6909
  • edios
    Nézegettem aranyköpéseket, és vhol rátaláltam.. Tom,hogy Veress Pali bácsi is ezt írta! :) Duplán jó!
    Mellesleg a jövő játéka az ingyenes MMORPG. Előbb-utóbb rájönnek az emberek, hogy mekkora üzlet. Csak egy-két banner kérdése...
  • maxius
    Sztem a legnagyobb faszság, egy MMORPG-t boltban árulni (kemény pénzekért), és utána havidíjat (1000-3000 Ft) is kell fizetni.

ed! "Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép." <-- ezt tőlem szerváltad?
  • Hmuda
    Ja, gondolták, hogy a fene se fog MMOG-t venni és nem szállítottak többet.
  • edios
    Pedig én tényleg láttam vmikor.. De miért szüntették be itthon a forgalmazását? Nem vette senki talán?
  • Hmuda
    Hát a trial megkezdése után rengetegen akartak tovább játszani, és mégis Hunnenkoenig küldözgette mindenkinek Ausztriából, mert itthon sehol nem volt.
  • edios
    Hmm? Láttam már swg-t media marktban, cd galaxisban, és netes oldalon is.. Most már nincs sehol? Az a gáz! :)
  • Hmuda
    Csak amiatt nem játszok a Galaxiessel, mert itthon nem kapható, amúgy most is ott rothadnék a kantinban szarrá zenélve a tüdőmet. :D
  • maxius
    Elég gáz... inkább Galaxies-ezzél...de a te pénzed, időd, és stílusod, nem szólok bele...
  • Hmuda
    3500-at.
  • edios
    Végre nem akarod töröltetni! Thx! :)
    Egyébként City of Heroesért mennyit fizecc havonta?
  • b-type
    :DDDD
    bázz. [még mindig heherészik]
  • Hmuda
    Nemtökmindegy miröl beszélgetünk? Még hivatalos bejelentés se volt és addig fölösleges egy boxos gaméról tárgyalni, ezzel meg legalább fenttartjuk a topicot.
  • Sephi
    Ez nem igaz!

Egyebkent tudgya valaki hogy a Bosnyak piacon mennyi most a korte kiloja?
  • Vlala #69
    Válasz: Nem, csak szétoffozzák a topicot.
  • maxius
    Kérdés:
    Ez most a Fable témája, vagy a "mindent amit tudni akarsz a warezről"?
  • Hmuda
    Igaz, csak ott chipelni kell a gépeket (legalábbis egy részüket) hogy bevegye a másolt CDket-DVDket, az meg mint hallottam veszetül hazavágja a gépet egy idő után és abszolút nem éri meg.
  • Cat #66
    egyszerüen nemértem hogy mért gondoljátok hogy a warez csak pct érint, xboxra, ps2re ugyanugy letölthető minden...
  • b-type
    off:
    sok évig vettem, asszem tavaly hagytam abba, és nem a névváltozás miatt, leírtam a fórumukon, hogy miért.
    összefoglalva, szvsz. akkorát esett a szinvonal mint ház.
    on:
  • edios
    Igen
  • Vlala #63
    Jól tudom, hogy ez a Project: EGO néven fejlestett játék?
  • Hmuda
    Szvsz meg az online sajtó a legjobb, tekintve, hogy az mindig friss. :-)
  • maxius
    Inkább vegyétek meg Gamert, mert a neve senkinek nem mond semmit, pedig szerintem az a hazai legjobb (olvastam már egy hónapban PCGurut, Gamestart és GAMERt), és emiatt most már csak havi 20 ezret gyártanak a régi 40 helyett...:(
  • grebber
    Pár Xbox kép
  • grebber
    Ez kb mikor lesz PC-re???
  • edios
    Ok, érthető.. Gamestarban pl most adják le asszem Duke Nukem: Manhattan Projectet! Az azért egész jó! Anno én pár órát egész jól elvoltam vele.. Csak ott meg nicns fable-cikk.. :(
    Áhh.. Marad a doom3 :)
  • Hmuda
    Hát nekem max akkor érné meg ha lenne benne egy ful game mint a PCGuruban régebben (nemtom most is van-e). De egyetlen cikk miatt nem adok ki érte ennyit).
  • edios
    Ox, talán jövőhéten +tom oldani!
    Vagy úgyis van valami gamer extra mostanában, asszem 1xre több újság is van egy pakkban vagy valami bónusz, nemtom, 1600 FT..
  • Hmuda
    Jó ötlet, úgyis érdekelne hogy milyen a cikk. :-)
  • edios
    De, (http://www.gameronline.hu) de ott sajnos nem írnak róla. Ha nem hiszed el, majd elkérem maxiustól az újságot, és bescannelem! :)
  • Hmuda
    Nincs a gamernek netes oldala?
  • edios
    Én meg megint csak a Gamert tudom ajánlani (az aktuális). És ne folytassuk a vitát,hogy mennyire megbízható. Akárhol írhatják, hogy majd megjelenik PCre, csak akkor leszek nyugodt, ha tapasztalom! :)
  • Hmuda
    Hm, most látom csak, hogy ez a hír már egy éves. Ha egy teljes év alatt semmi hivatalos bejelentés nem jött akkor ismét csak hatalmasat csökkent a reménymutatóm és visszaestem a topicnyitás időpontjának állapotába. :PPP
  • edios
    1ébként nagyon offtopicolunk.
    Szerintem 1ezzünk meg abban, hogy Fable qrva jó gamma lesz, és reménykedjünk abban, hogy PC-n is megjelenik majd. Ha másban nem is, ebben legalább 1etértünk!
  • edios
    Én tapasztaltam. Tegnap vettem alaplapot+procit+memt, meg vga-t is most fogok! eddig a régi konfigomon (p3, gef2, 256SD ram) minden elfutott (kiv. term. csúcsjátékokat -> farcry, doom3 + testvérei... ) az újon (amd 2500++512DDR ram+ati 9800pro) nemhiszem hogy lesz az elkövetkezendő 1-2 évben olyan játék, ami ne futna el vhogy!
  • Hmuda
    Hát még nekem se volt életemben gondom az optimalizálással. Mindig sikerült úgy belőnöma beállításokat hogy gördülékenyen menjenek a gamék és egy se volt kivétel.
  • edios
    10 alkatrész? Hát nemtom.. ha van 1 jó VGA, proci meg memória,akkor nincs gond. mi más kell még? ja igen tényleg! cd-meghajtó, vinyó, hangkártya, sőt még gépház is!
  • FREAK
    na ebbe végképp nem kéne belemenni, mert évek óta nem jutott senki a vita végére

mindenki döntse el, hogy látszólag olcsón (valójában kurva drágán) akar sokat rövid ideig játszani, vagy látszólag drágán (de valójában olcsóbban) keveset, sokáig

aki meg nem tapasztalta mindkét verziót, az ne szóljon hozzá
  • FREAK
    "évekig húzza ki egy konzollal, ami pár év alatt elavul"

Hát ezt nem tudom, mire alapozod, de mivel egy konzolt nem fejlesztenek, így nem is avul el. Max generációt vált, de még utána is lehet 5-10 éve (lásd PSOne-PS2)
  • edios
    Ez már megint egy hülyeség! :D
    Nekem még soha nem volt gondom a törésekkel, uúgy működnek, mint az eredeti, csak nem kell fizetni értük! (Max 1 sms)
    +
    Az XboX szerintem elég drága mulaccság, csak játékok vannak, és meg kell venni eredetiben. Ha veszek mindig új alkatrészeket PChez, nem fizetek többet, és még tudok 1000 más dolgot is csinálni.
  • FREAK
    sajnálom, de ebben nem értünk egyet

elég csak az SG-t olvasnod, és kiderül, hogy van, amikor valakinek a sokkal bikább gépén nem megy egy játék rendesen, míg másoknak 2 éves konfigon elfut rendesen

saját szememmel is sokszor láttam ilyet, és ez logikus is, ha csak 10 alapvető alkatrészt nézünk, mindegyikből csak 10 gyártót (és akkor még kurva óvatosan számolunk), kijön egy kibaszott nagy szám a lehetséges konfigokra... képtelenség így optimalizálni, a fejlesztőknél van 4-5 márkás konfig, amire belövik, a többi sokmillió meg szopja a nagy f*szt