98
mi tortent?
-
pipeppers #98 Helló!
Néha szükségem van, hogy tabellát csináljak egy hsz-en belül, de bárhogy alakítom a kis ablakban, nem az lesz, ha kiküldöm. Van erre valami megoldás? Elég, ha tudom, hogy mik a különbségek. -
#97 Sziasztok!
Miért nem müxik a keresés egy támán belül? (Pl.: hozzászólás sorszámra) -
#96 Valakinek van ötlete miért írja ki ezt a hibaüzenetet a böngésző: 530 This is a private system - No anonymous login ha be lépek ebbe a topikba, de csak ennél? -
#95 Ok, köszi, megpróbálom . -
#94 írj neki privátot vagy emilt, nem mindennap nézi végig az ilyen topicokat.. bocsi, de én nem tudok igazán segíteni. -
#93 Nem nézne utána valaki ? St ? -
#92 Szal ... -
#91 Szeretnék e-mail címet változtatni, de már 3. napja nem érkezik meg a mail a visszaírandó kóddal . -
#90 ahoy.. most mukodik rendesen minden... fogalmam sincs mi lehetett a baj hogy csak a a ti es az 576 hu oldalak nem mukodtek... de most gyors meg minden:) nah csao -
#89 Nincsenek most szerverproblémák. -
#88 az 576 jól megy, de külföldi proxyt használok -
#87 igen? de nekem tegnap meg jo volt teljesen.. de most az 576.hu is szaraxik.. es ok az SG vel egy szerver szolgaltatonal vannak.. ezert xar az egesz... neked jo gyors az 576.hu? -
#86 ne aggódj, nekem 'itthonról' sem sokkal gyorsabb mostanában... -
#85 hat mihez kepest mukodik..
van hogy fel percig csak az SG hatteremet latom aztan megjelenik minden.. neha csak par hozzaszolast hiv le.. -
#84 pppff baromira lassu... ST PLZ!:
ha nem jonnek mostansag ide szolni hogy mar oke a dolog akkor emailbe irj pls!
koszke:
[email protected] -
#83 HEllo ST.... nagynehezen fel birtam jonni.az utobbi orakban nem igazan jott le az SG.. max a menu.. most is eszmeletlen lassu... egy szerveren vagytok az 576 hu val..ami ugyanugy lassu nalam...
ez igy lesz mostantol vagy csak volt ma este valami gubanc? -
#82 igen, külföld ki lett tiltva -
#81 en arra gondolok hogy
innen nem jon le semmi
vagy ez se nyilvanos mar??? sazl azer nem olyan mindegy -
#80 SG FTP szerintem már régóta nem pub, sazl tökmindegy. ;) -
#79 az SG ftp korlatozva van hungaryra??? mert en rohadtul nem latom az ftp-t....:( -
#78 :) -
#77 Még nem tudni, ma kicseréltük amit még ki kellett. Figyeljük. -
#76 Ezt honnan veszed, te szerelted? Mit okoskodsz itt? -
#75 Nem. -
#74 na most már jó lesz minden? -
#73 Van már mi kéne az sg-nek, bug az esgén, moderátor...
meg most ez is.
Tök jó. -
cyrus #72 kész a cikk ! :D -
#71 Nem, nem mentünk csődbe. A leállás oka egy összetett hardver probléma volt + egyúttal átköltöztettük a szervert másik szolgáltatóhoz is.
De ezzel még nincs vége, ma vagy holnap még be kell mennem szerelgetni.
-
#70 A jóhoz kár hozzányúlni. :) -
#69 lesz az is! :D -
#68 De azért lehetne valami biztatót közölni vagy utólag egy cikk formályában magyarázatot a leállásra.
Itt is már kezt index-es hangulat uralkodni már csak egy elcseszett design váltás kell. -
#67 nekem is megfordultak hasonlo remes gondolatok a fejemben...
de oruljunk h nem tortentek ilyenek, es minden rendben vam(meg az USA zoldkartyas reklam is ott van a helyen) -
#66 ilyet ne is mondj :) -
#65 Én már félelmemben arra is gondoltam, hogy csődbe ment az SG és lekapcsolták a szerverét. :) -
#64 soha ! :) -
#63 reggel, este, mindég... (NS) -
#62 sry...Miótais????????????5555 -
#61 nk van! -
#60 hi -
#59 minden ok? :o