Online-HUN-Strategia:Republik
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt már én is felvetettem a játékvezetõnek. Ha valaki tud olyan fórumot ahol hasonló adottságokkal lehet játszani, szóljon és valószínûleg áttérhetünk oda. Amúgy már keresett ilyen fórumot, de nem talált...ezért van most itt a játék. Nekem sem jó, de ez van. Ha van jobb, válthatunk.
A titkos tárgyalásokról is beszéltünk már, remélem erre is mihamarabb lesz megoldás. Reménykedjünk.
A titkos tárgyalásokról is beszéltünk már, remélem erre is mihamarabb lesz megoldás. Reménykedjünk.
www.republiknet.hu
Igen... Rettentõ lassú... Most épp egyáltalán nem jön be az oldal...
Biztosan van magyar fórum is, nem?
Madar
Biztosan van magyar fórum is, nem?
Madar
és nem lehetne vmilyen gyorsabb szerverre átülteni a fórumot? mert ez nekem (és gondolom másoknak is) döglassú..
és mi van ha vki titkos tárgyalásokat akar? a topicot mindenki látja, viszont a PM-et meg a játék-vezeto nem
Üdv!
Mostani állás szerint a foglalt országok:
Spanyolország
Csehország
Anglia
Líbia
Svédország
Kína
Fidzsi-szigetek
Izland
madar
Franciaország
Costa Rica
Dél-Afrikai Köztársaság
Magyarország
Németország
USA
Hollandia
Ciprus
Jamaika
Van még úgy 250 szabad ország.
Gyertek csak akinek kedve van.
Cormac
Mostani állás szerint a foglalt országok:
Spanyolország
Csehország
Anglia
Líbia
Svédország
Kína
Fidzsi-szigetek
Izland
madar
Franciaország
Costa Rica
Dél-Afrikai Köztársaság
Magyarország
Németország
USA
Hollandia
Ciprus
Jamaika
Van még úgy 250 szabad ország.
Gyertek csak akinek kedve van.
Cormac
www.republiknet.hu
Szia! Üdv körünkben!
Igen, háborúzni is lehet, de aki csak úgy lerohan egy másik országot, annak a nemzetközi következményekkel is számolnia kell (többi játékos+NJK-k). Még képlékeny kicsit a dolog, ugyanis páran szeretnék hogy a részletes hadi taktikát külön kelljen jelölni (pl megnevezni hegyet+várost térképrõl) és így jobban kidomborodik a háború része...errõl most csak ennyit, részletesebben késõbb. Szóval van-lesz háború, de nem biztos hogy jó taktika ha valaki csak úgy lerohanja Kubát, mert "lehet" hogy több ellenséggel találja szemben magát. Pl. nézd meg, ha van idõd rá a média/világhírekben Jamaikát. Õ megpróbálja/ta radikálisan megváltoztatni az országát, de viselte a következményeit is, ugyan nehézségekbe ütközött. Így lesz a háborúval is. Csak azon múlik, kikkel milyen viszonyt alakítottál ki és ha elfogadják a többiek, a háború sem lesz olyan egyszerû és gyors (csak ha mindent belead a támadó és minden bejön neki). Görögországot meg biztosan meg fogod kapni, hiszen te kérted a legkorábban.
Legkorábban vasárnap leszel "beiktatva".
Igen, háborúzni is lehet, de aki csak úgy lerohan egy másik országot, annak a nemzetközi következményekkel is számolnia kell (többi játékos+NJK-k). Még képlékeny kicsit a dolog, ugyanis páran szeretnék hogy a részletes hadi taktikát külön kelljen jelölni (pl megnevezni hegyet+várost térképrõl) és így jobban kidomborodik a háború része...errõl most csak ennyit, részletesebben késõbb. Szóval van-lesz háború, de nem biztos hogy jó taktika ha valaki csak úgy lerohanja Kubát, mert "lehet" hogy több ellenséggel találja szemben magát. Pl. nézd meg, ha van idõd rá a média/világhírekben Jamaikát. Õ megpróbálja/ta radikálisan megváltoztatni az országát, de viselte a következményeit is, ugyan nehézségekbe ütközött. Így lesz a háborúval is. Csak azon múlik, kikkel milyen viszonyt alakítottál ki és ha elfogadják a többiek, a háború sem lesz olyan egyszerû és gyors (csak ha mindent belead a támadó és minden bejön neki). Görögországot meg biztosan meg fogod kapni, hiszen te kérted a legkorábban.
Legkorábban vasárnap leszel "beiktatva".
www.republiknet.hu
Úgy néz ki (ha ellátogatsz az elsõ pontban írt linkre meglátod)..szóval ami kötött: Jelenleg heti egy alkalommal az országok beadják a büdzséjüket és a terveket, erre a játékvezetõje reagál, azaz kiírja hogy mik történtek az országban + milyen random események történtek. Van egy lap a büdzsére, azt kell kitölteni + bármilyen szándékot jelezhetsz (példák a linken belül). Vannak országok, akik saját újságot is vezetnek, hogy tájékoztassák a többieket...Van ENSZ, Nagykövetség, államközi megállapodások, szövetségek, konferenciák, háborúk, segélyek....korlátlanok a lehetõségek...bármit meg lehet tenni, csak realitása legyen a dolognak. Bõvebben és példákat ott a linken találsz.
www.republiknet.hu
Szia!
Megnéztem az oldalt, de elsõre nem sok minden derül ki...
Sajnos (nekem legalábbis, bérelt vonalon) olyan iszonyatosan lassan jönnek le az oldalak, hogy elment az életkedvem a több infó megszerzésétõl, ezért kérdéseim ide sorolnám, ha nem gáz:
1. Láttam hogy a beállítható opciók egy részét fegyverkezés teszi ki. Mi ennek a jelentõsége? Lesz háború az országok között?
2. Vajon mennyire érvényesülnek a jelenlegi felfogási merevségek az országokra vonatkozóan? Nagyon szívesen alakítanék Kubát, a jó kis diktatúrával, vagy akár anélkül, de arra nincs szükségem hogy a békés játék közepette valaki az arcomba toljon egy "megelõzõ csapást". És ehhez még tömegpusztító fegyverem sem kell legyen mint tudjuk.
Így aztán bekértem inkább Görögországot, azt csak nem gyalulják le így név alapján... Diktatúrát végülis ott is lehet nyomni. De lehet hogy Kuba jobb lenne...
Madár
Megnéztem az oldalt, de elsõre nem sok minden derül ki...
Sajnos (nekem legalábbis, bérelt vonalon) olyan iszonyatosan lassan jönnek le az oldalak, hogy elment az életkedvem a több infó megszerzésétõl, ezért kérdéseim ide sorolnám, ha nem gáz:
1. Láttam hogy a beállítható opciók egy részét fegyverkezés teszi ki. Mi ennek a jelentõsége? Lesz háború az országok között?
2. Vajon mennyire érvényesülnek a jelenlegi felfogási merevségek az országokra vonatkozóan? Nagyon szívesen alakítanék Kubát, a jó kis diktatúrával, vagy akár anélkül, de arra nincs szükségem hogy a békés játék közepette valaki az arcomba toljon egy "megelõzõ csapást". És ehhez még tömegpusztító fegyverem sem kell legyen mint tudjuk.
Így aztán bekértem inkább Görögországot, azt csak nem gyalulják le így név alapján... Diktatúrát végülis ott is lehet nyomni. De lehet hogy Kuba jobb lenne...
Madár
Sõõt akár heti 2 negyedéves forduló is lehet, de ahhoz még több játékos kell....viszont gyarapszunk. :)
Ha valaki mostanság regisztrál és kér országot, az figyeljen oda hogy olyan országot kérjen, amit még nem kért más, mert az elsõ kérõ kapja!
Ha valaki mostanság regisztrál és kér országot, az figyeljen oda hogy olyan országot kérjen, amit még nem kért más, mert az elsõ kérõ kapja!
www.republiknet.hu
És hogy néz ki a játék?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ha többen leszünk megszavazzuk és akkor lesz 1 hét=1/4 év....
www.republiknet.hu
Egész jó ötlet, bár ez az 1hét6fél év kicsit tulzás, lehessen amjd választani kicsit gyorsabb módok között is, mertsokan szeretnek pörgõsebben játsazni az iylen gamékban (pl Hódító meg iylenek).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Jól hangzik.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Sziasztok!
Nemsokára igazán kezdetét veszi egy újfajta online stratégiai játék, errõl nyitottam topikot.
Mi is ez a játék?
Elöször is. Minden játékos a Föld nevû bolygó több mint 260 országának egyikének vezetõjét testesíti meg, azaz mindenki választhat egy szabad országot és azt irányítja.
A játék célja, hogy jól érezzük magunkat, semmi több!
Mindenki azt tehet amit akar az országával, de a következményeit is vállalnia kell.
A játék menete körökre osztott, egyenlõre egy hét=fél évvel a játékban.
Tehát minden vezetõnek egy hete van lépni, eddig adhatja be országa "büdzséjét" és a terveket hogy miket szeretne tenni.
Mivel nincsenek szabályok (nagyjából a realitás megtartásán kívül), MINDENT megtehet az ország vezetõje, ez adja a játék szabadságát.
Ha kérdésetek van, szóljatok nyugodtan. Ezért van ez a fórum ugyanis. :)
Cormac
Akit érdekel a játék, itt megnézheti:
http://www.bbfree.com/republik/index.php
Nemsokára igazán kezdetét veszi egy újfajta online stratégiai játék, errõl nyitottam topikot.
Mi is ez a játék?
Elöször is. Minden játékos a Föld nevû bolygó több mint 260 országának egyikének vezetõjét testesíti meg, azaz mindenki választhat egy szabad országot és azt irányítja.
A játék célja, hogy jól érezzük magunkat, semmi több!
Mindenki azt tehet amit akar az országával, de a következményeit is vállalnia kell.
A játék menete körökre osztott, egyenlõre egy hét=fél évvel a játékban.
Tehát minden vezetõnek egy hete van lépni, eddig adhatja be országa "büdzséjét" és a terveket hogy miket szeretne tenni.
Mivel nincsenek szabályok (nagyjából a realitás megtartásán kívül), MINDENT megtehet az ország vezetõje, ez adja a játék szabadságát.
Ha kérdésetek van, szóljatok nyugodtan. Ezért van ez a fórum ugyanis. :)
Cormac
Akit érdekel a játék, itt megnézheti:
http://www.bbfree.com/republik/index.php
www.republiknet.hu
← ElőzőOldal 3 / 3