtó van feltelepítve a gépedre. Ha mégis a "clone-os" verziót töltötted le (legalábbis a hozzászólásod alapján erre tippelek nagy százalékban), akkor viszont csak egyféleképpen használhatod a programot, ha felrakod vagy a legújabb Alcohol 120% cd-író progit vagy a Daemon-tools nevezetű virtuális meghajtós progit. Mindkettővel csak az a dolgod, hogy "bemountold" (beilleszd a virtuális meghajtódba az mds kiterjesztésű image-t) és így indítsd a játékot. Kiírással ne próbálkozz, mert eddig nem nagyon sikerült senkinek, szóval ezt a "clone-os" verziót csak így birod használni. Ha crack-eset akarsz, akkor töltsd le a legutóbbi verziót a játékból (2 féle van és a jobbik a Money féle) és azt nyugodtan kiírhatod bármilyen cd-író progival.
  • skorpio7
    Szerinted tudja mi az?... csak azért, mert ha már az mds formátumot sem ismeri a srác (mármint hogy milyen programmal kell az ilyet kiírni).
  • antijedi
    bemountolni...
  • Rossi1
    Sziasztok!

Láma kérdés!!! megvan a gém, de "mds" kiterjesztésű file-ben, az info azt írja, hogy clone cd, de az nem csinál semmit, mit kéne vele csinálnom és hogyan? Tudom, hogy biztosan százszor kérdezték már, szóval küldjetek el nyugodtan anyámba, csak segítsetek légyszi! Csaó Rossi1
  • grebber
    Még szerintem nincs legalábbis nem tudok róla.
  • Serpa
    magyar verzió van már ?
  • grebber
    Inkább a torrent nem fizetek warezért.
  • skorpio7
    Vki a crack-et felrakná vhova?! Gondolom a RELOADED verzió crack-es és nekem csak az kéne.
  • sorted
    Kijött egy stabilabb verizó...reloaded akinek kell katt IDE
  • CS@
    A parthoz közel lévő tornyoknál jó taktika lehet az is ,hogy megközelíted széliránnyal(ahogy az említett fórumon is van) ,de amikor ő visszafordította a hajót a következő támadáshoz akkor te nem fordítod vissza hanem tartod az irányt egészen a partig. Ez idő alatt amikor teheted tüzelsz kb.2-3lövésre van esély.
    Amikor eléred a partot akkor a hajó orrát próbálod merőlegesen tartani a parthoz. Ez ugye azt eredményezi ,hogy a hajó megfeneklik és nem mozdul.
    Így tulképp álló helyzetből tüzelhetsz ha szükséges kisebb mozdulatokat csinálsz a cél befogásához majd tüzelsz. Ha meg kell mozdulnod a tüzeléshez akkor a töltés ideje alatt megpróbálod visszaállítani a hajót az ideális pózba. Csak arra kell figyelni ,hogy úgy próbáld megközelíteni a partot és úgy álljon a hajó ,hogy csak a kiszemelt ágyú tudjon rád tüzelni. Persze ennek inkább akkor van értelme ha túlerőben vagytok és nem olyankor mint amit az említett fórumon írtak.
  • formatuq
    meg van
  • formatuq
    melyik forumba?
    nem talalom.....
  • DonC
    autosavet nem, viszont néha nagyon jól jön :D ja ascaron angol fórumon az egyik srác írt egy nagyszerü guide-t a 3-nál több ágyús városok szétütésére. érdemes elolvasni, képekkel illusztrálva.
  • tbundy
    köszi, most nézegettem, mennyibe kerülnek pontosan a dolgok, és most már úgy csinálom, ahogy javasoltad is, h nem kell 1000+ embert a hajókon tartani, ha nincs esemény :)
    az autosave-t valahol ki lehet kapcsolni?
  • CS@
    Spórolás Katonai konvojokkal :
    A konvoj teljes felszerelése(ágyúk,töltények,kardok,puskák) legyen meg a raktárban + hajók a kikötőben.
    A lényeg az ,hogy a kapitány egy alacsony fenntartású hajóban egymaga ücsörögjön a kikötőben.
    Ha a legjobb kapitány egy alacsony fenntartású hajóban ücsörög az maximum 150arany.
    Viszont ha átül 10LineShip –ba akkor ez az összeg rögtön 3000arany fölé megy naponta !
    És akkor a legénység béréről még nem is beszéltünk.
    Tehát :
    Felveszed a küldetést amihez gyanítod ,hogy harcoló egység kell.
    A kapitánynak összerakod a flottáját felfegyverzed és felveszed a kikötőben található legénységet.
    Elindulsz a küldetésed irányába a nagyobb városokat érintve ahol felszeded a legénységet míg tele nincs a konvoj.
    Mikor végeztél a küldetéssel és visszatértél városodba akkor kidobod az összes matrózt.
    A kapitány pedig megjavíttatja konvojt.
    Mire a konvoj elkészül a kapitány meglehetősen jó hangulatban lesz ekkor visszaülteted az alacsony költségű kis hajójába és várod a következő olyan eseményt amihez harcoló egység kell.
  • tbundy
    most ott tartok, h kicsit túlnőttem magam, van 4 városom, de annyira elég a haszon, h fenntartsam magam egálban.. sokat elvisz a military konvojom fenntartása, és ha megharaxik valamelyik nép rám a portyázó küldik miatt :P
  • tbundy
    angol értése a küldiknél fontos, h megértsd, egyáltalán mi a feladat, amúgy máshoz nem nagyon kell sztem
  • Zola NFK
    Sajnos én sem vagyok túl jó angolból, de még anno c64-en a Pirates! nem volt gond.

A PR2 mennyire "nyelvigényes"?
  • Zola NFK
    Viszont az cseszheti az angol fílingjét, ha nem érti a nyelvet...
  • DonC
    Amúgy a store-s öneladásos tipped nagyon cár :-) Lehet ki is próbálom.
  • DonC
    A magyar verzió sux. ennek megvan a feelingje így angolul.
    CS San Juant választottam (angol) azért gyúrok, ill gyúrtam Margaritára. Megfeellő elosztó központnak látszik számomra az angol városokban megtermelt cuccok eladására. Így megvan a logisztika is no meg elég nagy kőrben mozognak a hajók, hogy minél nagyobb profitot érjenek el.

Még egy kiegészítés a trade szint megdobására, ha ágyút veszel számukra. Ez igencsak drága, egy kisebb városnál 100000 arany alatt nem ússza meg az ember (kettőt illik venni). Mi lehet a nagyobbnál...

Még pár tipp: a küldetések nagyban javítják a személyes rangot, tehát ahol csak tudsz fogadj el de az időkre figyelj.

Néha egy egy nem szimpatikus konvojt meg lehet támadni, de ne vidd túlzásba mert hamar military konvojok szakadnak a nyakadba és akkor lőttek a kereskedő hajóidnak is.