Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs,csak eredeti nyelven tehát angolul jobb

Kaszi46
Sziasztok, a magyar és az angol verzió között van valami különbség a nyelven kívül?

*Posse*T.W.D*

én se értem,egyetlen egyet resurectiont sem használtam.csak vedeltem a gyógyitalokat

Most itt Qwerti4, helyzetére gondolok.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

pfff. nekem annál a résznél meg lett volna több mint 11 ressurection phial csak ugye van egy limit és nem is bettem egyet sem. Nem hiszem hogy ennyire nehéz játék legyen ez.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

gibson9
Egyet értek! A mentési rendszer nekem se tetszett! Nem is azért mert mindig elõlrõl kellett kezdenem, mert nagyon nem volt problémám vele, de tényleg nem érezhettem biztonságban a játékomat! Mi lett volna ha jön egy áramszünet? Ráadásul ha mennem kellett valahova akkor megint csak elõlrõl kellett kezdenem, mert ugye nem tudtam befejezni mire indulnom kellett volna!
Ennek ellenére a játék nagyon jó!!!

Qwerty4
Kb. olyan tipusú vagyok.Szeretek menteni, szeretem biztonságba tudni a játékállásaimat.A legtöbb játéknál a checkpointos rendszer nem probléma, de itt eléggé az.Egyszerûen elveszi a kedvemet ez a mentési rendszer, ahogy mondtam frusztrál.
Egyszerûen idegessé tesz ha sok ideig nem menthetek és itt sokszor fél órai játékról is szó lehet, vagy 10 percnyi.Sajna nem megy nekem, legutóbb így a Call of Cthulhu akasztott így ki. 😞 Pedig az is egy jó játék.

Qwerty4

Te olyan típusú vagy hogy ha lelõsz egy ellenfelet rögtön mentesz?Nem szeretem ha van lehetõség emntésre mindig megöli az izgalmat

Qwerty4
Nem szarakszok ezzel, törlöm inkább.Nincs türelmem perceket mentés nélkül eltölteni, frusztráló.Nekem az ilyesmihez nincs türelmem.
Pedig jó lenne a játék, kár érte. 😞

Qwerty4

a ruháknál mindenkit meg kell ölni utána már megoldható ölés nélkül egéxen a bossig

nincs.ne mond már!tessék venni GYÓGYITALT,meg ha resurection phial-t!NA NEHOGY FEL ADD MÁR KÖNNYÛ JÁTÉK

persze szétgyepáltam én is meg gondolom õ is😄.de eléggé fáraxtó hogy 3-5 percig kellett folyamatosan ütni

Venom
Hát nemtudom én az arénába amit használtam kardot nem volt ilyen és mégis széttgyepáltam 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Qwerty4
Na én feladom, nincs türelmem ilyen idegölõ játékhoz.
Nagy lassan, vagy 20 perc alatt megszerzek 4 banditaruhát, már csak egy kell és megölnek.Azután kezdhetem elõlrõl.
Az amúgyis rossz mentési rendszer pedig már a lopakodástól is újrakezdeti pedig miután beértem a banditák útjára azt írta, hogy mentette az állást.<#szomoru2><#levele>
Nincs valami olyan csalás amivel esetleg mindenhol lehet mindent menteni?Ez így nekem ahogy most van nem élvezet.

Qwerty4

Qwerty4
A lopakodás után a banditatáborban mindenkit meg kell ölni?Vagy mit lehet mást csinálni?<#help>

Qwerty4

megörülsz míg leütöd jah😄

Igen, a fehér farkasnak mindenképp ezüst augmentation kell a fegyverbe, különben az életben nem pusztul meg... (ezt is sikerült jól megfogalmaznom. 😊 )

Nagyon könnyû de valóban lassan haladsz,mert még igen magas szinten is elég sokáig tart egyes szörnyek vagy banditák leütése.persze nem jelentenek vexélyt de védekeznek rendesen.a játék legidegesítõbb lényei azok a wolverinek,fõleg a white az arénában

Qwerty4
aha...<#wink>
Egyébként nem értem, hogy miért mondják sokan, hogy ez a játék könnyû, pedig szerintem eléggé nehéz.<#confused>Nagyon lassú tempóban haladok.
Ezért keresek is melléje még egy játékot, ez 2 hónap múlva ha ki lesz végezve.Ez van.<#vigyor5>

Qwerty4

envoka
A Banditák táborában, amikor átmennénk a kapun, belépõ kell, amit játékon lehet megnyerni, vagy a sátor melletti rablótól megvenni 1000 aranyért. De meg is lehet ölni õket következmények nélkül, és elvenni a belépõt. Én ez utóbbit szoktam.

http://sacred2.hu/

envoka
Igen. Meg a feltámasztó ital. Van még az aranyrépa, ami az éjszakát változtatja nappallá, ez is jól jön néha, de ezzel spórolj mert nincs olyan sok a játékban. Én ezeket mind felszoktam vásárolni, ha tellik rá.

http://sacred2.hu/

minden egyes életitalt vásárolj meg a pénzbõl az a legfontosabb amit véleményem szerint tudsz venni😊

Qwerty4
Majd kiderül. 😊
Egyenlõre én jól elvagyok még az elsõ résszel.És más játékban sincs hiány.

Egy kérdés:
A kereskedõk elkíséréséhez elég sok életerõitalt kellett elhasználjak.Azokat lehet találni is, de vásárolni is.
Az a kérdésem, hogy megéri vásárolni többet is egy-egy küldetésre?Pénzt érdemes rááldozni vagy késõbb lesz egy olyan pont, ahol létfontosságú lesz a sok pénz?Vagy a pénz itt csak arra van, hogy ilyen apróságokat elintézzünk, pl. fodrász vagy vásárlás?

Qwerty4

Bulykin
Hát arról álmodni sem merek😄😄
De most hogy belegondolok.....húúh XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ha fodrászhoz viszem a hõsömet, akkor a haját be is fejtik, vagy csak lenyírják? Szegény már tök õsz, és a szakálla is kilóg a páncélsisak alól

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Venom
Hát az nagyon jólenne és az mégjobb ha multiplayert is tennének bele 😊

Bulykin
Pedig kell hogy legyen PCre, mert nem fogom kibírni nélküle XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Qwerty4
Xbox360-ra jelenik meg csak, novemberben végén, ha megjelenik.PC-re nincs is bejelentve.

Qwerty4

Qwerty4
Videok nézegetésére, tulajdonképpen a codec pack az driverek gyûjteménye. 😊

Qwerty4

Bulykin
Van már a Fable 2 megjelenésérõl valami információ??

Venom
Azt nemismerem de K-Liteval elég sok helyen van probléma.
Egyébként mirejó egy ilyen codec pack? 😄 Csak azért mert még soha nem használtam egyet sem és eddig nem tûnt úgy hogy szükségem volna rá.

Requiem88
akkor jól döntöttem <#eljen>
köszi mégegyszer

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Qwerty4
kösz nekem is a segítségeket 😊

nálam ace mega van a háttrében és no problem

Qwerty4

Requiem88
ace mega codec pack? megpróbálom, remélem ez már jó lesz. köszönöm a segítséget.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Requiem88
basszus... akkor melyik codec packot rakjam fel?

Venom
K-Lite codec packot tessék kidobni. Havernomnak ugyanez volt nem mentette le rendesen a mentéseket a játék. nagy a valószínûsége hogy újra kell kezdened elõlrõl.

Requiem88
sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. elvállaltam az orchard farm kirablását, de sajnos bebugzott, a csávó elejtette a ládát és nem akarta utána felvenni, gondoltam újrakezdem - ki akartam menni az orchard farmról, kattintottam hogy töltse újra a küldit ekkor hibaüzenettel (a fable.exe hibát észlelt ezért leáll...) kilépett. sebaj, mondom, újraindítom. Párbeszédablak: safe modban vagy normal modban? rányomtam hogy safe. na indult is faszán, ám amikor kérte hogy kattintsak a bal egérgombbal, és kattintottam, ugyanazzal a hibaüzenettel kilépett. Nincs ötletem hogy lehetne megoldani, az újratelepítés nem segített. Van valakinek ötlete?

itt az a térkép

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Fõküldit, csak a guildben tudod felvenni. Amikor bemész a guildbe a nagy kapun ott lesz egy nagy kerek térkép arra nyomj rá és ott tudod elvállalni a küldiket.

Qwerty4
Na mindegy, gondolom a gyümölcsöskert megvédése és az azelõtti küldetés a fõküldetési szál.Bár még semmi érdekes nem történt. 😞

Qwerty4

Qwerty4
Jó, de konkrétan hova induljak el, hogy már meg kezdõdjenek a fõ küldetések?Amíg semmi nem ekzdõdött meg addig a térképen sem jelzi ezeket, vagy csak én nem látom.
Lugaskõben csak pár megszólítható ember van és azok állítólag mellékküldetések.Kezdem unni. 😞

Qwerty4

XanderCage
Nem a pánccélra meg fegyverekre gondoltam, ezek naggyábból megvoltak, nekem a fizikai és a varász szintekkel voltak gondjaim. Mind1, nekifutok mégegyszer 😄.
lenne egy kérdésem, a sárkány legyõzése után, mikor felveszed az álarcot vagy nem, azután nem lehet tovább játszani vele, az elmaradt küldetéseket kivinni meg ilyesmi, mert ha kiviszem bejön hogy kik készítették a gémet stb., utána pedig visszamegy a fõmenübe, és csak a sárkány elötti mentésrõl kezdhetem.

Én a végén mindig sima falus/mágus ruhában mentem 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem hiszem hogy gyenge lenne az embered.A kardod biztos a legjobb,a páncélba meg max egy kis különbség lehet...Szóval nem lehet gyenge karakter

XanderCage
hát már én is kétszer kiakasztottam, de néztem itt képeket hogy egyes embereknek hogy néz ki az emberük a végére, meg ilyesmi, na azokhoz képest az enyém elég gyenge.. , nem tom mit csinálok rosszul. :S

nincs,ha jól tudom.de nem is kell túl könnyû

XanderCage
Hellosztok. Ehez a gamhez nincs valami cheat? pl. szintnövelés vagy ilyesmi?

Köszönöm .... Codec pack volt a hiba . de a hang nekem is akad 😛
Venom
Kodec packot tessék kidobni pl K-Lite. ha mégsincs ilyen akkor fogalmam sincs milehet a baj.

Yosimicu
Az a legnagyobb baj hogy crack-elni kellet vagyis nem ORIDZSINÁL VERZSÖN

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)