Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
necropolisban a demon kapu aki silver kulcsokat kér megéri, hogy odaadjam? vagy vissza tudom szerezni õket?
๏̯͡๏﴿
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ott villog a glória a fejem fölött, meg lepkék szállnak körülöttem😊 elég könnyû így jónak lenni, annak ellenrée is, hogy amit tudok azt ellopok😄
a chapel of skorm és a temple of avo, másodlagos questként van említve a logban. ezeket be lehet fejezni, vagy csak jelzésszerûen ott van, hogy el ne felejtsem midngi áldozhatok adakozhatok. vagy be kéne dobnom 20k-t avonak, hogy vmi értelemset is kapjak? adakozom 1 aranyat a jóság felmegy eggyel, adakozom 3000 aranyat a jóság felmegy kettõvel😄 ez így nem egészen oké, akkor már inkább kétszer 1 arany😊
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
én ijjasz magus vok és szeritnem nagyon jó mert 1 lövés egy bandita vagy még ki se kell rendesen húznmi az ijjat multi arrwoal és a divide fury meg a másik ( ugyanez cska tûz ) nagyon cool kijönnek a földbõ azok az élõholtak és egy divide fury és nekik annyi 😄
Ez azért is jó megoldás, mert nem kell kilépni az adott pályarészrõl, így nincs töltögetés, és csak meg kell találni azokat a trigger-határokat, amin átlépve a troll újraéled, így a Combat Multiplier értéket is tûrhetõ értéken lehet tartani.
Az arénát már megcsináltam, de még mindig csak huszonvalahány a maximális Combat Multiplier-em. Hol lehet elég ellenfelet találni, hogy ennél magasabbra tornásszam fel? A Multistrike-os támadás pedig igen hasznos, de sajnos az is csak egy találatnak számít, az íjjászkodás meg egyáltalán nem számít bele a Combat Multiplier növelésbe. Tehát marad a közelharc, de nincs annyi ellenfél egy helyen, hogy igazán hatékonyan tudnám a Combat Multiplier-emet tupírozni.
Egyébként most szabadítottam ki az Archaeologist-et a mólónál, de már a Rock Troll sem jelent igazán kihívást, pedig idáig semmilyen legendary fegyvert nem használtam, most éppen egy Master Katana pörög a hõsöm kezében Silver, Piercing és Sharpening Augmentation-ökkel. Nemrég ugyan megszereztem a Cutlass Bluetane-t, de még nem volt alkalmam használni, és most már kimaxoltam a Strengh tulajdonságomat, megyek is a sziklából a Harbinger-t kihuzigálni, úgyhogy nem is fogom igazán kicsorbítani...
Az arénát egyébként egy menetben nyomtam végig, igaz, hogy vagy 30 Will Potion elment rá, de végülis nem nagyon tudtak megszorongatni igazán ott sem. Vissza lehet oda még menni, egy kis XP gyûjtésre vajon?
Idáig még egyetlen Resurrection Potion-t sem használtam, de már vagy kettõt eldobtam és vagy 3-at eladtam, nem nagyon akaródzik meghalnom. 😊
Még valamikor a játék elején csináltattam egy tetkót a hátamra, de azóta valahogy nem találok egyetlen tetováló fickót sem, HOVA tûntek ezek? Csak fodrászt találok, pedig úgy csinálnék már valami helyes kis arctetkót az én kedves, karcos Mikulásomnak. 😊
A bordélyházban ti megjátszottátok már a nõvé öltözést? A leírás szerint meg lehet szerezni a bordélyt is, és vagy +400 jó pontért felszabadítani az "alkalmazottakat", vagy 3 naponta 1710 arany bevételhez lehet jutni, és ingyen lehet "(f)elvinni" a lányokat.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ha már úgyis itt tartunk. Az Avo templomban hogy is lehet fiatalodni?
http://www.panoramio.com/user/518310
http://www.panoramio.com/user/518310
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
hm 15 óra én vok 5-6 óránál és most szabadultam a börtönbõl 😄 akkor még sok van de legalább megérte a 400 ft -ot 😄
a másik kérdésedre sajnos egy egész hsz-t vissza kell olvasnod, és a fegyveres FAQban egy csomó minden le lesz írva 😛
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
és hol lehet venni vmi f@sza ijajt nekem enjboy-om van
és kb mennyi idõ alat lehet kipörgetni ???
és van a játékban vmi ijjasz ruha ??? ( nem plate páncél mer az hülyén nézki vmi ijjasz )
bocs a sok kérdésért de csak most kezdtel el 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Olyanokat hol tudok vanni?
Ha igen akkor annyiban módosítanám az elõzõt ,hogy ha kell a sok XP akkor el tudnék képzelni egy master fegyvert 3xEXP –el ,de ennek a végsõ ára háááát…inkább a 3sharp.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha mindenhol alaposan körbenézel és minden talált könyvet begyûjtesz majd leadsz akkor a játék vége környékén a könyves küldetést teljesíteni lehet. A jutalom egy ezüst kulcs.
Augment -ekrõl is leírtam már a véleményem de legyen ez is még 1X :
Minden fegyverbe annyi sharpot kell belerakni amennyi belefér (KH glade –i kovács árulja) a többi haszontalan. Talán a EXP még hasznos lehetne ,de csalás nélkül úgy tudom csak 1db ot lehet beszerezni úgyhogy nem éri meg foglakozni vele.
- piercing, az kevésbé veszi figyelembe az ellenségek páncélzatát (legyen az valós páncél, vagy természetes védelem)
- sharpening, növeli a sebzést (hasznos)
- tûz, lightning, silver, értelemszerûen az arra érzékeny fajokat jobban sebzi (silver nagyon jó a farkasemberek és élõholtak ellen)
- mana, health, regenerálja a manát, ill. az életerõt értelemszerûen (nagyjából felesleges)
- experience, növeli a kapható tapasztalati pontokat (több zöld gömb, ha legyilkolásszuk az ellenfeleket)
Szerintem ! Igazából alapfegyverekbe ajánlom a silvert és esetleg a fire-t, vagy a sharpeninget, az a játék nagy részére elég. A lightning/fire sajnos lutri, mert sok lényre vagy ez/vagy az nem hat. A mana és health értelmetlen, mert jó esetben úgyis gyorsabban megyünk elõre (és sebzõdünk), mint amennyit regenerálnak, inkább gyógy/manatyotyóból kell felszerelkezni alaposan. Persze a mana esetleg jó variknak (de pl. én anélkül is boldogultam a spellwarrior-ommal). Vége felé jó még az experience, ha sokat akarunk fejlõdni, kimegyünk vele gyakni...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Est Sularus Oth Mithas
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Jah és itt vaaok a picnic areaba és egy szem nõ sincs akit megkéne nevettetnem!
és hossszú játék én ott vok hogy bezártak börtönbe iylen lebegõ koponyás alak