SG probléma

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Szvsz nem erre gondolt, hanem a mindennapos rövid leállásokra.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Miért is szívtam be? Csak azokkal az adatokkal számoltam, amiket az SG-n olvastam egy cikkben, ami arról szólt, hogy a Kelly-tech jóvoltából kapott az SG vmi Soltek alaplapot 1800+ Athlon XP-vel. Ha ez volt kiírva, akkkor honnan tudjam, hogy 3200+ os proci van? 😄
Egyébként ez csak a belassulásokért lehet felelõs, az csak sajnálatos dolog, hogy a 2 éves Adaptec SCSI kártya bedöglött, pedig nem szabadna neki ilyen hamar szvsz, nem St tehet róla.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Jó, még egy régebbi cikkben 1800+ volt.

Adam5
Most derültki igazán hogy kinek van sg függõsége 😛

PResident Evil
ha behal egy kártya, te irogatni fogsz híreket ?!

hi! de kár, hogy tegnap nem tudtam sg-zni 😞

Random_
Na ja! Nem ártana a hírekben közölni mi megy a háttérben mert minden naposak a hibák, de semmi megjegyzés, hogy "bocsi mostanában ilyen türelem és dolfozunk az ügyön".

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Pyx
htx!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Adi
Hát ezt beszívtad Taranov!😄😄
St és mikor lesz kész, fullosan?!
Meglehetõleg, ha javítjátok írhátok máán ki nagy piros betükkel az oldalra... 😉 😉

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Öcsém örüljél, hogy tudsz már fórumozni!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

akyyy
A chat mé nemmûködik?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

St
Nem 1800+, hanem 3200+, és nem 80e-res, hanem 210e-res gép.

De teljesen mindegy, a probléma okozója, hogy a 2 éves Adaptec SCSI kártya felmondta a szolgálatot, amit nem sikerült ma pótolni, így muszájból egy IDE-re húztam fel az SG-t.

CSOCSO
mar sg.hu siman..
Izé slave.sg.hu ...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Gondolom, akkor lesz valami belõle, amikor az SG-t nem a slvae.sg.hu címen lehet majd elérni, hanem megint a rendesen...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

akyyy
ha annyira bánod szrezz szinkront, nem?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

CSOCSO
feliratok.hu bol mikor lesz valami? eleg kemenyen ide mutat a link.. nekem meg kene felirat... bar szerintem ott sincs ertelmes felirat a fahrenheit 911 hez
Sephi
Aaaa! Szerintem a takarito neni , nagyanyam szokasahoz hiven , mikuzben tturulte a port lenyomta a SHUT DOWN gombor 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PResident Evil
ebbõl már nem jössz ki jól

Taranov
Szóval én sem becsülöm le az 1800+ os szervert, hisz home pc-hez mérten eléggé jól viszi az SG-t, de kicsit szûken mérték 😞

Taranov
Ja, az annyi idõ, amennyire az új szolgáltató a régitõl van + 10 perc. Mondjuk ha IW-tõl átkerült Axelerohoz, az max. 1 óra, bár ha dugó volt, akkor több

PResident Evil
kihagytad azt, hogy átkerült más szolgáltatóhoz került...

Taranov
Teljesen jogos amit írsz, de ez nem csak egy weboldal, hanem egy portál, azért vmi normális vas lehetne.
Azért szerintem egy _belépõszintû_ dual Xeon géphez képest (amit mi használunk pl.) is iszonyat gyenge ez a gép, nem tudom megfelel-e ilyen célra.

Taranov
Mé megint rasszista megnyilvánulásaid voltak? 😄

nemcsakfeel
azt hittem hogy elkobozták a szervert és azért halt meg.
hála az égnek!

*hihi ** *

részben egyetértek, de azért nem kell lebecsülni ezeket a gépeket, interware szerverhostingjánál, vagy axeleronál már voltál benn? többszáz, vagy ezer ilyen pc van benn, mindegyiken legalább egy, de inkább több domain/weboldal - a magyarországi net nagyrésze ilyeneken van már, nem a freeweben/ultraweben stb

Taranov
Ezt az 1 napos javítási idõt én nem tartom soknak személyszerint, persze nyilván meg lehetett volna csinálni mondjuk délre.

Taranov
A gáz az, hogy olyan hardware-eket használ az SG, amik csak úgy tönkremennek. Nem tudom, hogy még az AMD Athlon XP 1800+ van-e 512 MB RAMmal, vmi mezei alaplappal, de az igencsak home pc volt, nem csoda, ha tönkremegy benne valami. Meg ha egy ilyen 80k-s gép a szerver, akkor valszeg a SCSI kártya se egy 150k-s Intel vagy Adaptec.

hát ja, vége lett volna a világnak...
CSOCSO
errol beszelek.. bar most nincsen baj
Aquir
de most már végre megyen 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Taranov
A gáz az lett volna, ha hétfõn-kedden javul meg.

Taranov
Hát érthetõ, hogy 1 nap volt, hisz nem olyan profi ez a szerver, mint pl. a Microsoft szervere vagy más nagy szerver, ahol 24 órás rendszergazdai felügyelet van. Itt gondolom úgy ment, hogy
1., hiba érszrevesz
2., kiderít, hogy SCSI kártya a hibás
3., boltba elmegy, vesz SCSI kártyát
4., szerverhez bemegy, beteszi
5., gépet bekapcsolja
6., SG megy

Szóval ez simán elvesz egy napot, fõleg mert szombaton kellett javítani és akkor nehezebb SCSI kártyát kapni.
Egyébként elég gagyesz lehet a szerver, mert 10-20 perces leállások gyakran vannak.

PResident Evil
új hardver...

Taranov
Miért kellett reinstallálni?

CSOCSO
most megy... mar 1-2 oraja feljottem ide (azert nem irtam a topigba is mert...) de szarakodott ossze vissza.. neha bejott neha nem.. most bejon nekem is..
cSuwwi
lassú?
lehet, hogy kisebb a külföldi sávja...

shit happens

Az a lenyeg, h ma megy. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

PLackó
miért?
szerintem minden ok.

CSOCSO
nahja de most se vmi tokeletes..
PResident Evil
venni kellett újjat, reinstall rendszer, gondolom linux... átcuccolni máshova a servert... beüzemelni...

PLackó
pont 24 óra😊

cSuwwi
nade 1 napig?

shit happens

PResident Evil
meghalt egy SCSI kártya... azt kicserélték, de a server szolgáltatót is váltott... vmi nem zökkenõ mentem...

PLackó
valai kértyacsere volt.

ThePartyFace
Jah...ma del korul probaltam sgt es semmi...
Mi tortent?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

cSuwwi
"mi tortent?"

jó kérdés. 😊
slave.sg.hu-t látok ott felül, és más hostról megy. gondolom die vonal, vagy szerver 😞

shit happens

← ElőzőOldal 2 / 2