6909
-
Fable: The Lost Chapters E3 múvi (69MB) -
szenye #121 Tolom ezerrel én is. Aki már végignyomta, vagy aktívan játszik még vele, attól kérdezném:
1. Arcon sebhelyet el lehet tüntetni?
2. A hajam mitől lett hófehér 24 évesen?
3. Ha ide-oda csavargok, és halogatom a fősztorit, 80 éves papa leszek mankóval?
4. Egy-két ládához silver key kell. Honnan lehet szerezni? Mert mindjárt végigjátszom, de csak 5db-ot találtam/horgásztam. -
KH #120 egy kis infó a PC verzióról -
Szép lesz.
-
Új képek, egész hangulatos lett 1-2:
http://pcdome.hu/gallery.php?id=1846 -
Hát majd a konzolos hibácskákat biztos javítani fogják,ha nem olyan igénytelenek,mint pl driv3r fejlesztői..
De mondjuk az egész játékot nem fogják átírni
-
szalacsy2 #116 Ja ! És hatalmas poénok is vannak benne : ) -
szalacsy2 #115 Hi !
Én már végigtoltam boxon. Egy picit csalódás volt. Ha egy gram hír nem lett volna róla, milyen lesz a game, akkor most azt mondanám : Iszonyat jó volt. Egyébként az is. Csakhogy rengeteg mindent beigértek, hogy milyen lesz és ezek nagy része kimaradt, illetve nagyon leegyszerűsítve került bele. Pl. gyerekkor kimerül egy kis traning elvégzésében ha ez megvan, meg kell nyomni egy gombot és felnő a gyerek..... Kicsi a bejárható terület, kötött a játékmenet és baromi rövid is. A küldetéseket mindig egy helyen kapjuk, egy céh - nél. Tehát semmi morrowind szerű csavargás itt ott küldi felszedés.... De azért nem kell aggódni, mert ami megvalósult, az baromi jó. A harc élvezetes, a hangulat fenomenális, a történet egész jó. Remélem picit tuningolják a PC verziót, de átütő változásra én nem számítok.Már várom : ) -
Baz, olvastátok a legújabb gamestart? Benne van a Fable-ről előzetes. Ez a game egy atom király lesz. -
maxius #113 Attól hogy ezt Peter Molyneaux gyártja! (1000 sorry, ha rosszul írtam)
Ennek az embernek annyi ötlete van, mint másik 2000 programozónak együttvéve!!!! -
Myster #112 Mitől olyan extra ez a játék?
-
Kis butus most nézz magad alá -
Ja és a hivatalos oldal:
http://www.microsoft.com/games/fable/default.asp -
Igeeeeeeeeeeeeeeeen?
Nem hittetek nekem? Nem készül el a Fable PCre,mi?
Hát most nézzetek nagyokat,Ti kis butusok!
"A Microsoft ma bejelentette, hogy mégis elkészül PC-re is a Lionhead Studio Xboxon már nagyon sikeres kalandjáték a Fable: The Lost Chapters. A program az ősszel kerülhat majd a boltokba, hogy a késést kompenzálják valahogyan új küldetésekkel és sok fejlesztéssel lesz megtűzdelve. A történet a gyerekkortól végigkíséri majd hősünket, láthatjuk, hogy lesz belőle felnőttként hős és öregkorára legenda. A fejlődésünk természetesen a karakteren is meglátszik majd, ha erősödünk izmosabb lesz, a komolyabb sérülések pedig akár sebhelyet is hagyhatnak rajta."
Forrás:
http://pcdome.hu/news.php?id=8706 -
Lehet át kéne nevezni a topikot. :-) -
Hardwired:
"A tavaly szeptemberben XBOX-ra megjelent kritikailag sikeres ámbár a játékosok által kissé felemás fogadtatásban részesített játék mégis megérkezik PC-re is. Már a névből is kiderűl, hogy a Fable: The Lost Chapters-re keresztelt változatot az eredetihez képest rengeteg exkluzív extrával töltötték meg. Az újdonságok között teljesen új felfedezhető területek, küldetések, fegyverek, szörnyek, varázslatok, páncélok és egy mélyebb sztorit igér nekünk Molyneux. A PC-s változat egy jókora harmaddal lesz nagyobb mint a boxos eredeti. Megjelenés idén ősszel várható." -
Egyik ismerosom 6 es fel ora allat tolta vegig. De szo szerint vegigrohant benne.
En mar tolom egy ideje de annyira nem vaok tole elajulva. Majd irom a velemenyeket de most menni kell meloba. Fasz kivan :D -
#105 20 küldetésből áll a történet. A teljes végigjátszás a rengeteg variáció miatt (például jó, vagy rossz szerepet játszol) csak több alkalommal, több újrakezdéssel lehetséges. Kb 20-30 órát saccolok neki, ami szerintem jó, ez az az idő amikor nem válik túlzottan erőltetetté a játék. A teljes végigjátszás leírása 73,000 szó, vagy ha jobban tetszik 158 A4 -es oldal ami azért sejtet valamit, hogy mennyire összetett a cucc :) -
csak 10 óra??? hát ennél többre gondoltam egy kalandjátéknál, mégha csak a fővonal akkor is -
#103 Ma játszottam végig (Ez azt jelenti, hogy a fő küldetés vonalat, főgonoszt megöltem stb.) de ez maximum 40%-50% -a a teljes játéknak annyi mellékvágány és minden kis rejtett dolog található benne. Egyébként gyorsan megvolt, kb 10 óra játékidő. Kategóriájában szerintem a legjobb (hirtelen nem is tudnék mondani hozzá foghatót). Megéri miatta Xboxot venni :) -
Na milyen lett valaki Xboxos guru irhatna róla??? -
Tudtam előre. Mondjuk a jellemrendszert a bemutatók alapján elég csúnyál elcseszték, szóval nekem nem fog hiányozni. -
TÉK :P -
Fable nem jön PC-re!
Sogun, 12:53 - Játék: Konzol
(Gamigo) A német Gólemek szerint eddig is csak szappanbuborék vastagságú volt a remény, hogy valaha is jönne PC-re a Fable. Ám Microsoft Hadúr kimondta a remélt PC verzió végét jelentő ítéletét: kutyából nem lesz szalonna! Kedves konzolját vérben forgó szemű tevehajcsárként hajszoló óriásvállalat nem indokolta meg döntését. Molyneuxék meg arra bólintanak, amire a kiadójuk mutat. A Fable óriási kezdeti Xboxos eladásait elnézegetve nem ért nagy meglepetésként az MS döntése.
info:Hardwired -
Fable arany
Birdy, 08:48 - Játék: RPG
(Gamespot) Végre elkészült a Fable és így ismét egy nagyon régen készülő és nagyon várt játék kerül majd hamarosan a boltok polcaira. A Molyneux szárnyai alatt készülő játékot négy éve Project Ego néven kezdte el csinálni a Lionhead szatellitstúdiója a Blue Box. A csak Xboxon megjelenő RPG különlegessége, hogy a hős teljes életét nyomonkövethetjük a gyermekkortól az öregkorig és jó illetve rossz tetteink kihatnak mind a külsőnkre, mind az egész játék menetére. Szeptember 14-én lehet majd keresgélni a játékot az érdeklődőknek :).
info:Hadwired
Akkor egyátalán nem lesz PC-re?? :( -
Lol -
maxius #96 Igaz, de nekem akkor se teccik coh, mint írtam csak superhero lehecc...és én rpg maniac vagyok...(már amennyihez hozzájutok, és nem AD&D van benne) -
Ja ok. Amúgy nem is arról szól egy MMORPG hogy csak küldetéseket lesolozz, hanem hogy a haverokkal egymást segítve küzdjétek le az akadájokat. Ha ez megvan akkor a fene se figyel olyan apróságokra amin te ki vagy akadva. -
maxius #94 Én cohban a városi, esetlen, jómunkás emberekre gondoltam. -
SWG-ben átlagosan irtó segítőkészek az emberek, COH-ban meg csak a megfelelő városrészben kell lenni és akkor tuti találsz csapatot ahova csatlakozhatsz. -
maxius #92 Engem nem mozgat túzottan, hogy egy városban szaladgáljak, amelyben az embereknek azért nem segít senki, mert a.) túl alacsony szintű b.)túl magas szintű c.)egyéb küldetése van.
azonkívül swg-ben rohadt sok féle karaktert nyomhatsz ( az egyszerű harcostól az állatidomáron át a fegyvergyártó kisiparosig), míg cohban csak szuperhős lehecc (tudom,tudom, sokféle szuperővel, de ez engem nem hat meg...) -
Persze hogy van, csak minden screenshottal kikapcsolódik, mert túl hülyén nézne ki a képeken. Az SWG-ben is pl külön kikapcsolok minden olyan dolgot ami nem szerepelne eredetileg egy fényképen, és így sokkal jobbak a képek szvsz. Meg a doom3-ban ja, az a négy kép közül kettő abszolút min, a másik kettő meg abszolút max. Bár nem állíthatom biztosan, mivel a game kijelentette, hogy az ultra-high részletességhet 500mega videomemoria kéne. :P -
Na megnéztem a galériádat! CoH-al kapcsolatban már csak egy kérdésem van: Van a játékban hud egyáltalán? sehol se látni semmilyen gombot, kicsit érdekes, főleg egy ilyen mmo-style játékban!
+Az a 2 pár különböző felbontású doom kép,amelyik uazt ábrázolja,a rosszabik minőségű a lexarabb beállítással,a másik pedig a legjobbal készült? (a rosszabbik elég gyász! :) ) -
Hm, CoH ügyben ajánlom a galériámat, sok sok képem van a powerpáncélos hírómról és egy-kettő az új tetkósról. Mellesleg még van ott Doom3, IL-2, Lock On, Orbiter, SWG, Thief3 és WH40k képek. :-) -
Tom-tom.. Maj ha nemtom jobb dolgokra szórni a pénzem, mint játékokra,akkor azért lehet hogy kipróbálom SWG-t, vagy majd később WoWot.. Ez a kettő ami vmennyire izgat MMORPG téren.. (na jó, meg egy kicsit CoH:) ) -
Ja bár mondjuk ennyi erővel az SWG is ilyen, csak az "kicsit" jobb. :-) -
Huhhaz kemény! Akkor tényleg nem mai fiú.. de tök fantáziadús, hogy magamnak lehet csinálni a cuccokat, meg a tűzrakás, horgászat(inkább halászat),kenyérsütés stb.. És ráadásul szinte semmit sem kell letölteni hozzá! Runescape rulez! :) -
Irtó régi ez a runescape, még azelőtt kezdték, hogy az SG-n egyáltalán bevezették a regelés lehetőségét, szóval annó az általáam indított RS topicban még mindenki unreges volt. :-) -
Nah jáccottam vele fél órácskát.. egész poén.. (ahhoz képest,hogy free) és akkor ezután már csak jobbak fognak jönni! kir! :) -
Már van ilyen, és úgy hívják RuneScape. JAVA alapú az egész cucc és ha nem fizetsz elő, akkor nem mehetsz be a fizetősöknek fenttartott területeker, egy csomó csucról lemaradsz és még bannerek is csúfítják az ablakot (kettő is ha jol emlékszem).