SG probléma

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló!
Néha szükségem van, hogy tabellát csináljak egy hsz-en belül, de bárhogy alakítom a kis ablakban, nem az lesz, ha kiküldöm. Van erre valami megoldás? Elég, ha tudom, hogy mik a különbségek.

Doga
Sziasztok!

Miért nem müxik a keresés egy támán belül? (Pl.: hozzászólás sorszámra)

Ferro
Valakinek van ötlete miért írja ki ezt a hibaüzenetet a böngészõ: 530 This is a private system - No anonymous login ha be lépek ebbe a topikba, de csak ennél?

Tuvok
Ok, köszi, megpróbálom .

Dzsini
írj neki privátot vagy emilt, nem mindennap nézi végig az ilyen topicokat.. bocsi, de én nem tudok igazán segíteni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tuvok
Nem nézne utána valaki ? St ?

Tuvok
Szal ...

Tuvok
Szeretnék e-mail címet változtatni, de már 3. napja nem érkezik meg a mail a visszaírandó kóddal .

CSOCSO
ahoy.. most mukodik rendesen minden... fogalmam sincs mi lehetett a baj hogy csak a a ti es az 576 hu oldalak nem mukodtek... de most gyors meg minden😊 nah csao
St
Nincsenek most szerverproblémák.
cSuwwi
az 576 jól megy, de külföldi proxyt használok

shit happens

CSOCSO
igen? de nekem tegnap meg jo volt teljesen.. de most az 576.hu is szaraxik.. es ok az SG vel egy szerver szolgaltatonal vannak.. ezert xar az egesz... neked jo gyors az 576.hu?
cSuwwi
ne aggódj, nekem 'itthonról' sem sokkal gyorsabb mostanában...

shit happens

CSOCSO
hat mihez kepest mukodik..
van hogy fel percig csak az SG hatteremet latom aztan megjelenik minden.. neha csak par hozzaszolast hiv le..
CSOCSO
pppff baromira lassu... ST PLZ!:
ha nem jonnek mostansag ide szolni hogy mar oke a dolog akkor emailbe irj pls!
koszke:
[email protected]
CSOCSO
HEllo ST.... nagynehezen fel birtam jonni.az utobbi orakban nem igazan jott le az SG.. max a menu.. most is eszmeletlen lassu... egy szerveren vagytok az 576 hu val..ami ugyanugy lassu nalam...
ez igy lesz mostantol vagy csak volt ma este valami gubanc?
St
igen, külföld ki lett tiltva
CSOCSO
en arra gondolok hogy
innen nem jon le semmi
vagy ez se nyilvanos mar??? sazl azer nem olyan mindegy
Guest
SG FTP szerintem már régóta nem pub, sazl tökmindegy. 😉
CSOCSO
az SG ftp korlatozva van hungaryra??? mert en rohadtul nem latom az ftp-t....😞
CSOCSO
😊
St
Még nem tudni, ma kicseréltük amit még ki kellett. Figyeljük.
St
Ezt honnan veszed, te szerelted? Mit okoskodsz itt?
Taranov
Nem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punkerwork
na most már jó lesz minden?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lteebee
Van már mi kéne az sg-nek, bug az esgén, moderátor...
meg most ez is.

Tök jó.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

kész a cikk ! 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

St
Nem, nem mentünk csõdbe. A leállás oka egy összetett hardver probléma volt + egyúttal átköltöztettük a szervert másik szolgáltatóhoz is.

De ezzel még nincs vége, ma vagy holnap még be kell mennem szerelgetni.
Random_
A jóhoz kár hozzányúlni. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

tomsolo
lesz az is! 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Random_
De azért lehetne valami biztatót közölni vagy utólag egy cikk formályában magyarázatot a leállásra.

Itt is már kezt index-es hangulat uralkodni már csak egy elcseszett design váltás kell.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Bercy
nekem is megfordultak hasonlo remes gondolatok a fejemben...
de oruljunk h nem tortentek ilyenek, es minden rendben vam(meg az USA zoldkartyas reklam is ott van a helyen)
Aquir
ilyet ne is mondj 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

FtranX
Én már félelmemben arra is gondoltam, hogy csõdbe ment az SG és lekapcsolták a szerverét. 😊

nemcsakfeel
soha ! 😊

*hihi ** *

Pyx
reggel, este, mindég... (NS)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

VinylToy
sry...Miótais????????????5555

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Pyx
nk van!

VinylToy
hi

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Pyx
minden ok? :o

Aquir
hö? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akyyy
!!!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Pyx
a fõszerkesztõé a feliratok.hu domén... :o

St a legnagyobb Hacker !!!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sil3nt
hmmm....csak nálam van a probléma hogy a http://feliratok.hu/ oldal is az sg-re jön be? hogy lehet ez?

np 😛

St
ofkóz, majd beírom a fórumba, jó? 😊
és ték, zsal te ne mondd hogy ki a függõ 😛

nekem !
sry !

st majd feltétlen adj egy rootjelszót a szerverhez hogy mindig tudjam nézegetni ! htx !

PResident Evil
azt se tudod megjósolni.. én arra gondoltam.

Oldal 1 / 2Következő →