491
Szal...
-
winnie #51 ezt kapjátok ki, a feliratos fórumról.
[i]"BASSZÁTOK MEG! AZ ÉV MEGLEPETÉSE!!!!!
Tegnap a húgomék kihozták a tékából a 9 Áldozat című filmet. Mondom mi a fasz ez... 1-2 híresebb színész, Jürgen Prochnow, a buxa akit kinyalnak a Ken Parkban, stb... Átlagos tinidrámának indul, ám elsőre feltűnik az ultramocskos nyelvezet és a különösen kegyetlen erőszak. A film egyébként kísértetiesen hasonlít az Elefántra, ez is a Columbine tragédiát dolgozza föl, de szerintem annál sokkal realisztikusabban - ez nem művészfilm. Kurva jól bemutatja a kiközösített, lassan megőrülő srácok elboruló elméjét, a mészárlások pedig egyszerűen bestiálisan durvák. A színészek kibaszott zseniálisan játszanaka, a végén a stáblista előtt pedig kapunk egy kis ismertető jópár évre visszamenőleg az amerikai iskolai mészárlások történetéről. Egyszóval 9 pontot a 10ből lazán kap!
De a lényeg! A rendező!!!! Tudjátok ki? UWE BOLL! Igen, az a szánalmas köcsög, régen jó filmeket gyártott! Tragédia!
Eredeti címe: Heart of America, http://www.imdb.com/title/tt0279037/"[/i} -
#50 1etertek, mert japok nem annyira hulyek
-
#49 a Pc Guru-ban:
"Uwe Boll(az Alone in the Dark eredeti forgatókönyvírójának):
Nálatok Edward nem titokzatos alak, hanem egy mindennapi figura. Neki ezzel szemben misztikusnak kell lennie, mint a Pengének (na már itt el van baszva a dolog).Szuperképességekre és különleges fegyverekre van szüksége, és nem nyavajás háttértörténetre (pff).Legyen még több gyilkosság és szörny, vagy Edward utazzon el egy szigetre, hogy ott oldjon meg egy ügyet - nem értem, hogy a forgatókönyvírás ilyen alapszabájait miként lehet mellőzni...!"
"Blair Ericson(az Alone in the Dark eredeti forgatókönyvírója):
Szeretnék elnézést kérni a Földgolyó minden játékosától, amiért segítettük ezt az embert, hogy újabb atombombát zúdítson a közönségre. Védelmünkre csak annyit tudok felhozni, hogy amikor az egész kezdődött, még nem tudtuk, ki is ez a Boll - ám amikor rájöttunk, hogy egy ilyen világraszóló balf***, kiszálltunk a filmből."
(No comment) -
#48 Metal Gear-t Kojima soha nem engedi ki a kezéből, az hálaisten nem jut erre a sorsra :D -
#47 a Dungeon Siege-t is. -
#46 peticio.hu-n kene egy peticiot inditani hogy ne csinaljon tobb filmet.
pletyok szerint a Half Lifeot meg a Metal Gear Solidot is vaszonra akarja vinni -
Prof William #45 Állítsátok meg Bollt! -
#44 mivan??? -
Lord Zombie #43 mien bol-os cikk? úgyláccik lemarattam -
#42 Most ezen akartok veszekedni? Csak kérdeztem a picsába, de úgy látszik nem szabad! -
winnie #41 hogy jön ide a pcguru? az sg-n sokkal hamarabb fent volt a boll-os cikk. -
Lord Zombie #40 mien pcguru miatt?mi? -
Lord Zombie #39 az biztos -
#38 vilagméretűbalfasz -
#37 ez a topic most a pcguru miatt van? Egyebkent tényleg tök béna a tag. -
winnie #36 a 'ze' az a 'the' német akcentussal. -
Lord Zombie #35 itt kb az van amit mondtál..c sak kicsit hosszabban: www.uwebollisantichrist.com -
#34 gozom sincs, vmi nemet nevelo lehet vagy vmi
-
Lord Zombie #33 hhuu...Google keresés közben ezt a mondatot találtam: "Uwe Boll...Hitler's Favorite Director" és ez sajnos igaz -
Lord Zombie #32 mijaza ze?
de amúgy jó -
#31 na ezt ide:
-
Lord Zombie #30 sajnos nem -
#29 van egy fan club honlapja , amin annyi van odab*szva hogy please uwe boll dont make more movies, na az uberlol :D
vki tudja a cimet? -
Lord Zombie #28 ne csak a rayne-el..az összes játékot játszassuk végig vele amiről filmet készítettés minden halálnál lekeverünk neki egy nyakast...ha túléli elmehet...de úgyse fogja
vagy egy másik alternatív módszer..szólunk az ufoknak hogy vigyék el Boll-t és hozzák vissza Elvist -
reanimator #27 Értem ,tehát egy vadhajtás...... -
Lord Zombie #26 hátt..kb olyan mint mengele volt a 2. vh.-ban -
reanimator #25 Ez a csávó tényleg doktor? És ha igen miféle doktor? -
#24 Sztemj csak ültessük le és játszassuk végig vele a Bloodraynet. Minden egyes visszatöltés után kiütjük egy fogát, ha elfogytak a körmei jönnek. -
Lord Zombie #23 hátt..csinálok neked is ha akarod, de boll-nak szántam
vagy felőlem keresztre is feszíthetjük vagy mágján is elégethetjük mint a középkorban a boszorkányokat -
#22 pödörjé nekem is egyet :D -
Lord Zombie #21 hmm...conan+lotr= dungeon siege?
megyek sodrok kötelet -
Lord Zombie #20 már megnéztem az előzeteseket...Boll-nak fogalma sincs arról hogy miaza Blood Rayne... -
Lord Zombie #19 megnéztem a bloodrayne film honlapját...kristinna EGYÁLTALÁN nem hasonlít rayne-re..szerintem
és cask ennyi tudok mondani boll filmjeire...MIÉRT! MIÉÉÉRT!?!!?!? -
#18 Uwe Boll ismét elszabadult:
Far Cry
vigyázzá... -
Gandibá #17 TF: What kind of film do you have in mind for Dungeon Siege? By that I mean are you envisioning a grand sweeping serious fantasy epic along the lines of Lord of the Rings, a more fun swashbuckling Star Wars in a fantasy setting type of movie, or a bloody sword and sorcery film along the lines of Conan the Barbarian?
UB: CONAN or BRAVEHEART meets LORD OF THE RINGS.
Jézusom :D Már a gondolata is borzalmas hogy egy ilyen filmet ő rendezzen :D -
Gandibá #16 A MESTER!!!!!!! :D -
#15 Jajj de okos:
TF: Godzilla
UB: A symbol for the revenge of the nature
:-D -
#14 Azért a Bloodrayne új előzetese nem tűnik rossznak.
Ha másért nem Kristana Loken és Michell Rodriguez bájai miatt megnézhető egyszer, no meg Michael Madsen miatt, ha jól játszható szerepett kapott benne.
Ennek ellenére nagyon úgy tűnt, hogy nem lesz köze a sztorinak a játékhoz, csak karakterűgyileg, úgy viszont elég hitelesen, mert se szörnyek, se németek. Nekem valami középkori kalandfilmnek tűnik, egy-két vámpírral megszínezve. Annak viszont lehet, hogy jó lesz a snitteket elnézve. Plusz sehol egy CGI animáció, vagy csak nagyon elrejtve, ez újabb jó pont. Lehet, hogy csak elfogultság, mert nagyon szerettem a játékot, de még merem remélni a legjobbakat. -
#13 Well... az Alone in the Dark iszonyú kritikákat kapott lásd.
- Filefront http://news.filefront.com/Alone-In-The-Dark-Not-Doing-Well/;17295;/topic.html
- avagy szerény oldalamon http://www.jab-en.net -
#12 interjú_a_mesterrel