163
Starshatter - űr szimulátor/stratégia
-
Braveheart #43 Én is... mikor jelent meg, 3 éve talán? :)
Nagyon várom... még most is tetszik a demoja, pedig igen régi! Remélem nem cseszik el... -
#42 Jónak jó lenne.
De ami igazán jó lesz az a Nexus, bár kicsit más kategória...
Még anno játszottam a demojával(akkor még ig3) -
Braveheart #41 Már késő, megnéztem őket multiplayer móüdban :) a cirkáló tényleg jó
jó lenne ha ötvöznék aj átlkot az Bridge Commander grafikájával... -
#40 De nem ér kipróbálni a nagy hajókat, azokat ki kell érdemelni a hadjáratban szerzett pontokkal :)) -
#39 Persze lehet.
Majd ki kellene próbálni, ha kellően belejöttem :) -
Braveheart #38 Multiplayer játékot lehet indítani anélkül hogy vki catlakozna? -
#37 A multi mission editorban van battleship kategória is, de nincs még hajó, biztos lehet modolni bele.
Egyébként meg ott az anyahajó, az nagyobb, és irányíthatod az összes hajót is vele... -
Braveheart #36 Van még nagyobb hajó a cirkálón kívül? -
#35 Mostmár vezethetek cirkálókat, és tényleg megállíthatatlanok. A kis századommal 2 ellenséges századot (romboló, cirkáló) pusztítottam el minimális sérüléssel. -
#34 A kampányban ahogy egyre magasabb rangod lesz újabb fajta hajószázadokat irányíthatsz. Így mehetsz később rombolóval, vagy cirkálóval.
A javítást pedig tényleg belerakhatták volna. Most csak úgy lehet javítani, ha megsérült egy alrendszered, akkor azt csata alatt megcsinálják, de ettől a hull-érték nem megy fel :( -
Braveheart #33 up
a kampányban majd kapok jobb hajókat?
ja és miért nem lehet javítani? ekkora baromságot -
#32 Itt van két kép egy "kisebb" cirkálóról:
Most vettem csak észre, hogy multiplayerhez be tudsz állítani bármilyen helyzetet, helyszínt, hajókat... -
#31 Majd ebéd után mentek egy képet. Az a hajó, amivel mentél "csak" egy romboló :)
Javítást meg nem tudom lehet-e egyáltalán, én nyomát sem láttam, pedig igen csak jól jönne, mikor a kampányban a vége felé már 20% alatt van minden hajó egy században... -
Braveheart #30 Nem raknál be egy képet egy cirkólóról? Vagy az az amivel én mentem a lenti képen?
Mikor és hol lehet javítani a hajókat? -
#29 Hamarosan előléptetnek, és talán mehetek majd végre cirkálószázaddal is. Majd mesélek milyen akkora hajóval átgázolni az ellenségen ;) -
#28 Hadjáratban meg egy-egy új hadművelet elején érdemes bombázókkal irtogatni az ellen hadihajóit, mert valahogy a bombázók ASM-jeit nem lövi a pontvédelem, és akár rombolókat is ki lehet lőni könnyebben. -
#27 Azt vettem észre, hogy akkor tudnak átlőni a 100%-os pajzson, ha több irányból támadnak, mint itt nálad is.
Ez persze nem tuti biztos, de ez tűnt fel. Mondjuk legalább fordítva - ha te támadsz - is működik :)
Melyik energiára gondolsz? Ha a hull-ra akkor az sajna nem, még a hadjárat alatt sem. De minden más energia töltődik, csak a 100-as pajzs mellett lassabban.
A nagy csaták meg tényleg k**va jók, főleg mikor 2 teljes rombolószázad esik egymásnak -
Braveheart #26 NA megnéztem a játékot. A Graffikája elég közepes, de a játékmenete jó. Különöse na nagyobb csaták tetszenek :)
de pár dolgot nem értek,pl. hiába raktam fel 100%-ra apajzsom, az összes sérülés a hull-t érte, miért? És töltődik az energia? MErt egy nagy csata végén már elég kevés marad... addig is egy kép: itt látszik hogy hiába max a pajzs alig élek
-
#25 Várom a taktikai ötleteket romboló - romboló harcokhoz :)
Nekem eddig az volt, hogy vagy alig bírtam sebezni az ellenfél hajóján, vagy pedig viszonylag könnyen áttörtem a védelmét. Persze arról nem is szólva, ha egyedül maradva rám jönnek 3 an.
Esetleg írjunk ki háziversenyt, hogy ki tud akár Asher vagy Spectre típusú rombolóval lelőni ellenséges cirkálót egy-az-egy elleni harcban :))
-
#24 Az nfo-ban olyasmit írnak, hogy csak akkor müködnek a kulcsok, ha autorunnal installálod, nem a setup file-okat indítva. Ha valakinek esetleg szarakodna... -
Braveheart #23 ja pont ezt találtam meg de köszi -
Braveheart #22 na már megoldottam -
Nagydög #21 A Reloaded verziohoz:
relo-aded-rule-s2k4
tota-lown-age!-burp
kick-thel-imey-zzzz
hide-your-juar-ez!!
ment-alho-spit-tal! -
Braveheart #20 Hali kéne egy cdkey van vkinek? -
Braveheart #19 NA megvan nekem is a game, megyek tesztelni. -
#18 Hm, érdekes, kicsit takarítottam a D-n és mostmeg felment. Egész klafa kis game, nekem tetszik. -
#17 Ezzel én nem találkoztam... -
#16 A demo annyival kevesebb, hogy csak az első hadjárat van benne (kb 75% osan) az 5 ből.
Meg kevesebb multi/single mission van. -
#15 Ki az a Jani?
Biztos vmi nagy vitorlázós fickó lehet :) -
#14 Na szóval van:
- könnyű/elfogó vadász
- nehézvadász
- bombázó
- fregatt
- romboló (2 félét tudtam eddig irányítani)
- cirkáló (van 2 féle, de ilyet még sajna nem kaptam)
- anyahajó
-
#13 Hát ez érdekes. Van még 6 giga szabadon a D:-n, erre beszól az install, hogy megtelt. PF. -
#12 Mik a demo megkötései? Csak a lehetőségek korlátozottak vagy az idő is? -
#11 Kerdi a Jani hogy Jacht is van? -
Braveheart #10 milyen hajók vannak? mert eddig 3at hallottam-vadász, fregatt, romboló -
#9 Van vagy 10-12 single mission, nem egy skirmish, de van.
Multiplayer van, még nem próbáltam, de abban is teljesen úgy van ahogy a hadjáratban(valaki vadászpilóta, valaki rombolókapitány, stb).
Egyébként meg dinamikus hadjárat van benne, tehát elméletileg nem mindig ugyanaz történik. Ahogy észrevettem tényleg nem... -
Braveheart #8 van benne multiplayer és skirmish? -
#7 Tess:
FILE "RLD-STAR.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
De ha daemont használsz, akkor be tudsz rakni csak bin-t is, ha az All files-t választod a megnyitásnál. -
#6 letőtöttem, de valami gebasz van, nem mountol bé..
egy cue filet bemásolnátok ide. plz.
-
#5 Eljutottam addig, hogy már fregattot, meg rombolót is rám mernek bízni :)
Kegyetlen csaták vannak, egyik küldetésben leamortizálták a fél flottámat, de másnap jött erősítés, és visszavágtunk! :)
Egyébként a teljes játék iso-ja is csak 360 mega... -
#4 Érdekes lehet.