Starshatter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
War. War never changes.
Multiplayer van, még nem próbáltam, de abban is teljesen úgy van ahogy a hadjáratban(valaki vadászpilóta, valaki rombolókapitány, stb).
Egyébként meg dinamikus hadjárat van benne, tehát elméletileg nem mindig ugyanaz történik. Ahogy észrevettem tényleg nem...
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
War. War never changes.
FILE "RLD-STAR.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
De ha daemont használsz, akkor be tudsz rakni csak bin-t is, ha az All files-t választod a megnyitásnál.
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
egy cue filet bemásolnátok ide. plz.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Kegyetlen csaták vannak, egyik küldetésben leamortizálták a fél flottámat, de másnap jött erõsítés, és visszavágtunk! 😊
Egyébként a teljes játék iso-ja is csak 360 mega...
Lehet benne vadásszal, csatahajókkal és vadászhordozó ûrhajóval is nyomulni. A hadjáratban egyre nagyobb ranggal egyre nagyobb hajókat irányíthatsz, késõbb az egész flottát irányíthatod, akár egy stratégiai játékban.
Nem egy csúcskategóriás game, de aki szereti ezt a stílust, el tud vele lenni.
Több infot a Starshatter honlap-on találhattok.