448
Egy újabb anime
  • Adam5
    Valószinüleg codec probléma. Ezt szeddle.
  • Cyca
    leszedtem az ftp-ről a mozi filmet, ami megy is..csak nincs hozzá hang. Bs playerrel próbáltam, azt utánna azokaal amik ott vannak az ftp-n de nincs hang. Mondjatok már vmilyen lejáccót amivel rendesen megtom nézni!
    Kösssz Pusssz
  • Adam5
    privi ment
  • erdomester
    Nekem is el tudnád küldeni azt az ftp-oldalt? rengeteg rossz torrenttel találkozom, igy ez jó megoldás lenne.
  • Sefike
    sziasztok
    nemtud valaki olyan oldalt ahol magyarul szinkronizálva vannak fent a részek????
    köszi elöre is
    bye
  • Cyca
    köszike az infókat:)
  • Unknow
    Mittom én..de van..legalábbis ezt írta a kereső... Amúgy tévedtem PS2re két InuYasha játék van. Az egyik már megjelent és C-RPG stílusú , a másik egy verekedős ami nem sokára megjelenik.
  • Seth
    snes játék hogy a túróba lenne? 2000-es sorozat az inuyasha nem????
  • Unknow
    Tudtommal PS2re jelent meg japánba. Java játék és régi SNES játék is van belőle. A PS2 változat pedig nagyon nehezen és nagyon sok pénzért megszerezhető. Már ha megjelent már...
  • Cyca
    Tud vki vmit arról h van inuyasha játék? Mert anyukám egyik kollegájának megvan. Ha valaki tudja h honnan lehet leszedni az dobjon egy privit!
    Pussz
  • Adam5
    Privi ment
  • vigyori14
    na nemakarjátok velem megosztani azt az ftp-t?
  • vigyori14
    nekm is elküldhetnéd azt a cimet. nagyon hálás lennék érte.
  • Adam5
    Van egy hely ahol fent van ftp-n az összes rész és 3mozi és max sebességgel tudod szedni. Privát üzenetet küldtem a címmel Cyca.
  • vigyori14
    innen az sg-ről szedd le a Bitcomet nevű progit és azzal megtudod nyitni a torrent fájlokat és kezdheted a letöltést.
    az a baj h ahogy nézegettem a season ok majdnem mind 6 gigások és mire lejön bitcomettel vége lessz a nyáriszünetnek
  • Cyca
    amugy mi az a torentes?:P
    Ehh..ezt már én is megtaláltam. De nekem mp3-m fájlba van és nem tok vele mit kezdeni:(
  • Cyca
    Köszike:) Cuuuuuuuup
  • vigyori14
    hy.
    én tok egy helyet ahol fent van minden rész. csak sajna torentes és elég lassú nekm.
    itt a link: http://www.animeaddicts.pozor.hu/download_bittorrent.php?list.311
  • Cyca
    Hali! Szeretném megszerezni a részeket. Mondjuk szerintem nemvagyok egyedül:) De ha valaki tudja h honnan lehet leszedni az szóljon! Kösszencs!Pussz
  • kabador
    MEgnéztem a mult heti részt, amit leadtak az Rtl-en.tiszta cenzura....Pfujjj..igy kimaradtak belole azok a részek, amik fontosak voltak az adott epizodban.akkor inkább ne adják le reggel 9-kor.
  • FrezeR
    mindegyikből kivágják:( tiszta sza** az egész igy
  • Bakutyin
    Megőrülök...! A mai részből kivágták a lényeget..úgy hogy logikkailag nem is kapcsolódott már hozzá. Én már az A+on belenéztem, ezért voltam erre a részre különösen kiváncsi...és erre kivágják...MEGŐRLÖK!
    |STHOL BUCI|--> Ő TEHET MINDENRŐL
  • Adam5
    Amúgy ezeknek az Inu részeknek a szinkronját 5éve csinálták :O
  • Ysis
    Egy forumon azt olvastam, hogy az RTL Klub is csak az 52. részig adja le a sorozatot. Utána Cardcaptor Sakura lesz müsorra téve. Reméljük a szünetet csak azért tartják, hogy megcsinálhassák a szinkront a többi részhez is.
  • Adam5
    Ezt nemtom ismeri-e vki, de én minden esetre már nagyon várom :), eddig nagyon úgy tünt hogy beszarik a project mert elment a modellerük, de most találtak egy újat és úgy tünik most rákapcsolnak :)
  • Seth
    ennyiszer?? :))
    valaki nagyon trehány :)
  • Dead
    Véletlenül rosz kazit tettek be
  • Tindomiel
    A szinkron viszont még mindig jobb,mint más anime-oknál.
    Kagome rózsaszín bicaja szakrális tárgynak számítható?
    (csak mert a téridő minden szegmensében képes csak úgy felbukkanni...)
  • Goth
    Vasrombolóóóó lélekrablóóó!!!444 :DDD Szerintem sokkal jobb lett volna ha az ilyeneket nem fordítják le.
  • Goth
    Áz, az nagyon szar :D Arra a mesére ki kéne tenni a 18+ -os jelet, de azért mert begolyózok tőle :D
  • Seth
    Szerintetek az nem rossz előjel, hogy van Mary és Kate baromság is az A+ on??? Jézusom azt nemtom hogy került a műsorba...
  • barret
    Slayers sem olyan vészes... Az a baj,hogy sokat ismételnek! Inuyasha Rulez!!!
  • flashX
    nézzé chihirot vazz!
  • Adam5
    upc-vel is lehet fogni az A+ -t?
  • khamwass
    Rohadjon el a mocsok ortt, azóta utálom őket mióta betiltották a kedvenc mesémet. DB rulezö !
  • khamwass
    hmm... A+ -on nézzétek, ott minden nap megy. Amúgy szerintem nagyon jó mint szinte minden anime, kivéve az ilyen "gagyigrimaszos" stílusúak mint a Slayers :D
    Meg Pokémon, broáf!
  • Adam5
    meg pörgette a tányért
  • Adam5
    Ez a majom egész jó pofa olt :D
    Ahogy vakarta a seggét vagy a hátát.
  • _Vegeta_
    Aze, mer vetites elott nem latjak a beteg szulok, akik javasoljak az orttnek a betiltasokat.
  • Adam5
    ha meg belekotnek akko barmok, miért nem vetités elött nézik meg hogy lehet-e? így mégjobban felhúzzák az embert