Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lesz még a ködobálonál rosszaBB<#nyes>#nyes>
abba a küldibe mikor a 2 kereskedõt kellett kisérgetni volt 2 ilyen emberevõ piros szembû farkasember kinézetû szörny na az brutál volt... de aztán jött még brutálabb a kõdobáló dagi szörny személyében <#smile>#smile>
.:Tiszteletem a szerveknek!:.
+ a küldi asztalnál fel KELL venni a küldit
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a tót azért írtam h azon is átmegyek és úgy jutok el a farmra mert a másik út le van zárva
kérdésem lenne
a játék elején vagy egy olyan küldi mikore egy farmra kell elmenni megvédeni 3 ládát és megölni azt a lányt akivel a training alatt voltam
na én elmegyek a farmra tónál megyek mert a másik út levan zárva de odaérek és nincs ott egy lélek se
pls valaki help
én a kulcsos ládák miatt néztem végig a végét, meg a treasure clue miatt is😄
effe lv6 24254
(spoilernek szokás nevezni azt, ha elmondjuk egy történet, pl. egy filmsorozat vagy játék végét)
Utána lehet mászkálni, és befejezni a lezáratlan küldetéseket. Én pl. a fight club-ok miatt játszottam még tovább.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
és szabadon mehecc +minden.... mármint ez xboxra a sima fable
milyen spoiler???
effe lv6 24254
effe lv6 24254
The Matrix has you...
The Matrix has you...
miután +öltük, választhatunk h a jack kardját elvesszük és kinyirjuk a nõvérünkt, vagy a mélybe dobjuk ahova jack hullása esett.<#eplus2>#eplus2>
Azt ennyi...ha meg lement a felirat tovább járhattyuk utunkat a nagyvilágban. Pc-n is ien...? Ott is lehet utána szabadon jáccani miután kinyiffantottuk jack bácsit?<#vigyor5>#vigyor5><#confused>#confused><#whatever>#whatever>
Est Sularus Oth Mithas
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem sokkal hosszabb, de azért jópofa
effe lv6 24254
lost chapters nincs is xboxra?😮<#whatever>#whatever>
és rövidebb
télleg 2 fable játék van? a lost chapters és a "sima fable"?
ha igen mi köztük a különbség?<#dumcsi>#dumcsi>
effe lv6 24254
A polipnál én felhúzott nyíllal vártam, amíg le nem csap, akkor aztán bele a nyilat a csápja "fehér" részébe! Egy-két találat, és behúzza a lábát.
Taktika a poliphoz:körbe körbe szaladgálsz megvárod amíg lecsap, nyomsz egy berserket és belevágsz a csápjába. ezt sokszor eljátszod egy párszor majd ha kijön a vízbõl akkor berserk és aprítod a fejét...
még a támadásait se nagyon kell kerülgetni, csak minnél több gyógyitalod legyen az a lényeg...
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
One Vision. One Purpose.
emlékeim szerint talán 4 vagy 5 van
ha csak harcolsz, akkor is rengeteg xp-d marad a végefelé, amit szét tudsz osztani, ami legalább egy varázslat kimaxolására bõven elegendõ, és a mentés kimaxolás, visszatöltés ismételgetésével akár mindet ki is próbálhatod
A polipot hogy csináltad meg varázslat nélkül? és Jacket a templomban amikor lebeg?