Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah😄 jooo jááték télleg😄
Lesz még a ködobálonál rosszaBB<#nyes>
reaper18
hatalmas játék nagyon tetszik <#eljen>

abba a küldibe mikor a 2 kereskedõt kellett kisérgetni volt 2 ilyen emberevõ piros szembû farkasember kinézetû szörny na az brutál volt... de aztán jött még brutálabb a kõdobáló dagi szörny személyében <#smile>

.:Tiszteletem a szerveknek!:.

<#nyes><#idiota>
reaper18
ja értem köszi akkor máris csinálom 😄DD

a nagy térképasztal az..😄 ott kell felvenni a küldetéseket.
reaper18
ahááá akkor ez a gond és egy láma kérdés hol van a küldi aztal mert eddig csak azzal az öreg fószerrel dumáltam aki a nagy térképaztalnál áll

beszálni kell az emebrekkel aki ott van
+ a küldi asztalnál fel KELL venni a küldit

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

reaper18
odamegyek a házhoz és nem történik semmi

a tót azért írtam h azon is átmegyek és úgy jutok el a farmra mert a másik út le van zárva

nem a tóhoz kell menni haenm a házhoz

reaper18
hali

kérdésem lenne
a játék elején vagy egy olyan küldi mikore egy farmra kell elmenni megvédeni 3 ládát és megölni azt a lányt akivel a training alatt voltam

na én elmegyek a farmra tónál megyek mert a másik út levan zárva de odaérek és nincs ott egy lélek se

pls valaki help

aham kössz!

én a kulcsos ládák miatt néztem végig a végét, meg a treasure clue miatt is😄

effe lv6 24254

Ezt nem tudtam...

(spoilernek szokás nevezni azt, ha elmondjuk egy történet, pl. egy filmsorozat vagy játék végét)

via_mala
PC-n az outro pontosan 15 perc. Kimértem!
Utána lehet mászkálni, és befejezni a lezáratlan küldetéseket. Én pl. a fight club-ok miatt játszottam még tovább.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

.gif pl.: easy gif animator

má nem azé..ez nem a játékhoz kapcsolodik..de ti hogy csinájjátok meg a "jelzötökhöz" azt a képet..?mármint mozgoot...?
ahha...van az legalább 20perc is..azt mire lemegy +kérdi, h elmented-e, aztán kidobb ott ahol kinyirtad jacket, kapsz pluszban mutogatásokat..<#nyes>
és szabadon mehecc +minden.... mármint ez xboxra a sima fable
jah miután lemegy a szöveg, vagy 10 perc, utána járhatsz-kelhetsz egész albionban

milyen spoiler???

effe lv6 24254

<#fejvakaras>
hátszóvalizé... a spoiler.

..sárkány?<#eljen><#eplus2><#ravasz1><#idiota>
Igen? Nálam a sárkány után "And let our story ends here" szöveg, aztán stáblista, és konyec...

PC-n is lehet mászkálni a történet után, csak akkor már nincs semmi kihívás, és egy idõ után unalmas lesz:S

effe lv6 24254

köszzi..nem akarom +venni eredetibe, de asszem azé leszedem a netrõl..köszi!<#taps><#integet2><#vigyor5>
bigapó
xbox-on nem láttam még, de ha elég, hogy videókat láthatsz róla, akkor a gametrailers.com-on találsz ilyeneket. más ötletem jelenleg nincs az összehasonlításra. meg hogy akarod megvenni? boltban? ha ilyen kétejeid vannak, akkor javaslok valamilyen warez oldalt, leszeded és ha tetszik akkor megveszed eredetiben is.

The Matrix has you...

kösszzeee az infoot! de nemtod h hasonlít tejjesen az xbox-os fajtára?
bigapó
pc-n utánna jön a Lost chapters, amiben kiderül, hogy Jack "asztrálteste" vagy mittoménmije visszatért vagy ittmaradt már nemtom és kezd erõre kapni. tiszta Gyûrûk ura fíling. a lényegét nem mondom el, mert lelõném a poént, de itt jön ki igazán, hogy lehet jó és rossz úton is teljesíteni a küldiket. szerintem érdemes végigjátszani ezt is.

The Matrix has you...

és azé kérdeztem h érdemes -e megvenni, hogy csontugyanoan mint az xboxra és ugyanazt a játékot viszem végig csak pc-n, vagy azé van változás bõven!!<#mf2><#gunyos1>
az xboxosnak az a vége h a "heroes guild"-ba meünk jack of blades után, ott a könyvtárban tovább abba a nagy kerek terembe ami televan "életünk eseményeivel" , ott ugye Jackkel +kell ölnünk, õ meg kinyirja a muterunkat..
miután +öltük, választhatunk h a jack kardját elvesszük és kinyirjuk a nõvérünkt, vagy a mélybe dobjuk ahova jack hullása esett.<#eplus2>
Azt ennyi...ha meg lement a felirat tovább járhattyuk utunkat a nagyvilágban. Pc-n is ien...? Ott is lehet utána szabadon jáccani miután kinyiffantottuk jack bácsit?<#vigyor5><#confused><#whatever>
Mi az xboxosnak a vége?

Sárkányok? Új szigetre hajózás? Nekem ebbõl egybõl a Gothic 2 jut eszembe, nem pedig a Fable Lost Chapters... <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Est Sularus Oth Mithas

Mike at home
erre nem is gondoltam 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

toom. De ha még rákérdez hogy érdemes-e megszerezni, akkor ez sem az õ játéka =)

Mike at home
szerintem meg igen, mert ez az a játék, amit simén többször is végig lehet játszani

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
persze, mert a Lost chapter új fejezet
nem sokkal hosszabb, de azért jópofa

nem.

...sárkányt?...elhajozol szigetre..? nekem xboxon van meg a sima fable is nincsenek benne oanok..<#hawaii><#vigyor1>érdemes megszerezni pc-re a lost chapterst?
de de a az új sziget (ahova elhajozol) a lost chapters asszem

nem csak annyi a különbség az xbox meg a pc-s verzió között, hogy az xboxból kihagyták a sárkányt?

effe lv6 24254

😮 szopáás<#nyes><#vomit>
õõõ nincs

😮
lost chapters nincs is xboxra?😮<#whatever>
sima fable only for XBOX 😄
és rövidebb

hellsztok
télleg 2 fable játék van? a lost chapters és a "sima fable"?
ha igen mi köztük a különbség?<#dumcsi>
a polip karját elégmegcsapkodni, mikor lecsap félreugrasz, a végén meg infernal wrath😊, bele a polip képébe😄

effe lv6 24254

Mike at home
mert én mindkettõt lightinggal nyirtam ki

Berserk rulezol!
A polipnál én felhúzott nyíllal vártam, amíg le nem csap, akkor aztán bele a nyilat a csápja "fehér" részébe! Egy-két találat, és behúzza a lábát.

PAYNE
Én most egy varázslatot használtam a berserket! ha sok gyógyitalra költesz, meg egy jó kardra akkor simán el lehet vinni egyészen jackig mindenféle nyilazás nélkül....
Taktika a poliphoz:körbe körbe szaladgálsz megvárod amíg lecsap, nyomsz egy berserket és belevágsz a csápjába. ezt sokszor eljátszod egy párszor majd ha kijön a vízbõl akkor berserk és aprítod a fejét...
még a támadásait se nagyon kell kerülgetni, csak minnél több gyógyitalod legyen az a lényeg...

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
egyszerûen meglehet harcossal ölni hogyha nem használsz semmilyen varázslatot! a lényeg az hogy sok gyógyitalod legyen meg egy jó íjjad!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

a_n_d_r_e_w
Én is harcossal nyomultam: Jack lebegése: 2-3 lövés kimaxolt íjjal ha jól emléxem, a polipnál meg megvárni míg elkezd feléd súlytani, arrébb ugrani, majd ütlegelni a csápját 😊

One Vision. One Purpose.

Mike at home
kezdjük ott, hogy nincs 10. szint a varázslatoknál

emlékeim szerint talán 4 vagy 5 van

ha csak harcolsz, akkor is rengeteg xp-d marad a végefelé, amit szét tudsz osztani, ami legalább egy varázslat kimaxolására bõven elegendõ, és a mentés kimaxolás, visszatöltés ismételgetésével akár mindet ki is próbálhatod

A polipot hogy csináltad meg varázslat nélkül? és Jacket a templomban amikor lebeg?