Starshatter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Ez a rádiós dolog engem is érdekelne... Viszont amikor az említett "másik fele" elhullik már 10 alatt vannak a kellõ hajók! :S Hehe! :)
Nem tudjátok hogyan lehet rádiózásnál a 10-es fölötti számokat elérni?
Így a második hadjáratnál elég sok hajó van egyszerre, és amik hozzám tartoznának mindig 10 fölötti számot kapnak a rádió résznél :S
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Szerintem mindenképp próbálj meg összehangolt támadásokat indítani. A navigációs képernyõn a többi hajónak is tudsz iránypontokat kiadni, és így bekerítheted az ellenség hajóját, utánna már csak arra kell figyelni, hogy ne te érj elõször a torpedói hatótávolságába :) A gépi szövetségesek néha nagyon jól bírják, ha õket kezdi el lõni az ellenség, közben meg akár maximális hatótávolságról is betalálnak a te torpedóid. Nekem ez bejött többé-kevésbé, ti hogyan harcoltok nagy hajókkal?
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
" teljesen leveszed a gázt és az emcon-t... " - és tényleg, hisz olvastam a manualban is, csak valahogy elmerült az agyamban ilyen késõn már... :))
mondjuk nekem valamiért a kampányban elsõ leszállás után kilép a játék mentés nélkül:( úgyhogy nem tudom élvezni õket.
Rakétákat elkerülni úgy lehet, hogy kicsapod a decoy-t aztán irányt váltassz majd teljesen leveszed a gázt és az emcon-t.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
To Ivan: Jaja, a 14. -ik nap végén végre véget ért! :) Most ültem át Frigate -ba és tényleg jónak tûnik, bár még rá kell jönnöm 1-2 dologra... Az elsõ missionban egy Cruiser 2, azaz kettõ darab rakétával/torpedóval elporlasztott, pedig bõszen manõvereztem és lõttem a decoy -t kifelé! :) Hát igen nemhiába van két hajóosztállyal fölöttem. :D
még nem töltöttem le, megéri vele foglalkozni ? mennyire jó ?
Egyre rájöttem, hiába vezethetsz már rombolót, mindenképp magaddal kell hívni az AI vezette hajókat is, mert egyedül hamar szétkapnak :)
Egyébként jól emlékszem, hogy a régebbi részben nem lehetett a fregattokat is irányítani? Itt végre lehet, és elég jók.
Itt ezt írja:
To get started on a mod now, download the Starshatter archive manager and the Magic modeling tool from the DOWNLOADS PAGE of the official website. Then create the following directories in the game install directory:
Mods
Mods\Missions
Mods\Ships
Mods\Weapons (optional)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Régebben próbáltam én is saját hajókat beraknia játékba, de sajna új fegyvert nem sikerült sehogy sem :( Hátha ebben az új részben jobban megy, meg lesz is idõm egyszer...
Hallottam modokról, meg hogy azok a Starshattercentral.com-on vannak de sehol nem találom ezt az oldalt. esetleg valami alternate link ezen modokhoz? Hisz pl a B5 mod igencsak felkeltette az érdeklõésemet.
De a lényeg, hogy akkor nyomassuk a játékot, és ha valaki rájön valami turpisságra, akkor nosza írja be ide :)
Én eddig az Opertation Highland vége felé járok, de nem akar vége lenni. Valahogy mintha a légköri harcok irányíthatóbbak lennének, mint a régiben. Egyébként semmi változást nem vettem még észre a játékmenteben.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az #54 - #56 hozzászólásban vannak hasznos linkek modoláshoz, és ha van msn-ed, icq-d, azon is szívesen megosztom csekélyke tapasztalatomat.
Tudok küldeni pár hasznos példát, a készítõk valahogy nem halmoztak el velük...
Örülök hogy tetszik a modolhatóság, és remélem, hogy meg akarsz ismerkedni vele, mert új fegyvert az istennek se tudok belerakni :))
Ha elkezdenéd szívesen a modolást, segíthetek valamennyit.
Segítsetek lécci!!!
[email protected]
Az errlog.txt-ben azt írja a fegyverekre, hogy nem tudja elemezni a .def-fájlt. Hogy mit jelent, nem tudom. Szintaktikai hiba nem igazán lehet, mert 1000szer átnéztem.
Nézegetem a mod fórumokat, hogy nem volt-e másnak is ilyen probélmája, de még semmi.
Inkább csinálgatok ûrhajókat. Ma lett kész ez elsõ, amit teljesen én csináltam a rajzolástól kezdve. De még nem tökéletes, mert a haladási iránya a hajó oldala felé van:)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
De fegyverhez nem kell feltétlenül rajzolni. Én egy lassabban haladó, nagyobb lövedékû energia fegyvert próbáltam, ahhoz csak egy sprite kell.
Próbálj már meg majd saját fegyvert csinálni, én tegnap egész nap próbáltam, de nem akart mûködni.(Töltöttem a netrõl egy hajót, amihez volt saját fegyver, az sem ment)
Fogalmam sincs miért nem :(
Én is csinálom már a hajóimat, meg bátyám is rajzolgat. Hû de jó lesz textúrázni, elõre örülök.
Van Msn-ed, vagy icq-d. Jobb lenne ott megbeszélni.
Ha nincs ellenség a közelben, akkor a nav képernyõn(n gomb)válaszd ki a hajód, majd jobb gomb>add navpoint. Ha minden igaz, akkor auto módban egy pillanat alatt odavisz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Braveheart: a dokkolásnál néha elfelejt átváltani ILS módba a gép, szóval a célzó meletti görbén van egy kis felirat a bal-alsó sarokban, azt nyomkodva átválthatsz ILS-re és akkor menni fog. A kötelék reagálása a parancsokra tényleg elég gázos lett.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A fregattról: ez a hajótípus kifejezetten vadászok ellen jó, tehát ne nagyon menj közel, 4*4 40-50km-rõl kilõtt ASM-tõl simán megsemmisül. De ha nem, akkor a következõ küldetésben ugyanolyan sérült lesz, és csak be kell fejezni a munkát. Sztem semmi károd nem lesz belõle, ha 2 szeri nekifutásra lõsz ki egy nagy hajót.
Egyébként egyetértek veled. Közel sem tökéletes a játék, de nem is nagy fejlesztõcég csinálta, és én a hibák ellenére is el tudok játszogatni vele. A könnyû modolhatóságáról nem is beszélve, persze nem mindenkinek ez számít.
Egy a lényeg, ne add fel, játsz végig egy-két hadjáratot, hogy legyen rombolód-cirkálód, hátha megtetszik a játék. Ha nem, nem.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Grafika: hát igen sztem ez az egyik leggyengébb pontja
Hang: kár hogy a rádiózást csak olvasni lehet és kevés a zene
Játékmenet: sztem egyre több bugba botlok bele, pl hiába kérek néha leszállási engedéjt ar archonra, hiába ad nem tudok leszállni. Sérüléskor néha elmegy 1-2 dolog ,bár lehet hogy ez nem bug. A másik meg hogy gyakran nem tudok használni 1-2 funkciót, és nagyon hülye az ai. Pl. épp nemrég hazaküldtem a kötelékem ,de észrevettem hogy egy ellenséges romboló elkezd követni. Mondom nekik támadják meg, mondják hohy oké megyünk, de azért is csak elmentek dokkolnia több száz km-re lévõ carrierbe és ki se jöttek...
meg amikor a missiont akarok elfogani van hogy 3-4 ugyanaz. Pl. most van egy ilyen hogy destroy UDEL ami egy romboló. Legalább 3-4 ilyen van. Egyet elfogadok, megyünk támadni de az cak engem lõ, a társaimat le se szarja. Ráadásul amikor az élete 20% alá esik, a társaim abbahagyják a támadást, mintha én adhatnám a kegyelemdöfést. Mondom támadják tovább, ok de le se szarnak,mert ot mennek mellette az meg nem lövi õket... megyek támadni és oylan messzirõl elkezd lõni rakétákkal hogy lehetetlenség akár 10 km-re is megközelíteni...
Szal elég lesújtó a véleényem, nekem eddig nagyon nem jött be a game... sztem ki kéne adni hozzá egy legalább 100-200 mb-s patchet, mert ez így szinte játszhatatlan.
War. War never changes.
Most fegyvert próbálok csinálni, de nem akar összejönni.
Ha valaki tényleg akar modolni, akkor keressen bátran icq-n, vagy msn-en([email protected]).