114
Online-Magyar-Strategia:Republik
  • Cormac
    Amint elnéztem jöttél..látttál és győztél..jah az más :)
  • Glorius
    Naná! Gyere Te is :)
  • Grenzjager
    él még ez a játék???
  • Tervisk
    Nekem nagyon tetszik a játék, de élvezetesebb lenne ha minnél többen jönnének.
    IDE MINDENKI:)
  • Cormac
    Kis ízelítő a játékbeli friss hírekből..hogy is néz ki a játék:

Nepál nagykövete az ENSZ tanácskozáson:
    2000.július 1.
    Hát megtörtént amitől féltünk, India hadat üzent békeszerető országomnak! 'sóhaj'
    Kérek minden jelenlévő, békeszerető nemzetet, azonnal küldjék a katonáikat országunkba, ha fontos országuknak a világbéke!
    Ha mi elesünk, akkor a térségben elszabadulhat a káosz, mert India ez az új agresszor vérszemet kap!
    Nem tudom meddig állhatunk ellen, de ezennel bejelentjük hogy minden segíteni szándékozó nemzet katonájának előzetes egyeztetés nélkül megengedjük, hogy Nepál védelmében átlépje országunk határát és csatlakozzon bármely egységünkhöz!
    Nepál segítségért kiált!!
    Köszönöm, remélem országom még létezni fog mikor újra eljöhetek és felszólalhatok.
    Nekem is mennem kell, fegyvert ragadok ahogy nemzetünkben mindenki országom védelmében...
    'szomorúan távozik a tanácskozásról'

"Ma hajnalban az indiai hadseregek átlépték Nepál határát több helyen, megtámadták az országot.
    A vártaknak megfelelően gyenge ellenállást tanusítottak a védekező nepáli erők a határ mentén.
    A védők leginkább a hegyek és a városok kínálta védelmében bízhatnak.
    Az indiai légierő több tucat gépe Nepál több pontján behatolt az országba és taktikai légicsapásokat hajtanak végre ezekben a pillanatokban is. A légitámadások folyamatosak.
    Nepálnak nincsen hivatásos légiereje, a régi civil gépekből összetákolt repülőgépeket pedig a támadók az első órákban lemosták az égről.
    A légifölény az agresszoroknak ezután már biztosított, csak légvédelmi ütegekkel és a kézifegyverekkel kell számolniuk.
    Amint frissebb hírekkel szolgálhatunk, jelentkezünk.

John Kristianssen, CNN, Nepál."

• Cormac
    Rendes kezelőfelülettel?
    Biztosan jönnének az emberek játszani, de ugyan vannak köztünk akik tudnak programozni csak azt sok idő lenne elkészíteni (és a jelenlegi létszám miatt nem is biztos hogy érdemes lenne elkezdeni)......ez így ingyenes és a célnak (szórakozás) megfelel.
  • I.C.ram
    Ha megcsinálnátok rendes kezelőfelülettel a játékot, szerintem özönlenének az emberek.
  • Cormac
    Akkor jó... :)
    http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=33335
  • I.C.ram
    Mégis megy...
  • I.C.ram
    Nekem nem megy a lin, beraknál egy újat?
  • Cormac
    Pár ország felszabadult......és lassan gyarapodunk.... :)
  • Cormac
    Elkezdődött az új szabályok szerint az új játék!

Ezentúl a játékosoknak kell a büdzsét mindig megcsinálni, de van az "új szabályok" topikban összefoglalva (szerző: Cormac :)) hogy mit is kell leadni.

Várunk mindenkit.
  • Cormac
    Hmm ezt az előző hozzászólásomat félre lehet érteni. :)
    Szóval ha valaki tudja hogy van térképünk amit használni fogunk az Glorius, hiszen ő vezeti a játékot. :-))
  • Cormac
    Azért nem csak a fantáziára kell majd hagyatkozni, lévén hogy van jó kis képünk a tengerek felosztásáról amit használni fogunk (igaz ezt még nem láthatták a játékosok).
    Ezen kívül fontos ismerni a választott országot pl a hadak elhelyezéséhez. Ehhez keresel a neten egy térképet (segítünk ha kell) és megmondod hogy hol milyen egységek legyenek.
  • Glorius
    A játék csak a fórumon zajlik, teljesen ingyenes, és képzelőerő kell hozzá. Olvasd el a szabályokat, ha valami nem világos nyugodtan tedd fel a kérdéseidet a játék oldalán, megválaszoljuk.
  • Random_
    Én nem vagyok, csak nem értem ha már láttad magát a játékot akkor milyen kép kellene? Miről? Ez a játék fórumon folyik.
  • Pluskast
    Nos a linket megnéztem mielött feltettem a kérdésemet de képet nem találtam. Nem kell egyből agresszívnak lenni.
  • Random_
    Gondolom a linkelt oldalt meg se nézted a 37-es hozzászólásban. Majd nézd meg és azután kérdezz.
  • Pluskast
    Ok de nincsenek a játékról képek vagy egyáltalán honnan lehet letölteni? Fizetni kell érte?
  • Cormac
    Új játékot kezdtünk új szabályokkal!

A következő országok foglaltak:

Brazilia

Észak-Korea Irak Izland Japán Kanada Kína Líbia Marokkó Nagy-Britannia Olasz Oroszország Panama Svájc Szlovákia USA
  • Cormac
    Jelenleg a következő országok foglaltak:
    Ausztria
    Brazilia
    Észak-Korea
    Franciaország
    Irak
    Írország
    Jamaika
    Japán
    Kanada
    Kína
    Kuvait
    Lengyelország
    Líbia
    Magyarország
    Marokkó
    Nagy-Britannia
    Olaszország
    Oroszország
    Panama
    Svájc
    Szlovákia
    Ukrajna
    USA
  • Cormac
    Jól beindult ajáték. :)
  • Cormac
    A világ összes országa létezik a játékban is. :)
  • Doma #51
    Timbuktu is van??? :)))
  • Cormac
    Ezek az országok foglaltak jelen pillanatban:
    Ausztria
    Észak-Korea
    Franciaország
    Irak
    Írország
    Japán
    Kanada
    Kína
    Kuvait
    Lengyelország
    Líbia
    Magyarország
    Marokkó
    Nagy-Britannia
    Olaszország
    Oroszország
    Panama
    Svédország
    Szlovákia
    Ukrajna
    USA
  • Cormac
    Elkezdődött! :-)
  • Me0w
    Ja kozben megertettem hogy 'szoveges kalandjatek' azaz a forumon irunk :) bocs, csak mar keso van :)
  • Me0w
    Nem tudom milyen alapu a jatek... de ha kell egy kis segitseg akkor php/sql/perl/vb szinten barmikor.
  • a
    nah mikor indul?
  • CarajoEsp
    Semmivel se rosszabb ,mint Eeuu:D
  • CarajoEsp
    :D Nem baj az:DD
  • Random_
    Meg fogod kapni :))
    Csak veszélyes környék főleg mert 2000-ben kezdünk. :)
  • CarajoEsp
    Nah én már írtam az oldalon ,de nem kaptam bválaszt. Szóval én Kuwaitot kérném.
  • Random_
    Én azonnal megkaptam.
    Jól adtad meg az emilcímet? Nem akadt fenn spam szűrőn?
  • Mr.Macho
    ezt vártam volna én is, de 2 napja nem jött semmi
  • Random_
    Elvileg regisztráláskor kaptál egy levelet melyben van egy link. Arra rá kell kattintani és ott aktiválja a nevedet és jelszabadat
  • Mr.Macho
    hali, regisztráltam magamat a fórumon, de nem kapok választ, hogy aktív lenne a loginom és nem tudok bejelentkezni. Kértem password emlékeztetőt, hátha elírtam, de jól írtam, az volt a levélben hogy a státuszom: "pending". Ez mit jelent, mikor fog meváltozni?
  • Random_
    Republik játék oldala!
  • Cormac
    Bannerünk nincsen, linkünk van:
    http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=33335
  • Doma #35
    Lehet hogy sokak nem tudják hogy miről van szó mert lehet hogy lustik visszaolvasni. Ebből következhet hogy nem tudják miről van szó!
    Nem tudom hogy ki mennyire kapacitálható (én lenni láma júzer), de szerintem egy jó kis banner egy linkkel jót tenne a játéknak!