Starshatter

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Hát ez érdekes. Van még 6 giga szabadon a D:-n, erre beszól az install, hogy megtelt. PF.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Mik a demo megkötései? Csak a lehetõségek korlátozottak vagy az idõ is?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sephi
Kerdi a Jani hogy Jacht is van?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

milyen hajók vannak? mert eddig 3at hallottam-vadász, fregatt, romboló

War. War never changes.

Ivan Pjodr
Van vagy 10-12 single mission, nem egy skirmish, de van.
Multiplayer van, még nem próbáltam, de abban is teljesen úgy van ahogy a hadjáratban(valaki vadászpilóta, valaki rombolókapitány, stb).
Egyébként meg dinamikus hadjárat van benne, tehát elméletileg nem mindig ugyanaz történik. Ahogy észrevettem tényleg nem...

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

van benne multiplayer és skirmish?

War. War never changes.

Ivan Pjodr
Tess:

FILE "RLD-STAR.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00

De ha daemont használsz, akkor be tudsz rakni csak bin-t is, ha az All files-t választod a megnyitásnál.

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

repro
letõtöttem, de valami gebasz van, nem mountol bé..
egy cue filet bemásolnátok ide. plz.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Ivan Pjodr
Eljutottam addig, hogy már fregattot, meg rombolót is rám mernek bízni 😊
Kegyetlen csaták vannak, egyik küldetésben leamortizálták a fél flottámat, de másnap jött erõsítés, és visszavágtunk! 😊

Egyébként a teljes játék iso-ja is csak 360 mega...

Lacc
Érdekes lehet.
Várjuk a tesz eredményeit!

Ivan Pjodr
Én még csak a demot néztem, ami a honlapról leszedhetõ (70Mb kb), de holnapra meglesz a teljes is, és többet tudok mondani.

Ivan Pjodr
Nem olyan rég (na jó másfél hónapja) jelent meg ez az ûrhajó szimulátor/stratégiai játék, gondoltam hátha valakit érdekel majd rajtam kívül.
Lehet benne vadásszal, csatahajókkal és vadászhordozó ûrhajóval is nyomulni. A hadjáratban egyre nagyobb ranggal egyre nagyobb hajókat irányíthatsz, késõbb az egész flottát irányíthatod, akár egy stratégiai játékban.
Nem egy csúcskategóriás game, de aki szereti ezt a stílust, el tud vele lenni.

Több infot a Starshatter honlap-on találhattok.

← ElőzőOldal 4 / 4