448
Egy újabb anime
  • Kaker
    Csatok!

Tudna adni valaki olyan oldalt ahonnan le lehet szedni a manga(képregény) részeket? A nyelv teljesen mindegy az a lényeg hogy legyenek fent a 319-es részt követö részek mert onnantól nincs fent a www.manga.hu-n. Egyébként én mindenkinek ajánlom a mangát mert szerintem sokkal jobb mint az anime és néhány helyen a történet is eltér.
  • Kaileena
    Bucser:De a Hellsiong az,nem?!És nekem éppe elég ha levágják valaki kezét avyg fejét az már nem ygereknek való ah mutatják(Mononoke Hime).....
  • Bucser
    Ezek nem képek a Noirból, hanem wallpaperek bár igaz, hogy a Noir nem estimese:)

Bár HA már nem estimese kategóriánál járunk akkor Inkább említsük Berserket ebben a kategóriában vagy BoogiePop Phantomot esetleg. Noir annyira nem söttét inkább csak meglepő:)
  • Kaileena
    nemtom miről van szó...
  • [Jakuza]
    Talaltam egy jo programot, amivel elkeztem kiszedni az angol feliratokat a 90+ feletti reszekbol. (Mint tudni illik az ani-kraze avikba bele van kodolva a felirat, nem ugy mint 90. elotti reszekben)
    Ha esetleg vannak, akik besegitenenek a forditasba, kerem jelezzek.
  • Kaileena
    Inuyash az nem emse hanem animé!és van oylan csatorna ahol8éves aluliakanak nemajénlottt és éjszaka megy!Az rtlklub kivégja a brutállis jeleneteket,ha nem tűnt volna fel...a szinkron szar...nem mese hanem animé!itt van egy "mese" szerinted...pl a NOIR egy animé,szerinted mese?ittvan pár kép döntsd el,hogy mese-e....avgy az Kenschin...szerinted mese?Vagy az utolsó vámpir,Hellsing,mese?Hát ha nemtudod mi a külömbség a mese és az animé között akkor szivesen megmutatom!Van animé gyrekeknek pl Chiiro,Mononoke Hime(talán),One Piece,Fullmoon wo sagashite...s.t.b
    Ha még a szó jelentését sem isemred akkor légyszoves ne beszélj hülyeségeket.Felőlem szent a béke de ki kellett,hogy oktassalak...mert nemértetted az animé szó jelentését...én csak felvilágositottalak,ne haragudj de nemtudtad...
    ittvan pár kép a NOIR-ból:

Kenshin:

kenshin/X Samurai,véletlenül megölte a abrátnőjét...ennyi legyen elég...
    És itt van Blood,The last vampire:

És itt avn a Hellsing:

Nos,ez neked mind mese?Szerintem nem,de ezt döntsd el te...
  • [Jakuza]
    Nem tudja valaki, hogy hol talalhatoak meg az angol feliratok a sorozathoz ?
    Elmeletileg a 90. resztol kellenenek, ugyanis a SuperSubtitlesen fent van odaig a magyar felirat es a forditasahoz kellenenek.
    Eddig a 72. reszeig volt leforditva, de miutan kitettem a 73. resz forditasat Nimrodelf kitette a 90. reszig es az a folottiek nekem nincsenek meg.
    Szoval kellene egy kis segitseg, hogy a 91. resztol tudjam forditani.
  • Seth
    infójában 14 év alatti, valahol akörül lehet.....
    ja és vajon a japánról szóló lexikonhoz kért engedélyt attól az oldaltól, ahonnan bemásolta az egészet?
  • Cyca
    Már nem azért. Az egy dolog h nem vagyok vmi mester rajzoló, attól még szeretem a mesét. Netről letöltöttem magamnak az 57.részig és képzeld...láttam az uccsó részt is. Amugy örülnék ha egy kicsit normálisabban válaszolnál. Én se "beszélek" veled csúnyán és nem hordalak le mindennek pedig lassan már kijárna. Ugyh fejezd be!
  • Morpheus
    /off

Nem tudom mennyi idős vagy, de az írásod alapján nem lehetsz éppen "idős". A stílusod nem éppen kultúrált. Nem lehet normálisan a másikhoz szólni? Vagy azért mert te tudsz rajzolni, és kivülről fújod az utolsó részt, akkor te vagy a Király? Szerintem te sem így gondolod.

/on

Bocsánat az offért.
  • Kaileena
    nem izgatsz nem is tudod mi az Inuyasha láttál pár részt és menőnek hiszed magad....majd ha profi módon rajzolod,fújod a filmet s az utolsó részt meg hasonlóka kkor pofázz nekem!
  • Cyca
    Már nem azért, de nem kiabáltam veled. Van különség szerintem..ha kiabálok akkor nagy betűket használok és rengeteg írásjelet. Na mind1.
  • Kaileena
    www.gportal.hu/portal/inuyashafan ez az oldalam
  • Kaileena
    Szerintem nem.Még a németek is mégcsak most vették meg a következő sorozatot.De az utolsó két rész a 166-167.rész,azt minden Inyuasha és Kaogmerajongónak ajánlom:)
    nekem mi9nd1,hogy van-e mert leszedem a netről vagy megnézem a németeknél..ezt a sorozatot csomószor láttam....és az RTLklub vágja a brutállis jeleneteket...akkor a vasárnapi egész rész amdjnem ki elsz vágva?:D
    Nem árulom el mirét:D
    Te Kagome képű nemtom ki avgy de velem ne kijabálj!és Kagome-sama a amásik becenevem a többség igy hiv cska én egy fórum miatt regisztráltam be és ott a havroknak Kaileena vagyok emrt nemismerik az Inyuashát
  • Cyca
    Kaileena! Hát örülj annak h legalább van. Nem hiszem h olyan sok ember tud olyat szerezni.

Amugy ki tud arról vmit h az rtl mostmeddig játsza? Mert ha minden igaz az első évadot adják le de annak meg most 7végén lesz vége! Ugye folytatják???
  • [Jakuza]
    Itt megtalalod a szinkronokat.
    http://www.gportal.hu/portal/inukagokiki/

Megneztem es mukodik az OGMes angol verziokkal, csak osszekell fuzni oket.
    Bar nem egyszeru mert eloszor a OGMdemuxer -el eloszor szet kell szedni az angol verziot es utana kell osszefuzni a magyar hangal a videot pl virtualdubbal.
  • Kaileena
    nemlátom a képet és ha Kiykos akkro nem is akarom
  • cicai
  • Kaileena
    A nővérem volt németvűben és egy Inyuasha manga 5EU ami elég sok...vett nekem 3-at...abból kettő Kikyos miküzben tudja,hogy utállom azt a k*rvát!!!!
  • Adam5
    Megérni megérné csak nincs miből, mert a havi zsebpénz másra megy el sajna még egy ideik (mondjuk úgy hogy olyasmibe mentem bele ami miatt pénzügyileg szopok még egy darabig)

• Waterhorse
    Azért annyira nem leszünk elkényeztetve, azt írták hogy szeptember-október körül jön, ha lesz belőle vmi, és talán jövőre lesz folytatása ha van rá elég érdeklődő. Ha erről van szó akkor sztem neked is megérné azt a kb. 1000 ft-ot, többet csak nem kérnek majd érte.
  • Adam5
    Ehh, elbaszta, szal Ear-Tweak.
  • Adam5
    és = én

meg aztan ott van a jó öreg Ear-Tweak minden héten olvasom amikor felrakják az újat ^_^
  • Adam5
    Jah én is hallottam róla, ház bízzunk benne :) , bár sajna és valszeg nem fogom tudni venni őket :/
  • Waterhorse
    Azt olvastam meg jelenik magyarul könyv formátumú mangában, csak úgy legyen
  • Kaileena
    Te idióta!A filmek csak japánul jelentek meg!Amerikábna meg a fölirattal lehet csak angollal!TANULJ NYELVEKET!!!
    Nekem emgvannak és még egyéb más is,innen letöltheted:
    Elsó film(The Love that Transcend time):
    ftp://usteam.uw.hu
    Negyedik(Fire on the Mystic Island):
    http://anime-bt.com/torrents/[Anime-BT]_Inuyasha_Move_4_-_Fire_On_Mystic_Island.torrent

Amúgy a második a legjobb...és ha beszerzed az MP3 eDonkey Search progit azzal a részektől kezdve mindent letölthetsz...
    És honnan a szarból szedted má' bocsánat,hogy van magyarul a film?Láttad te egy moziajánlóban is avgy egy mozi falán?Ha uyge,hogy nem!!!!!!!
  • goodpeti
    Sziasztok!

Filmeket és Játékokat szeretnék letölteni, megszerezni az InuYasha-ból, de eddig nem igazán sikerült. Ha valaki tud .torrent letöltést, vagy bármi más módot, hogy hozzá tudjak jutni ezekhez, kérem írjon. Nem fontos, hogy ingyenes legyen. A filmek jó lenne, ha magyarok lennének, de lagalább magyar feliratosak. Előre is köszönöm a segítségeteket.

Sziasztok!
  • Kaileena
    Szerintem az egész rosz lesz....:(
    Bármelyik nap megjöhet az Inyuasha movie4!!!!nekem!!!De már tom mi van benneXD
  • vigyori14
    üdv.
    nekm vannak usteames részeim 72.-ig
    az 57. résztől olyan h nics hang de 57 alatti rsézeknél rendesen volt hang.
    nemtudjátok mért van ez? mer bsplayerben nemvolt, de mediaplayerben meg van hang csak ott nemtom megniytni a feliratot mellé.
    most mit csináljak vele?
  • Kaileena
    Ő nem szellem hanem démon.Féldémon mert az apja kuytadémon volt:Inutaisho és az anyja ember.Szóval a magyarok rosszul forditották....ő FÉLDÉMON.És ha emlékeztek arra a részre ahol a kislány féltékeny volt az öccsére és meghalt,nos akkor ő SZELLEM volt...
  • Prof William
    Inu a FÉLSZELLEM!

Miért szellem? Félnek hogy a szegény magyar gyerkek sátánistává válnak a megnézésétől?
  • Kaileena
    A magyar forditás szar...hogy őszinte legyek de legalább van min nevetniXDDDD
  • Kaileena
    itt a honlapom www.gportal.hu/portal/inuyashafan
  • Kaileena
    Hello!Én 6éves korom óta rajzolok animét és már Profi3 szinten avgyok.Az inuyasha a kedvencem,ÉS NEM ÁRULOM EL MI ELSZ A VÉGE!:DDDD
  • Cyca
    én türelmetlen vagyok kivárni..netről leszedtem részeket h nézhessem...ugyh tudom már mi lesz az 57.részig:)
  • cicai
    ja jo de csak vasárnapnként szoktam nézni
  • Cyca
    Hát hallod...leszedtem vmit a gépről és már lejáccani se akarja...nem csak a mozi filmet hanem a kis részeket se:(
  • Adam5
    akko passz
  • Cyca
    Háthh....még mindig ott tartok h nincs hang:( Mér csinálja velem ezta gép???
  • Cyca
    Köszike a segítséget:)