Asterix and Obelix XXL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tud egy jo linket ahonnan le is lehet tölteni a játékot? Nagyon megköszönném. Már sok helyen kerestem de sehol sem találtam jo linket..minden link meghalt. -.-
amikor vége a videónak akkor is csak szürkeséget látni megy alatta a zene és hallom hogy mozog ugrál az emberke. valaki tud segítení?
Megvettem minden kombót és örömmel tapasztaláom, hogy egy másodperc alatt legyõztem a 90 rómait!
MIÉRT mossuk a törülközőinket? Nem abból indulunk ki, hogy tiszták vagyunk, amikor használjuk? Katt ide jo kis oldal http://href.hu/x/5bdz
MIÉRT mossuk a törülközőinket? Nem abból indulunk ki, hogy tiszták vagyunk, amikor használjuk? Katt ide jo kis oldal http://href.hu/x/5bdz
Én csak 1x jutottam túl a római legelején, a további próbálkozást feladtam, mert késõbb elakadtam.
Nálam a célravezetõ megoldás a következõ volt:
Elrohansz a bejárattal szemben lévõ falhoz és a jobb oldali folyosó mentén ugrándozol. Elõször ki kell tapasztalni a dobókanál idõzítését (csak akkor dob, ha olyan távolságban vagy, hogy elérjen). Én be szoktam szaladni a közepéig, ahol gyülekeznek a rómaiak és kicsit várok, hogy a kanál érzékelje a közelségem. Ha minden stimmel, kanállal el lehet intézni a gladiátorokat és vezéreket.
Csak 24-et vagy 25-öt kell kinyírni, 975-nél beszaladnak a cingár légionáriusok.
Ekkor átmegyek a pálya (bejárattól nézve) bal oldalára a hosszabbik fal mellé és ott ugrándozom a folyosó kanál felöli szakaszán.
Egy kicsit idõigényes mulatság.
Letudnád írni mi a trük az 1000-es római pályán. A katapult az meg van meg dobál is csak nem igazán tudom hasznosítani.
Segítségre lenne szükségem a római pályával kapcsolatban. Úgy kezdõdik, hogy jön borzasztó sok római és a dobókanállal egészen jól le is lehet pucolni õket (bár beleõszültem, amíg rájöttem a trükkre), aztán megnyílik az út Néró bácsi felé.
Közvetlenül csávókám elõtt ki kell nyírni vagy 500 gladiátort + a macskáikat (gondolom, így jön ki az 1500). Valaki el tudná mondani, hogyan lehet ezen a ketrecen túljutni?
Ha valaki tud segíteni, annak nagyon köszönöm.
grimbi
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
meg tudnátok mondani hogy a játékhoz crack filet honnan tudok letölteni?
kénemert az öcsém folyton zaklat...
<#csodalk>#csodalk>
rájöttem hogy lehet igy is játszani!
mostmár elég nehéz is 😊
tetszik a játék!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
A képeket mailben küldtem,elõre is köszi a segítséget!
PSN ID.: Beegabor
Én meg a Görög 2. pályán akadtam el,ahol beérek az épületbe,pár termen keresztül eljutok egy nagyobb teremhez,aminek az alját víz borítja,és egy kõtömböt lehet tologatni egy hosszabb sávban. Van egy daru is,de nem tudom használni,hogy átjuttassam Asterixet a tûzzel a víz felett. Nem tud vki segíteni?