98
mi tortent?
  • Aquir
    hö? :)
  • akyyy
    !!!
  • Pyx #56
    a főszerkesztőé a feliratok.hu domén... :o
  • cyrus #55
    St a legnagyobb Hacker !!!!
  • Sil3nt
    hmmm....csak nálam van a probléma hogy a http://feliratok.hu/ oldal is az sg-re jön be? hogy lehet ez?
  • cyrus #53
    np :P
  • St
    ofkóz, majd beírom a fórumba, jó? :)
  • cyrus #51
    és ték, zsal te ne mondd hogy ki a függő :P
  • cyrus #50
    nekem !
    sry !

st majd feltétlen adj egy rootjelszót a szerverhez hogy mindig tudjam nézegetni ! htx !
  • PResident Evil
    azt se tudod megjósolni.. én arra gondoltam.
  • Taranov
    Szvsz nem erre gondolt, hanem a mindennapos rövid leállásokra.
  • Taranov
    Miért is szívtam be? Csak azokkal az adatokkal számoltam, amiket az SG-n olvastam egy cikkben, ami arról szólt, hogy a Kelly-tech jóvoltából kapott az SG vmi Soltek alaplapot 1800+ Athlon XP-vel. Ha ez volt kiírva, akkkor honnan tudjam, hogy 3200+ os proci van? :D
    Egyébként ez csak a belassulásokért lehet felelős, az csak sajnálatos dolog, hogy a 2 éves Adaptec SCSI kártya bedöglött, pedig nem szabadna neki ilyen hamar szvsz, nem St tehet róla.
  • Taranov
    Jó, még egy régebbi cikkben 1800+ volt.
  • Adam5
    Most derültki igazán hogy kinek van sg függősége :P
  • PResident Evil
    ha behal egy kártya, te irogatni fogsz híreket ?!
  • Darkboy
    hi! de kár, hogy tegnap nem tudtam sg-zni :(
  • Random_
    Na ja! Nem ártana a hírekben közölni mi megy a háttérben mert minden naposak a hibák, de semmi megjegyzés, hogy "bocsi mostanában ilyen türelem és dolfozunk az ügyön".
  • Pyx #41
    htx!
  • Adi
    Hát ezt beszívtad Taranov!:D:D
    St és mikor lesz kész, fullosan?!
    Meglehetőleg, ha javítjátok írhátok máán ki nagy piros betükkel az oldalra... ;) ;)
  • Adi
    Öcsém örüljél, hogy tudsz már fórumozni!
  • akyyy
    A chat mé nemműködik?
  • St
    Nem 1800+, hanem 3200+, és nem 80e-res, hanem 210e-res gép.

De teljesen mindegy, a probléma okozója, hogy a 2 éves Adaptec SCSI kártya felmondta a szolgálatot, amit nem sikerült ma pótolni, így muszájból egy IDE-re húztam fel az SG-t.

• CSOCSO
    mar sg.hu siman..
  • Garfield
    Izé slave.sg.hu ...
  • Garfield
    Gondolom, akkor lesz valami belőle, amikor az SG-t nem a slvae.sg.hu címen lehet majd elérni, hanem megint a rendesen...
  • akyyy
    ha annyira bánod szrezz szinkront, nem?
  • CSOCSO
    feliratok.hu bol mikor lesz valami? eleg kemenyen ide mutat a link.. nekem meg kene felirat... bar szerintem ott sincs ertelmes felirat a fahrenheit 911 hez
  • Sephi
    Aaaa! Szerintem a takarito neni , nagyanyam szokasahoz hiven , mikuzben tturulte a port lenyomta a SHUT DOWN gombor :))))
  • PResident Evil
    ebből már nem jössz ki jól
  • Taranov
    Szóval én sem becsülöm le az 1800+ os szervert, hisz home pc-hez mérten eléggé jól viszi az SG-t, de kicsit szűken mérték :(
  • Taranov
    Ja, az annyi idő, amennyire az új szolgáltató a régitől van + 10 perc. Mondjuk ha IW-től átkerült Axelerohoz, az max. 1 óra, bár ha dugó volt, akkor több
  • PResident Evil
    kihagytad azt, hogy átkerült más szolgáltatóhoz került...
  • Taranov
    Teljesen jogos amit írsz, de ez nem csak egy weboldal, hanem egy portál, azért vmi normális vas lehetne.
    Azért szerintem egy _belépőszintű_ dual Xeon géphez képest (amit mi használunk pl.) is iszonyat gyenge ez a gép, nem tudom megfelel-e ilyen célra.
  • Taranov
    Mé megint rasszista megnyilvánulásaid voltak? :D
  • nemcsakfeel
    azt hittem hogy elkobozták a szervert és azért halt meg.
    hála az égnek!
  • Cat #23
    részben egyetértek, de azért nem kell lebecsülni ezeket a gépeket, interware szerverhostingjánál, vagy axeleronál már voltál benn? többszáz, vagy ezer ilyen pc van benn, mindegyiken legalább egy, de inkább több domain/weboldal - a magyarországi net nagyrésze ilyeneken van már, nem a freeweben/ultraweben stb
  • Taranov
    Ezt az 1 napos javítási időt én nem tartom soknak személyszerint, persze nyilván meg lehetett volna csinálni mondjuk délre.
  • Taranov
    A gáz az, hogy olyan hardware-eket használ az SG, amik csak úgy tönkremennek. Nem tudom, hogy még az AMD Athlon XP 1800+ van-e 512 MB RAMmal, vmi mezei alaplappal, de az igencsak home pc volt, nem csoda, ha tönkremegy benne valami. Meg ha egy ilyen 80k-s gép a szerver, akkor valszeg a SCSI kártya se egy 150k-s Intel vagy Adaptec.
  • Prank
    hát ja, vége lett volna a világnak...
  • CSOCSO
    errol beszelek.. bar most nincsen baj