98
mi tortent?
-
#58 hö? :) -
#57 !!! -
#56 a főszerkesztőé a feliratok.hu domén... :o -
cyrus #55 St a legnagyobb Hacker !!!! -
#54 hmmm....csak nálam van a probléma hogy a http://feliratok.hu/ oldal is az sg-re jön be? hogy lehet ez? -
cyrus #53 np :P -
#52 ofkóz, majd beírom a fórumba, jó? :) -
cyrus #51 és ték, zsal te ne mondd hogy ki a függő :P -
cyrus #50 nekem !
sry !
st majd feltétlen adj egy rootjelszót a szerverhez hogy mindig tudjam nézegetni ! htx ! -
#49 azt se tudod megjósolni.. én arra gondoltam. -
#48 Szvsz nem erre gondolt, hanem a mindennapos rövid leállásokra. -
#47 Miért is szívtam be? Csak azokkal az adatokkal számoltam, amiket az SG-n olvastam egy cikkben, ami arról szólt, hogy a Kelly-tech jóvoltából kapott az SG vmi Soltek alaplapot 1800+ Athlon XP-vel. Ha ez volt kiírva, akkkor honnan tudjam, hogy 3200+ os proci van? :D
Egyébként ez csak a belassulásokért lehet felelős, az csak sajnálatos dolog, hogy a 2 éves Adaptec SCSI kártya bedöglött, pedig nem szabadna neki ilyen hamar szvsz, nem St tehet róla. -
#46 Jó, még egy régebbi cikkben 1800+ volt. -
#45 Most derültki igazán hogy kinek van sg függősége :P -
#44 ha behal egy kártya, te irogatni fogsz híreket ?! -
Darkboy #43 hi! de kár, hogy tegnap nem tudtam sg-zni :( -
#42 Na ja! Nem ártana a hírekben közölni mi megy a háttérben mert minden naposak a hibák, de semmi megjegyzés, hogy "bocsi mostanában ilyen türelem és dolfozunk az ügyön". -
#41 htx! -
#40 Hát ezt beszívtad Taranov!:D:D
St és mikor lesz kész, fullosan?!
Meglehetőleg, ha javítjátok írhátok máán ki nagy piros betükkel az oldalra... ;) ;) -
#39 Öcsém örüljél, hogy tudsz már fórumozni! -
#38 A chat mé nemműködik? -
#37 Nem 1800+, hanem 3200+, és nem 80e-res, hanem 210e-res gép.
De teljesen mindegy, a probléma okozója, hogy a 2 éves Adaptec SCSI kártya felmondta a szolgálatot, amit nem sikerült ma pótolni, így muszájból egy IDE-re húztam fel az SG-t.
-
#36 mar sg.hu siman.. -
Garfield #35 Izé slave.sg.hu ... -
Garfield #34 Gondolom, akkor lesz valami belőle, amikor az SG-t nem a slvae.sg.hu címen lehet majd elérni, hanem megint a rendesen... -
#33 ha annyira bánod szrezz szinkront, nem? -
#32 feliratok.hu bol mikor lesz valami? eleg kemenyen ide mutat a link.. nekem meg kene felirat... bar szerintem ott sincs ertelmes felirat a fahrenheit 911 hez
-
#31 Aaaa! Szerintem a takarito neni , nagyanyam szokasahoz hiven , mikuzben tturulte a port lenyomta a SHUT DOWN gombor :)))) -
#30 ebből már nem jössz ki jól -
#29 Szóval én sem becsülöm le az 1800+ os szervert, hisz home pc-hez mérten eléggé jól viszi az SG-t, de kicsit szűken mérték :( -
#28 Ja, az annyi idő, amennyire az új szolgáltató a régitől van + 10 perc. Mondjuk ha IW-től átkerült Axelerohoz, az max. 1 óra, bár ha dugó volt, akkor több -
#27 kihagytad azt, hogy átkerült más szolgáltatóhoz került... -
#26 Teljesen jogos amit írsz, de ez nem csak egy weboldal, hanem egy portál, azért vmi normális vas lehetne.
Azért szerintem egy _belépőszintű_ dual Xeon géphez képest (amit mi használunk pl.) is iszonyat gyenge ez a gép, nem tudom megfelel-e ilyen célra. -
#25 Mé megint rasszista megnyilvánulásaid voltak? :D -
#24 azt hittem hogy elkobozták a szervert és azért halt meg.
hála az égnek! -
Cat #23 részben egyetértek, de azért nem kell lebecsülni ezeket a gépeket, interware szerverhostingjánál, vagy axeleronál már voltál benn? többszáz, vagy ezer ilyen pc van benn, mindegyiken legalább egy, de inkább több domain/weboldal - a magyarországi net nagyrésze ilyeneken van már, nem a freeweben/ultraweben stb -
#22 Ezt az 1 napos javítási időt én nem tartom soknak személyszerint, persze nyilván meg lehetett volna csinálni mondjuk délre. -
#21 A gáz az, hogy olyan hardware-eket használ az SG, amik csak úgy tönkremennek. Nem tudom, hogy még az AMD Athlon XP 1800+ van-e 512 MB RAMmal, vmi mezei alaplappal, de az igencsak home pc volt, nem csoda, ha tönkremegy benne valami. Meg ha egy ilyen 80k-s gép a szerver, akkor valszeg a SCSI kártya se egy 150k-s Intel vagy Adaptec. -
Prank #20 hát ja, vége lett volna a világnak... -
#19 errol beszelek.. bar most nincsen baj