Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(de lehet, hogy keverem...)
Egy elég nehéz kérést kell ezen ajtónak teljesítenünk. Ugyanis azt kéri tõlünk, hogy 3 féle páncélban mutatkozzunk Egy 'Bright Plate Male'-ben, majd egy 'Will Dark Armor'-ban, végleg pedig egy 'Bandit Armor'-t kell neki magunkra húznunk. Ha beengedett, miénk lesz a ' Dollmaster's Mace'.
link
Nem tudja vki, hogy hogy lehet kinyitni az "Abandoned Road"-nál lévõ arcot?
Lehet h nagyon béna kérdés de mit lehet kezdeni az asszonnyal?😊 mert nekem csak szépen sétálgat a lakásban de semmi több még beszélni sem lehet vele. Elõre is kösz!
- Temple of Evo fölött ki kell húzni a kõbõl
- játék vége felé az addodaazösszeskulcsod Demon Door mögötti szigeten egy ládában egy szablya-szerûség
- B*** városban (nem emlékszem a nevére, az elsõ város, amibe eljutsz) a hálóteremben lévõ ládában egy díszes katana
- ugyanitt a palotaudvaron lévõ boltban vehetõ meg a legerõsebb kard (jó drága)
- Demon Door-ok mögötti ládákban van még mindenféle spéci kalapács, nyílpuska, stb...
venni amúgy a fentit leszámítva - ha jól emlékszem - csak master fegyverekig lehet
PeToth:
- legjobb páncél a legdrágább (meglepõ módon 😊), venni egy pár boltban lehet, igazán hozzávaló sisak meg a játék vége felé egy ládában lesz (jónak is, rossznak is)
- a követ nem lehet már utólag kivenni
- követ néhány helyen lehet venni, ill. találni Demon Door-ok mögött és sokkulcsos ládákban
- van olyan, ami több xp-t ad, ha a fegyverrel harcolsz (zöld), van energia-visszatöltõ (piros), van mana-visszatöltõ (kék), van silver az élõholtak és vérfarkasok ellen, van flame és lightning egyebek ellen és van piecing (asszem), ami az ellenfél védelmét csökkenti
hirtelen ennyi jutott eszembe...
Age of... potiont meg a Heroes Guildben is tudsz venni legalábbis én vettem ott 2 db-ot (mivel csak ennyi volt)
engem az érdekelne hol tudok venni igazán erõs fegyvert?
.:Tiszteletem a szerveknek!:.
Ha valaki válaszolna a kérdéseimre azt megköszönném.
Persze angoltudás erõsen javallott hozzá.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
speciális mozdulatok vagy hasonlók? Azt észrevettem, hogy harc
közben idõnként a jobb egérgombra felugrik a csávó és felülrõl odasóz
egy marha nagyot. Valami hasonló mozdulatok vannak-e még és ha
vannak akkor hogyan lehet elõhozni ezeket?
Továbbá van még néhány kérdésem:
- Melyik a legjobb páncél és hol lehet beszerezni? (jó karakterhez)
- Ha egy fegyverbe berakok egy olyan speckó követ azt ki lehet-e
belõle venni? Ha nem akkor hol lehet ilyen köveket beszerezni? Ja és melyik mire jó?
- Age of... potionokat hol lehet találni vagy venni?
- Mivel lehet nagyon sok XP pontot szerezni? (Olvastam a fórumban millió körüli XP pontokról.)
nekem az Ijjásszla az ment a legkönnyebne
harcossal bajok voltak mert amikro ott lebeg a geci ugye se magic se ijj nem volt tuningolva 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az lesz körbejárok mindent és megveszek minden "életpiát" 😄DD
annyi gonosz tettem van h wishpert megöltem az arénába több gonosz tettet nem csináltam
nemsokára Jack-et kell megölnöm ^^
az elején tudom h kellett horgászni de az inventoryban nincs horgászbot :S
pls help
A játék egészére igaz, hogy meglehetõsen könnyû, spec. én sem haltam meg egyszer sem.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
az a lényeg, amikor sok van neki olcsó, amikor egy sem, drága
ergo veszel 100-at 35-ért, majd eladod neki 120-ért
ha már sok a pénzed, akkor elkezdhetsz oakvale-ben drágakövel üzletelni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mondhatni túl könnyü is
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
amikor üt elgurulsz, aztán usgyi vissza
de lehet azért mert volt nálam 178 db hús meg 25 db healt potion <#zavart1>#zavart1>
a bal felsõ sarokba az életet jelzi? nekem 4 van odaírva...az arénába egy sem ment le <#hawaii>#hawaii>
most jön az Arena
vagy persze ijjasz ruleZ 😄
effe lv6 24254
+ az a piros szemû valami za késõbb alap ellenfél lesZ 😄 olyan mint neked most a méhek 😄