491
Szal...
-
Hoz_Hun #91 Tele lesz remek ötlettel (vagy remake ötlettel ?!?)... . -
Hoz_Hun #90 BloodRayne egyik kedvenc játékom Brahühühühü . -
#89 " És van még Michael Pare, aki egy fegyvercsempész"
Fegyvercsempész az 1700-as években? Gratulálok. :DDDD -
MagyaR #88 Nah nagy nehezen lejött.
Hát csak gratulálni tok bollnak a mestermunkájáért. Akkor estem le főleg a székről, amikor elkezdtek jönni azok a nagyon gagyin megcsináltak zombiszerűségek és a főhapi lőtte őket, akkor be-be vágtak a jatekból egy-egy részt :DDD.
Persze 5 percnél tovább nem bírtam nézni. Még a Power Ranger is simán alázza! -
MagyaR #87 Elkezdtem leszedni a house of the deadet.
Monnyuk az olyan furcsa, hogy csak 400 mega vagy 500?
És xvid minőség ami 1,5 gb van minimum általában.
És még magyar felirat is van hozzá :D. Ki volt az az őrült aki csinált hozzá? -
MagyaR #86 Esetleg vhonnan nem lehet letölteni egy Uwe Boll Filmet?
Pl. a House of deadre kíváncsi lennék .
Ha már a legsza*abb filmek listáján nemtom hányadik, had röhögjek rajta egy jót :). -
#85 Ez az ember esetleg Ed Wood-ot akarja letaszítani a "trónjáról". -
#84 Jóval érdekesebbnek találta az 1700-as éveket egy vámpíros sztorihoz?:)) Mintha ez már meglett volna a vámpíros filmek 90%-ában. Kontra a nácis ötletet elvetette, holott ezelőtt talán még sohasem láthattunk II. vh korában játszódó vápíros sztorit, és kismillió dolgot ki tudtak volna hozni belőle, de nem baj.
Mindezek mellett a bullett time már kicsit lejárt és unalmas megoldás. Nagyon penge a csávó! -
#83 Hát kíváncsi leszek a 2. részre, azok után, hogy az első is már a bemutató előtt megbukott, és max csak DVD-n fog kijönni, legjobb tudomásom szerint. -
#82 Hát érdekes dolgok derülnek ki.Azt miért nem kérdezi meg az interjús hogy "mi a véleményed arról hogy a játékrajongók téged tartanak a ...-nak"? -
#81 Villáminterjú: Uwe Boll - Bloodrayne
(forrás: IGN)
Végre befejeződött a Bloodrayne forgatása. Hogy ment a munka?
„Ez egy nagyon érdekes mozi, mivel most igazából egy lovagos filmmel van dolgunk, amihez a Bloodrayne szolgáltatja az alapsztorit. Tele van király akciókkal, amelyek nem megszokottak egy ilyen típusú filmben. Van egy regimentnyi nagy színészünk. Itt van Michael Madsen, Matt Davis, Michelle Rodriguez. Ők játsszák a három vámpírellenes harcost. Na és persze itt van még Kristanna Loken, Bloodryne szerepében, valamint Ben Kingsley, aki pedig a sötét oldalt gyarapítja. Vannak velejéig romlott vámpírjaink és van Meatloaf is. Van egy nagyszerű jelenete rengeteg prostituálttal. És van még Michael Pare, aki egy fegyvercsempész. Ne feledkezzünk meg Udo Kier mesterről, és Geraldine Chaplinről.”
Nem semmi!
„Ez hihetetlen! Ráadásul az első verzió játékideje három óra. Szerintem ezt olyan kettőre fogjuk lecsökkenteni a munka végeztével, de még így is ez lesz a leghosszabb film, amit valaha csináltam.”
Hogy sikerült ennyi nagy színészt összetoborozni? Vannak köztük olyanok, akik szeretik az eredeti játékot?
„Kristanna Loken volt az első. Elolvasta a forgatókönyvet, amit Guinevere Turner írt és tetszett neki. Szerintem jó dolog, hogy egy nő dobta össze a szkriptet, mert így kellően erotikus, de mégis erőszakos. Akárcsak egy nő! Ha-ha! Bloodrayne egyszerűen véres, mocskos és szexi. Éppen ezért egy korhatáros filmre számíthatnak a nézők. Michelle Rodriguez. Vele szerencsénk volt, mivel már kezdett megcsömörleni az eddigi szerepeitől. Utálta, hogy állandóan ő volt a kemény, tökös lány. Persze, itt is öli a vámpírokat rendesen, de sokkal több minden van a háttérben. A karaktere sokkal kidolgozottabb, mint a régebbi alkotásaiban. Mivel még soha nem játszott ilyen filmben, nagyon élvezte, hogy ezúttal egy igazi nőt alakíthat. Meatloaf, Geraldine Chaplin és Udo Kier csak kisebb szerepeket kaptak, a jeleneteik sem hosszúak, talán olyan négy-öt perc, de tényleg intenzív az az öt perc. Nagyon jó kis jelenetek ezek, én meg rettenetesen élveztem, hogy velük dolgozhattam. Minden egyes kis részletnek nagy jelentősége lesz a film befejezésénél.”
Sok szex van a filmben?
„Igen, rengeteg a meztelenkedés és szexjelenet. Bár szerintem nem lesz olyan nagy problémánk a korhatár megállapításnál.”
Mennyire ismerted a játékot mielőtt elkezdődött a forgatás? Rajongónak mondod magad?
„Abszolút! Nagyon szeretem a játékot, mivel a karakterek nagyszerűek. Egyikük sem olyan, mint Lara Croft, akinél ráadásul soha nem látod a lényeget (a melleket – RB.) . Croft soha nem tenne semmi rosszat. Bloodrayne, neki ölni kell időről időre, vérre van szüksége. Félig ember, félig vámpír. Van ebben valami, amitől egyszerre jó és rossz emberként is kezelhetjük.
Ez a film a videojáték első részének az előzményeit mutatja be?
„Sokat gondolkodtunk, hogy mit is szeretnénk megmutatni. Semmiképp nem akartam a náci korba helyezni a történetet. Jóval érdekesebbnek találtam, hogy hol is kezdődött Bloodrayne igazi története, hogy hogyan lett az, ami. Örülök, hogy az 1700-as éveknél maradtunk, mivel ha lesz még folytatás, tudunk ugrálni az időben. Mondjuk mindig 100 évet szaladunk előre, míg végül eljutunk a nácikhoz.”
Úgy érzed, tényleg szeretnéd folytatni?
„Igen, nagyon szeretném. Öröm volt ezekkel a színészekkel együtt dolgozni. És igen, szeretnék egy második részt. Teljesen nyitott vagyok rá.”
A játékban rengeteg a bullet time-effekt, lassítás. Ezeket te is alkalmaztad?
„Szerintem ezt már mindenhol használták és használják a mai napig, kezd unalmassá válni. Nem akarom többet használni. Vannak más, ötletes megoldásaink.
-
#80 Gondoljatok bele,valakinek ajánljátok kedvenc játékotokat pl:Postal 2 és erre:ja ebből készült az a szar film,kösz de nem kell.... -
#79 Minden szépemlékű játékot tönkre akar tenni?!?! -
"Ami jó pár hónapja még cáfolat volt, mostanra szörnyű valósággá vált: Uwe Boll megegyezett a Postal sorozatot jegyző Running with Scissors fejlesztő stúdióval hogy ő öregbítheti a játék hírhedt mivoltát a filmvásznakon keresztül. Aki nem ismerné a celluoid gyilkos filmrendezőt: Neki "köszönhetjük" a fájdalmasan borzalmas House of the Dead és Alone in the Dark feldolgozásokat, jelenleg pedig a Dungeon Siege és a Far Cry totális tönkretételén munkálkodik. A film forgatása valamikor 2006-ban kezdődik el és 2007-ben kerülne a mozikban, azonban ha hevesen imádkozunk talán addigra valaki lecsukja egy zárt pincébe ezt az őrültet."
Info : gamestar
-
#77 -
#76 -
#75 Nooooooooooooo!
Mi lesz így a világgal, ha a doktorúr nem tud több filmet rendezni??? Eljön a világvége, apokalipszis -
#74 Aha... nem ma van aprilis eleje?
Uwe "Der Zerstörer" Boll filmes szennygyártó, és számtalan potenciálisan jó videójátékadaptációt meggyalázó sötét terror korszakának mindenkorra vége szakadhat; és a világ egyhangúan üvölti, hogy "IGEEEEEEN, SZABADSÁG!!!". Mint azt korábban már irtuk, Boll effektiven csak a német befektetőinek köszönhette a filmjeihez szükséges pénzmag felhajtását. Bizonyára felmerül a kérdés az akár csak a "mester" által egy filmet is megtekintő nézőben, hogy mégis ki finanszirozná ezt az embert hosszútávon? Nos, egy a német adótörvényben megfogalmazott apró kiskapu szerint jelentős adóleírásokat kapnak azok az emberek, akik jelentős mennyiségű pénzeket invesztálnak olyan filmekbe, amik végül sikertelennek bizonyulnak - amire szerencséjükre Uwe Boll 100%-os garancia volt. Lehet hogy a németek belátták a hibájukat, és nem akarják, hogy egy újabb évszázadnyi kárt kelljen jóvátenniük az emberek fejében, de 2006-tól ez a törvény módosul. Ezzel megszűnik ez a fent említett jogi anomália, és a világ végre talán fellélegezhet.
Mindekinek fizetek egy sort ha ez igaz! -
#73 loál -
#72 Nahát ez is szép film lesz ez már borítékolható.
Mondjuk a cikkíró utánajárhatott volna a rendező úr múltjának,nemcsak 4 filmet rendezett
BloodRayne (2005)
Alone in the Dark (2005)
House of the Dead (2003)
Blackwoods (2002)
Sanctimony (2000)
Erste Semester, Das (1997)
Barschel - Mord in Genf? (1993)
Amoklauf (1992)
German Fried Movie (1991)
forrás IMDB -
#71 http://www.sg.hu/cikkek/40330 -
#70 http://www.playware.hu/index.php?page=hir&id=4281 -
#69 Peter Jackson megmenti a Halot!
http://www.bungie.net/News/TopStory.aspx?story=biggorilla&p=4955829 -
#68 Nyugi!
http://www.playware.hu/index.php?page=hir&id=4070 -
#67 -
#66 Uwe Boll rendezi a Dungeon Siege-t 60 millio dolcsiból! -
Prof William #65 Ha egy csipet eszük van nem Boll-nak hanem Peter Jacksonnak adják a filmet. -
#64 Hátigen,és csak zárójelben jegyzem meg, hogy valami gyűrűk ura trilógia, meg az új king kong is az ő nevéhez fűződik :D -
#63 Peter Jackson valamivel jobb. Ő már a Hullajóval is letett valamit az asztalra. -
#62 közben erre a híresztelésre, jött valami válasz, állítólagos Bungie tagtól, hogy Boll csak egy a lehetséges rendezők közül, van ott még Peter Jackson is :D -
#61 Neeeeeeeeeee,csak a Halo-t neeeeeee!!!!!!!! -
#60 ja azt elfelejtettem odaírni a végére, hogy: ajjaj :D -
#59 Szemfüles olvasók felfedezték, hogy az IMDB-n Uwe Boll neve alatt, mint rendező, található a HALO film. Elképzelhető, hogy csak a sóderbányából kipráolgó gázok játszanak az idegeinkkel és csak tévedésből került a remek filmjeiről egyáltalán nem nevezetes Uwe Boll égisze alá a film.
Több eset lehetséges. Az első, hogy tévedés történt, a második, hogy marketing húzásról van szó, a harmadik, hogy a Microsoft nem olvasta el az apróbetűs részt és végül, hogy a Microsoft megbízik Uwe Boll teljesítményében. Az apró betűk szóba sem jöhetnek egy ekkora cégnél, továbbá neves ügynökség (CAA) és szakember (Peter Schlessel) vezette őket a Hollywood-i rengetegben. Végezetül az összeesküvés elméletek kedvelőinek: a filmstúdiók védekeznek az egyre nagyobb játékiparral szemben...
forr.: hardwired.hu
-
reanimator #58 Ő korunk Ed Woodja ! -
#57 Volt ennek az Uwe Boll-nak nyereséges filmje? Mert ha nem ,akkor nem értem miért ölnek bele pénzt ha egyszerűen tök béna a faszi! -
#56 Lehet,hogy az igazi Uwe Boll-t tényleg elrabolták az UFO-k és aki most van az valami másolat és überlama -
Lord Zombie #55 upsz..ezajó link Petiton -
Lord Zombie #54 http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?RRH53888&1
Uwe Boll-t megállító petíció.Írja alá mindenki -
Lord Zombie #53 veled vagyunk Blair Ericson!!!!!
winni...lehet ez az 1 film az anyja segítségével készült :P -
Prof William #52 Téyeg ezt írta a forgatókönyvíró? MÖHÖHÖHÖHÖHHÖHÖHHÖ!